{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid jäävad alati ja igale poole hiljaks

foto : unsplash / José Martín Ramírez Carrasco    Kas sa ole...

foto : unsplash / José Martín Ramírez Carrasco

 

 Kas sa oled tüdinenud sellest, et su sõbrad jäävad alati hiljaks? Isegi, kui sina lähed viimasel minutil uksest välja, jõuad sa ikka kohale enne neid. Kui see nii on, siis võib-olla võiksid sa uurida, mis tähtkujus nad sündinud on. 

Loomulikult ei jää kõik inimesed hiljaks samadel põhjustel: mõned leiavad lihtsalt, et mitte midagi ei saagi toimuda ilma nende kohalolekuta ja see on loomulik ja enesestmõistetav, et teised neid ära ootama peavad, teised jälle tunnevad end nii meeletult süüdi sellepärast, et teised neid ootama peavad. Ja siis on kolmandat sorti inimesed, kes võtavad vabalt: no milles probleem, mis see paar minutit siia-sinna siis ära ei ole. Ja siis on veel selliseid inimesi, kes jõuavad kohale veerand tundi varem. 

 

Aga millised tähemärgid jäävad tavaliselt igale poole hiljaks? 

 

Vähk

Mitte, et ta tahaks hiljaks jääda, vastupidi, ta lausa ei kannata neid silmaotsaski, kes pidevalt hilinevad igale poole. Aga tihti juhtub nii, et ta peab mõtlema tükk aega, millist teed pidi minna, mida selga panna, mida teised temast mõtlevad ja arvavad, kuidas kõige kiiremini kohale jõuda ja nii juhtubki, et ta jääb ikka, hoolimata kõikidest oma pingutustest, hiljaks. Võiks lausa öelda, et ta peab oma peret nii kalliks ja talle meeldib üle kõige oma kodus olla, et ta alateaduslikult teeb kõik, et üldse mitte minna ja jääda koju. Ja kui lisaks sellele, tal tõesti pole soovi sellele kohtumisele minna, siis ta venitab kodus ühte ja teist asja toimetades, kuni on juba liiga hilja ja ta leiab, et parem on üldse mitte minna. Tema võit! 

 

 

Lõvi

Erinevalt Vähi tähemärgist ei leia Lõvi kunagi, et ta on hiljaks jäänud, sest ükski õhtu ei saa ju ilma temata alata. Talle meeldib selline dramaatiline ja sensatsiooniline avapauk, mille tekitajaks on tema saabumine. Seega kui ta jõuab kohale teistest hiljem, on see ainult ettekavatsetud ja mõeldud ainult tähelepanu saamiseks. Ta ei taha sugugi sellega õhtut ära rikkuda, lihtsalt tema jaoks on tegemist eluviisiga. Ja nii seda tulebki võtta. 

 

Ambur

Ambur on vaba hing vabal maal ja teeb, mis tahab. Mingisugused ajapiirangud ja töökohustused teda ei puuduta. Milleks oma elu selliste asjadega koormata? Ta tahab vaheldust ja uudsust, tal on nii palju asju teha ja kui ta jõuab kohale veerand tundi hiljem, siis ole üldse tänulik, et ta tuli. Veerand tundi, see pole ju mitte midagi võrreldes sellega, mis tal veel oma elus ära teha tuleb.  Kui sul on igav, siis otsi oma elule mõtet ja ära näe igal pool halba.


Kommentaare ei ole