{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Merkuuri retrograad Kaaludes, milliste tähemärkide elu mõjutab see kõige rohkem

  foto : unsplash / NASA Selle nädala laupäeval, 10. septemb...

 

foto : unsplash / NASA

Selle nädala laupäeval, 10. septembril, algab Merkuuri retrograad. Parem on panna oma vaim varakult valmis, sest olmeprobleeme ja äpardusi võib ette tulla kuni 2. oktoobrini. Ja me ütleme teile, milliste tähemärkide elu mõjutab see retrograad kõige rohkem. 

Kui sa oled juba oma loomult selline muretseja ja satud tihti paanikasse tühiste asjade pärast, siis nüüd tuleb sul end kokku võtta ja elada see periood üle tehes nii palju hingamisharjutusi, kui võimalik. Tegelikult tehniliselt võttes algas Merkuuri retrograad juba paar päeva tagasi. Seega, kui midagi hirmsat pole seni juhtunud, ei ole sul muretsemiseks põhjust. Aga muidu, vaatame, mida sellel perioodil meie jaoks varuks on. Kui sa muidugi sellesse usud. 

 


Suur kuri Merkuur hakkab retrograadselt liikuma

Ei, Merkuuri retrograad ei tähenda sugugi seda, et Merkuur hakkab nüüd päriselt ka tagurpidi liikuma. Tegemist on kõigest optilise illusiooniga ent sellest nähtusest räägitakse palju, sest tavaliselt toob Merkuuri retrograad kaasa palju pahandust. Merkuur on suhtlemise, õppimise, tarkuse, infovahetuse ja mõtlemise planeet. Merkuuri retrograad on aga saanud halva maine sellepärast, et tavaliselt juhtub just sellel ajal palju olmeprobleeme, viivitusi, takistusi ja suhtlemisraskuseid. Imeks pole ka panna, kui järgmistel nädalatel tekib mitmeid tehnilisi viperusi. Tegelikult ei tähenda aga Merkuuri retrograad ainult seda, et internet läheb ära. Merkuuri retrograad on midagi enamat, see on meeldetuletus, et nüüd tuleb aega maha võtta, pöörata rohkem tähelepanu oma sõnadele ja leppida asjadega nii nagu nad on. Kui hakkabki ühekorraga palju probleeme tekkima, ei ole mõtet vihastada vaid oodata oktoobri algus ära. Kui sul tekib tunne järgmistel nädalatel, et korraga räägid sa nagu täiesti mööda või ei saa teised enam üldse aru sinust, siis ära muretse, ka see on selge märk sellest, et Merkuur on retrograadis. Kui su plaanid lähevad vett vedama, kui korraga tekib liiga palju ootamatuid takistusi, on ka see märk Merkuuri retrograadist. Parem on mitte teha sellel ajal suuremaid plaane ja oodata oktoobri algus rahulikult ära. Kuna Merkuur on Maale palju lähemal siis, kui ta retrograadselt liigub, ongi tema mõju tugevam.

Ja muidugi mõjutab Merkuuri retrograadi ka see, millises tähemärgis retrograad aset leiab. Ja kuna seekord toimub Merkuuri retrograad Kaalude märgis, siis aitab see meil näha asju läbi teise vaatenurga ning mõtelda oma suhete üle.

 


Milliseid tähemärke mõjutab Merkuuri retrograad kõige rohkem? 

Uskudes astroloogide sõnu mõjutab Merkuuri retrograad kõige rohkem seda märki, milles retrograadne liikumine aset leiab ehk siis seekord on selleks Kaalude märk. Just Kaaludel on ilmselt kõige raskem hakkama saada oma eluga järgmistel nädalatel. Ta peab õppima kohanema nii hästi, kui võimalik ja võtma asju stoilise rahuga. 

Ka Veevalajad peavad vaatama, kuidas nad hakkama saavad sellel perioodil, mille ajal võib juhtuda, et kõik ei lähe plaanide päraselt. Ilmselt paneb elu ta sügavamalt järele mõtlema selle üle, mida ta õieti tahab. Ja mida ei taha. Hea oleks lülitada end lihtsalt mõneks ajaks välja sotsiaalmeediast ja õppida ennast paremini tundma. 

Ja viimased tähemärgid, kelle elu Merkuuri retrograad samuti raputada võib, on Kaksikud ja Neitsi. Miks just nemad? Sest nad on otseselt Merkuuriga seotud. Nii Kaksikute, kui Neitsi tähemärgi esindajad on hästi targad ja arukad, kellele meeldib kõike analüüsida ja juurida. Nüüd aga tuleks mõneks ajaks võtta kõike rahulikumalt ja lasta asjadel olla nii nagu nad on. Kui midagi läheb untsu, las ta siis läheb, mis selle kallal ikka oma pead murda.

Kommentaare ei ole