{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, millised on kõige umbusklikumad tähemärgid?

foto : unsplash / Anthony Tori   Kas sina ka leiad, et kõige...

foto : unsplash / Anthony Tori

 

Kas sina ka leiad, et kõige parem on, kui sa ei usalda mitte kedagi? Siis suure tõenäosusega oled sa sündinud just ühes neist tähemärkidest, kes on kõige umbusklikumad.

Maailmas on igasuguseid inimesi. See kehtib ka astroloogias. Kõik tähemärgid tegelikult täiendavad üksteist. Ja mis puutub umbusaldamisse, siis ei ole kõik võrdsel tasandil. Näiteks Kalade või Amburi märgi esindajad usaldavad üsna lihtsalt teisi, sest nad on harjunud nägema teistes rohkem head kui halba. Kolme teise tähemärgi esindajad aga on lausa eksperdid umbusaldamise asjus.


Vähk - MA EI LASE SIND OMA TUTVUSRINGKONDA

Kas see üllatab sind tõesti, et sa oled selles nimekirjas? Ilmselt on see normaalne. Sest kõik tunnevad sind, kui toredat ja meeldivat inimest, hästi külalislahket ja armastusväärset. Aga vähesed teavad, et sa oled tegelikult kogu aeg kaitsepositsioonis, valmis ehitama enda ümber müüri. Selleks, et sind paremini mõista, tuleb mõtelda eelkõige krabile, mida su tähemärk esindab. Vähk on tuntud oma tagurpidi liikumise poolest ja vajadusel kaitseb end alati. Sina oled ka sama armas, kui hirmutav mõnikord. Sa oled alati valvel. Sa oled armastuse pärast umbusklik, sest sa tahad kaitsta iseennast ja oma lähedasi. Lähedased on aga kõik need, kes on sinu usalduse välja teeninud. 

 


Skorpion - KÕIK ON KAHTLASED TÜÜBID

Me tahaks sulle öelda, et tegemist on iganenud arvamusega. Aga isegi, kui Skorpion pole päriselt väärt seda halba kuulsust, mis teda saadab, siis on ja jääb ta äärmiselt umbusklikuks. Mõnikord peetakse teda lausa eksklikult tulemärgiks aga tegelikult on ta veemärk nii nagu Kalad ja Vähk. Vähk ja Skorpion on mõlemad ühtemoodi tundlikud, ainult, et Skorpion on veelgi õrnatundelisem, kui tema sõber Vähi tähemärgi esindaja. Skorpion ei kingi oma usaldust mitte kellelegi, ta kardab lihtsalt liiga palju haiget saada või kaotada kontrolli olukorra üle. Seetõttu ongi Skorpion alati valvel. Aga sa võid kindel olla, et kui Skorpion sulle annab nõu ühte või teist inimest mitte usaldada, siis on tal alati õigus. 


Kaljukits - ETTEVAATUS ON TARKUSE EMA

Kaljukitsede juures tähendab umbusklikkus pigem ettevaatlikkust. Kaljukits on maamärk, ta on sündinud külmal talveajal ja valmis karmideks oludeks. Kaljukits on seotud karmi ja tõsise Saturniga. Aga mida Kaljukitsed siis umbusaldavad? Kaljukits on hästi pragmaatiline, saab igas olukorras hakkama, skeptiline ega usalda liiga ilusat juttu, mis võiks tõsi olla. Kaljukits on pessimistlik. Kui Vähk ja Skorpion muutuvad nii emotsionaalseks, et lõpuks ei usalda üldse kedagi, siis Kaljukits toimib etappide kaupa. Saturn varustab Kaljukitse vajaliku kannatlikkusega, mis aitab tal oodata, kuni oht on möödas.



Kommentaare ei ole