{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : mida toob kaasa sügisene pööripäev?

  foto : unsplash  / Priscilla Du Preez Sügisene pööripä...

 

foto : unsplash  / Priscilla Du Preez

Sügisene pööripäev leiab sellel aastal aset 23. septembril ja võib tuua kaasa suuri muutusi. 

23. septembril algab ametlikult sügis. Sügise esimene päev on astroloogilises kalendris väga oluline päev. Pööripäeval on päev sama pikk, kui öö, selline nähtus leiab aset ainult kaks korda aastas. 

Sügisene pööripäev leiab aset hetkel, kui Päike jõuab Kaalude märki. Sügisene pööripäev on ka hetk, kui energia meie ümber muutub täiesti, et viia meid edasi järgmisesse aastaaega. Meil on alati valik sellel ajal, kas minna edasi mööda sama teed või muuta oma elu. 


Mida toob sügisene pööripäev kaasa sinu tähemärgile? 

Osadele sodiaagimärkidele toob sügisene pööripäev rohkem õnne, kui teistele, peamiselt just neile, kellel on Kaalude märgiga soojemad suhted. Teiste jaoks võib see periood tulla natuke keerulisem. Kuidas ka ei ole, kõigil on võimalik muuta oma elu paremaks. 


Jäär

Jäär on julge ja tormakas, enesekindel ja natuke enesekeskne. Ta peab tähtsaks enda arvamust enne kõike. Ja selles suhtes erineb ta Kaaludest: Kaalud teevad kõik, et teised tunneksid end temaga koos hästi. Sodiaagiratta peal on Jäär ja Kaalud otse teineteise vastas ehk siis opositsioonis ja see ainult tõstab veelgi esile nende erinevaid loomuseid. Pööripäev on väga hea selle jaoks, et Jäär võtaks õppus Kaalude märgilt ja mõtleks natukene rohkem teiste peale enne oma isiklikke vajadusi. Kui sa oled tööotsingutel, siis helista mõnele sõbrale, ta annab sulle vajalikku infot. Kui sa otsid armastust, ka siis võta ühendust oma tuttavatega, see, keda sa otsid, otsib ka sind. Ja te olete määratud kohtuma läbi ühiste tuttavate. 

Ära ainult unusta, et isegi, kui Jäära element on tuli, tuleb praegu hoida pead selgena ja mitte ärrituda iga asja pärast. 

Mida sa peaksid tegema sügisesel pööripäeval? 

  • Võtma ühendust oma sõpradega
  • Tegutse aga rahulikult, ilma tormamata
  • Võtta kõik kutsed vastu - sa ei tea kunagi, kellega sa kohtuda võid

 

Sõnn

Kui sa tunned, et sa vajad puhkust, siis ei ole sa ainuke. Tänu planeetide seisule võid sa juba pikemat aega tunda suuremat väsimust ja kurnatust. Asjad ei ole praegusel hetkel kõige rahulikumas seisus, kasuta sügisest pööripäeva ära selleks, et lihtsalt võtta aega maha ja laadida oma patareid täis. Sinu planeet Veenus on tuntud oma ilu ja graatsia poolest, seega hoolitse sügise esimesel päeval iseenda eest ning katsu elu nautida, märgates ilu enda ümber.

Mida sa tegema peaksid sügisesel pööripäeval? 

  • Naudi elu, tee midagi, mis teeb su meele rõõmsaks
  • Kui sa tunned, et sa lähed pingesse, siis katsu teha hingemisharjutusi ja mõtle positiivselt
  • Tee lõunauinak
 
 

 

Kaksikud

Marss on Kaksikutes sügisese pööripäeva ajal, andes sulle energiat ja jõudu lisaks. Praegu on hea päev selleks, et muuta oma elu natukene paremaks ja huvitavamaks. Marss jääb sinu märki tervelt seitsmeks kuuks ja see võib tekitada tunde nagu elaksid sa täiskiirusel. Ära unusta turvavööd kinnitada ja katsu vähemalt ise võtta tempot aeg-ajalt maha, et mitte ennast täiesti ära kurnata. Ära unusta ka aeg-ajalt pilku enda ümber heita, et olla kursis sellega, mis toimub. Loe kõik lepingud mitu korda üle enne, kui sa millelegi alla kirjutada ja loe kõik sõnumid ja emailid üle enne, kui sa midagi ära saadad. 

Mida sa tegema peaksid sügisesel pööripäeval? 

  • Muuda oma elu põnevamaks
  • Ära unusta võtta iseendale aega
  • Kontrolli kõik üle mitu korda

 

Vähk

Empaatiline Vähk võib tunda kõiki emotsioone sügisesel pööripäeval. Ilmselt on see soodne hetk nostalgitsemiseks ja mälestuste heietamiseks, sest Kuu on Lõvi märgis. Seega loo ka ise ilusaid mälestusi, tee pilte sellest sügise esimesest päevast. Nüüd, kus suvi on ametlikult läbi saanud, võiksid sa teha veel viimase tiiru rannas või viibida päikese käes, kui päike peaks end natukene näitama. Tähtis on ka meeles hoida seda, et sina oled tavaliselt see, kes hoolitseb teiste eest, sellel pööripäeval peaksid sa aga hoolitsema enne kõike iseenda eest.

Mida sa tegema peaksid sügisesel pööripäeval? 

  • Hoolitse iseenda eest kõigepealt
  • Organiseeri karaoke õhtu lähedastega
  • Plaksuta endale, sest sa oled nii tubli

 

Lõvi

Sina oled suvelaps, sest sa oled sündinud suvekuul. Mida rohkem aeg aga sügise poole läheb, seda rohkem tahad sa viibida päikese käes ja olla soojas nii kaua, kui see veel on võimalik. Kuu on Lõvi märgis sügisese pööripäeva ajal ja sellepärast on praegu hea võimalus kuulata natuke rohkem iseennast, mõtelda sellele, kuidas sa end tunned ja mida sa praegu kõige rohkem vajaksid. Võib-olla oled sa hetkel natuke liiga emotsionaalseks muutunud ja vajad rohkem tähelepanu? Kutsu oma sõbrad ja lähedased kokku ja organiseeri midagi koos nendega. 

Mida sa tegema peaksid sügisesel pööripäeval? 

  • Mine välja
  • Mõtle ainult häid mõtteid
  • Veeda rohkem aega lähedaste ja heade sõpradega
 
 

     

    Neitsi

    Armastuse ja ilu planeet Veenus on Neitsi märgis sügisese pööripäeva ajal ning toob romantikat sinu ellu. Seega kutsu keegi kohtingule või mine oma kallimaga kuhugi, kus te pole veel käinud. Sa oled alati hästi praktiline, seega võiksid sa samuti teha kõike seda, mis teeb su tuju heaks ja meele rõõmsaks. Hea on ka see, et isegi, kui Merkuuri retrograad on tekitanud su ellu päris palju probleeme, siis sügise esimesel päeval peaksid sa leidma lahendused. 

    Mida sa tegema peaksid sügisesel pööripäeval? 

    • Ole romantilisem
    • Vabasta end kõikidest muredest, mis ei lase sul rahulikult magada
    • Ole lihtsalt rõõmus

     

    Kaalud

    Ja ongi sinu aeg algamas selles mõttes, et Päike on liikumas sinu märki ja see tähendab, et su sünnipäev pole enam kaugel. Väga ilus periood on sinu elus algamas. Veenus valitseb sind ja hoolitseb, et kõik läheks hästi. Sügisese pööripäeva ajal, kui Merkuur on retrograadis, katsu ka iseenda eest rohkem hoolitseda. Võib ka juhtuda, et sul tuleb lahendada mõningad oma lähedaste probleemid ja arusaamatused.

    Mida sa tegema peaksid sügisesel pööripäeval? 

    • Tee lähedastega plaane
    • Mõtle sellele, millist elu sa elada tahaksid, su sünnipäev ei ole enam kaugel, seega usu rohkem imedesse ja vii oma unistused ellu
    • Ole rõõmus

     

    Skorpion

    Marss juhib sinu tähemärki. Praegu on Marss aga Kaksikute märgis ja seetõttu pead sa olema ettevaatlikum sellel sügisel. Sa pead võtma aega maha ja valmistuma end ette pimeda aja saabumiseks. Hoolitse iseenda ees. Sest ka sina vajad hoolt ja armastust, eriti praegu.

    Mida sa tegema peaksid sügisesel pööripäeval? 

    • Loe mõnda head raamatut
    • Kirjuta oma soovid üles
    • Osta endale midagi head
     
     

       

      Ambur

      Sa oled oma loomult pigem optimistlik. Jupiter valitseb sind ja tänu sellele oled sa harjunud kõrgele sihtima oma elus. Praegu on õige aeg selleks, et selgeks teha, millised on su eesmärgid ja plaanid, kui sa oled selle ära teinud, leiad sa õige tee ja vahendid, mida sa vajad. Sügisese pööripäeva energia võib tuua sulle ka häid võimalusi kaasa. Kui sa tahad vahetada töökohta või leida armastust, siis praegu on õige aeg selleks, et kindlaks teha, kas sa ise täpselt tead, mida sa tahad ning valmistada seejärel pind ette suuremateks muutusteks.

      Mida sa peaksid tegema sügisesel pööripäeval? 

      • Pane oma ideed ja plaanid kirja
      • Veega aega sõprade ja lähedastega, kes toetavad sind su ettevõtmistes
      • Pane paika paar eesmärki eelseisvaks sügiseks ja talveks

       

      Kaljukits

      Võib-olla on su elus viimastel aastatel aset leidnud suuri muutusi? Võib-olla on su suhtes olnud muutusi või siis on need muutused seotud sinu tööga? Võib-olla oled sa pidanud uuesti nullist alustama? Jah, see ei ole olnud kerge. Aga sa oled tugev, sa oled vastu pidanud, sa oled kõik üle elanud. Aga praegu ei tohiks sa end kurnata tööasjadega ära, sa pead kasutama praegust aega selleks, et puhata. Lisaks sellele peaks sügisene pööripäev tooma sulle häid uudiseid, ilmselt saad sa tasu kõikide oma pingutuste eest. Lõpuks ometi hakkab su töö vilja kandma. Ja ära muretse, mitte midagi ei juhtu, seni, kuni sina puhkad. 

      Mida sa tegema peaksid sügisesel pööripäeval? 

      • Võtma aega maha
      • Nautima elu
      • Otsima ühe vana sõbra üles

       

      Veevalaja

      Veevalaja on üks haruldasematest tähemärkidest, keda tuntakse tema originaalse ja ekstsentrilise olemuse poolest. Veevalaja on alati selline omamoodi, ta võib tunduda tõsine aga ometi on eemalolev. Saturn on Veevalajas alates 2020. aastast. See on pikk aeg. Kui sa oled sündinud Veevalaja tähemärgis, siis tunned sa ilmselt end seetõttu kurnatuna. Ja kuna Saturn on retrograadis sügisese pööripäeva ajal, siis tuleb sul ilmselt taas üles võtta teemad, mida sa pidasid ammendatuks. Võib-olla on see seotud tööasjadega, üks lahendamata olukord, mis tuleb jälle päevakorrale. Või oled sa edasi lükanud ühe kohtumise ja pead seda nüüd kahetsema. Ent hoolimata kõigest sellest toob pööripäev sulle ka vajalikku energiat, tänu millele saad sa oma plaanid ellu viia.

      Mida sa tegema peaksid sügisesel pööripäeval? 

      • Tee kõik pooleliolevad tööd ära
      • Tegele heategevusega
      • Ole kannatlikum iseenda ja teiste vastu

       

      Kalad

      Kalad on hästi loomingulised ja intuitsiivsed. Mõnikord on neil aga pea pilvedes. Pööripäeva energia annab talle võimalused ja vahendid, mille abil oma plaanid eesoleval sügisel ellu viia. Sa võid ka oma unistused ellu viia, kui sa seda ainult ise tahad. Pane ainult paberile kirja see, mida sa tegelikult tahaksid. 

      Mida sa tegema peaksid sügisesel pööripäeval? 

      • Kirjuta mõni luuletus või armastuskiri
      • Tee üks samm oma suure unistuse suunas
      • Mine loodusesse

       

      © 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

       

       


      Kommentaare ei ole