{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 5 tähemärki, kes elavad paremini vallalistena

      Tihti usutakse, et õnnelik saab olla ainult siis, kui sa oled kellegagi koos. Loomulikult toob kooselu kaas...

 
 


 
Tihti usutakse, et õnnelik saab olla ainult siis, kui sa oled kellegagi koos. Loomulikult toob kooselu kaasa palju positiivsust aga on ka neid, kes on palju õnnelikumad hoopis vallalistena.


"Parem on olla üksi ja õnnelik, kui õnnetu ja kellegagi koos" Marilyn Monroe

Astroloogia järgi on sodiaagimärke, kes on palju õnnelikuma olles üksi, kui kellegagi koos. Vähemalt pole neil nii vaja kellelegi millestki aru anda.


 
 

1. KAKSIKUD ( 22. mai - 21. juuni)

Peamine põhjus, miks Kaksikud elavad paremini üksi, kui kellegagi koos, tuleb nende sõltumatust ja kontrollile allumatust loomusest. Lisaks sellele on Kaksikud kaunis kergemeelsed, teevad, mis tahavad ega hooli sellest, mida teised arvavad. Raske on Kaksikutega tõsist suhet luua juba sellepärast, et see neid lihtsalt ei huvita. 


 
 


2. AMBUR ( 23. november - 21. detsember)

Amburitele sobib vallalisepõli ideaalselt ja seda lihtsalt sellel põhjusel, et nad peavad liiga kalliks oma isiklikku vabadust, nautides iga hetke oma elust. Nende jaoks on suhe kellegagi võrdväärne emotsionaalse vangistusega. Ambur seda aga ei taha ega hakka oma vabadust vabatahtlikult piirama. 
 
 
 

3. JÄÄR ( 21. märts - 19. aprill)

Need, kes tunnevad Jäärasid hästi, teavad, kui impulsiivsed nad olla võivad. Jäärad tegutsevad alati ruttu, otsekohe, eelnevalt mõtlemata ja tahavad kiirei tulemusi. Paljud ei suuda nendega sammu pidada, Jäära kiire elurütm võtab nii mõnelgi võhma välja. Jääral pole nii palju aega raisata, et kogu aeg kedagi järgi oodata ja oma elu kellegi järgi kohandada, tal on parematki teha, sellepärast jääb ta üksi ja teeb mida tahab. 

 


 
 

4. SÕNN ( 20. aprill - 21. mai)

Peamine põhjus, miks Sõnn eelistab jääda üksi, on see, et ta on lihtsalt äärmiselt kangekaelne ja jonnakas. Sõnn ei kannata silmaotsaski, et keegi talle vastu hakkab või kritiseerib tema otsuseid. Ta on parem üksi, kui halvas seltskonnas ja kuna tal on iga inimese kohta oma arvamus, siis ei leiagi ta kunagi seda õiget.

 
 

5. KALJUKITS ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kaljukits on väga praktilise mõtlemisega. Ta on ambitsioonikas, tal on pea uusi projekte täis, mida ta iga hinna eest tahab ellu viia. Igasugune suhe takistab tal elada oma elu oma äranägemise järgi ja viia oma unistusi ellu. Kui ta ei leia inimest, kes teda mõistab ja toetab, ei häiri teda absoluutselt see, kui ta peaks oma elupäevad üksi lõpetama. Sinu probleemid pole tema probleemid.

Kommentaare ei ole