{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kaalude aja tähtsamad kuupäevad

  foto : unsplash / Daiga Ellaby Kui sa oled sündinud Jä...

 

foto : unsplash / Daiga Ellaby

Kui sa oled sündinud Jäära tähtkujus ja sul pole üldse nii palju aega (ega keskendumisvõimet) selleks, et lugeda oma igapäevast horoskoopi, siis siin on välja toodud eelseisva kuu kõige olulisemad kuupäevad ja sündmused, mida sa võiksid kõrva taha panna ja meelde jätta. 

 

Pühapäev, 25. september : noorkuu Kaaludes

See noorkuu toob meile kaasa võimaluse võtta aega maha ja mõtelda elu üle natuke järgi (Amburid ilmselt enam ei viitsi edasi lugeda) ning veeta aega lähedaste inimestega. Kaalude energia paneb meid mõtlema oma suhete peale, hoolitsema oma lähedaste eest ja mõtlema rohkem oma sõprade peale. Ideaalne aeg seega selleks, et lahendada ära kõik oma suhteprobleemid, tegeleda sellega, mis ei toimi ja muuta seda, mida muuta annab. Seega üsna emotsionaalne nädalavahetus on ees ootamas.

 

Neljapäev, 29. september : Veenus jõuab Kaalude märki, võta šampuseklaasid välja

Kaaludel on põhjust rõõmustamiseks! Armastuse, ilu ja harmoonia planeet on sisenemas Kaalude märki ja toob kõigi ellu rohkelt armastust. Eriti muidugi Kaaludele, kes tähistavad sellel kuul oma sünnipäeva. 

 

 

Pühapäev, 2. oktoober : Mekruuri retrodraad lõppeb lõpuks ometi

Merkuur lõpetab retrograadse liikumise 2. oktoobril Veenuse märgis ja hakkab taas normaalselt liikuma. Peale seda väikest vahepausi, mis tõi kaasa omajagu pahandust ja segadust, lubab Merkuur meil lõpuks ometi rahulikumalt hingata ilma, et oleks vaja igal sammul suhteprobleeme ja arusaamatusi karta. Või et mälu veaks alt. Või et võtmed kaoksid ära. Kõik need pisikesed probleemid saavad nüüd läbi ja elu võib rahulikult edasi minna.

 

Pühapäev, 9. oktoober : täiskuu Jäära märgis, õhus on pingeid

Samal ajal, kui Kaalude aeg on täies hoos, tõuseb 9. oktoobril täiskuu Jäära märgis. Ja see pole iseenesest halb, sest see on väga hea päev selleks, et panna oma sõna maksma, öelda välja oma arvamus või langetada mõni tähtis valik. Seekordne täiskuu on opositsioonis Veenusega Kaaludes ja selle tõttu võib see kaasa tuua tuliseid vestlusi koduses õhkkonnas. Õnneks tuletab Merkuur Neitsis meelde, et iga suhte alus on suhtlemine. 

 

 


Kolmapäev, 12. oktoober : Päike ja Saturn toetavad su karjääri ja tööalast elu

Sellel päeval on eneseteostust sümboliseeriv Päike ja tööd ning karjääri sümboliseeriv Saturn taevas kõrvuti. Nende mõlema taevakeha jaoks on tegemist täiesti tavalise kolmapäevaga. Aga astroloogias tähendab selline planeetide seis eriti head õnne ja edu kõiges, mis puudutab töö ja karjääri. Palju häid võimalusi tekib just sellel kuupäeval, hea õnn saadab kõiki, mitmed unistused ja plaanid täituvad... 12. oktoober tuleb üle ootuste hea päev, ükskõik siis, millises tähtkujus sa sündinud ka ei ole ja mis tööd sa ka ei tee. See ongi astroloogia ime. 


Pühapäev, 23. oktoober : Skorpionite aeg algab

Ja ongi läbi viisakad kohvijoomised ning rahulikud koosolemised, Kaalude märk peab valitsuskepi andma üle Skorpionile. Skorpionite ajaga jõuame me sügavasse sügisesse perioodi, mil päevad lähevad aina pimedamaks ja ööd külmemaks. Miks mitte vaadata mõnda kõhedaks tegevat filmi mõnel eriti pimedal õhtutunnil, kui öökull akna taga huikab ja puulehed kummaliselt krabisevad tuules. 


Allikas : elle.fr


  


 

Kommentaare ei ole