{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on kõige hajameelsemad tähemärgid?

foto : unsplash / Eli DeFaria    Milline inimene sina oled? ...

foto : unsplash / Eli DeFaria

 

 Milline inimene sina oled? Kas sul on elus kõik korralikult ära planeeritud ja nimekiri valmis asjadest, mida sa pead ära tegema? Või võtad sa pigem vabalt ja unustad tihti oma tähtsad kohtumised? 

Ilmselt jõudnud oma lugemisega siiamaani on vähemalt kahe tähemärgi esindajad juba jõudnud unustada, millest jutt õieti käib ning avanud teise lehe, et vaadata, mida nad tegelikult tegema pidid. Meil siin maa peal kutsutakse seda üldiselt keskendumisraskuseks aga astroloogid kinnitavad, et tegelikult on süüdi hoopis planeedid. Miks mitte kasutada siis seda vabandust? 

 


Veevalaja - pea pilvedes

Veevalaja on alati selline eemalolev nagu oleks ta siin aga ei ole ka. Sest mingil määral on ta alati mujal oma mõtetega. Veevalaja märk (erinevalt sellest, mida me tema nimest välja võime lugeda), on hoopis õhumärk, seega täiesti kättesaamatu, tema mõtted muudkui lendavad siia-sinna ja tal on palju ideid, mida ta lennult kinni haarama peab. Veevalaja on uudishimulik, teadmistejanune ja uuendusliku maailmavaatega, ta esindab suurepäraselt tema tähemärki valitsevat planeet Uraani. Uraan on päikesesüsteemi visionäär, Uraan on astroloogias planeet, mis ei järgi ühtegi kestetatud reeglit. Uraan on muudatuste planeet, innovatsiooni ja tuleviku planeet. Uraani pärast ongi Veevalaja meie seas nagu väike tulnukas teisest maailmast. Ja selle tõttu ongi tunne nagu oleks Veevalaja kogu aeg oma mõtetega kusagil mujal, kui sa temaga räägid. Ja 50% tõenäosusega see nii ongi, sest Veevalajal on lausa revolutsioonilised ideed aga samas on ka 50% suurune võimalus, et ta on lihtsalt kadunud oma mõtetes ja tegeleb oma leiutistega oma peas. Meie soovitus Veevalajatele on järgmine: kirjutage mõni ulmeromaan. 

 


Kalad - elu segastes vetes

Kui Kalades me räägime peale Veevalajat, siis sellepärast, et Kalade märk on sodiaagi viimane. Kui tuleks koostada aga kõige hajameelsemate tähemärkide edetabel, siis oleksid Kalad kindlasti esikohal ilma vähimagi kahtluseta. Kalade planeet on Neptuun ja seetõttu ongi Kalad sellised udused ja hägused. Kui Neitsi on loogiline, hästi organiseeritud ja hea keskendumisvõimega, siis Kalad on täpselt tema vastand.

Kalad on hästi hajameelsed, nad hõljuvad kogu oma elu unistuste ja reaalsuse vahel. See ongi neile omane, et nad unustavad iga kord võtme maha või jätavad ukse üldse lahti ja seda parem, sest võtmed jäid nagunii tuppa. Kalade tähemärgi esindaja on samuti kaljukindlalt veendunud, et eile ta ütles sulle midagi või kui mitte, siis nägi ta seda unes. Kõige hullem kõige selle juures on see, et teda ise üldse see ei häiri, et ta on selline pea pilvedes kogu aeg. Ta võtab elu sellisena nagu see on. Ja võtab asju nii nagu nad tulevad, nii head kui halba. 


Allikas: elle.fr

























































































Kommentaare ei ole