{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 3 kõige kütkestavamat tähemärki

  Foto : unsplash / freestocks Usud sa horoskoopidesse või m...

 

Foto : unsplash / freestocks

Usud sa horoskoopidesse või mitte aga kindel on see, et osad inimesed on juba oma loomult palju säravamad ja atraktiivsemad, kui teised. Nad on väga võluvad, meeldivad üldjuhul kõikidele ning nad lihtsalt ei meeldi, vaid nad mõjuvad lummavalt. Mitmed nende seast on absoluutselt vastupandamatud.


Millised tähemärgid suudavad kõiki ära võluda? 

Kui su sünnipäev jääb 22. septembri ja 21. detsemberi vahele, siis käib see jutt sinust. Võib-olla selle perioodi külmemade ilmade tõttu on loodus kinkinud teile välimuse, mis soojendab südameid. Ilmselt see nii ongi. Kõik need, kes on sündinud Kaalude, Skorpioni ja Amburi tähtkujus, on sodiaagi kõige kütkestavamad astroloogide sõnul. Neid iseloomustab loomulik võlu. 

 

 


Kaalud

Kas on vaja eraldi välja tuua seda ja lahti seletada, miks just Kaalude sodiaagimärgis sündinud inimesed on kõige kütkestavamad? Juba see tõsiasi, et Kaaludel on nii hea maitse, ta oskab ennast väärtustada ja enda ilu esile tõsta. Ta on kahtlemata üks kõige silmapaistvamatest tähemärkidest, üks kõige võluvamatest, kes ei jäta kedagi ükskõikseks.

Kaalud on hästi sarmikad, vaimukad ning terava mõistusega. Nad oskavad inimestega suhelda ning hoida oma suhteid. Kõikides nende suhetes valitseb harmoonia, sest nad hoiavad eemale konfliktsetest olukordadest. 


Skorpion

Jah, sa lugesid õieti. Skorpion on küll tihti oma halva kuulsuse ohver aga samas teavad kõik, kui paeluv isiksus tal on. Kes suudaks talle vastu panna? Ta on salapärane, isegi müstiline, ta on tulise pilguga, kes ei lase kunagi kellelgi oma jalgadel talluda. 

Ta on tulise loomusega, üheaegselt müstiline ja reaalne, kes vajab kirglikku suhet. Ta on särava isiksusega ega jäta kedagi ükskõikseks.

 

 

 

Ambur

Oma hinges on ta suur seikleja, ta on oma võlude ohver. Talle meeldib palju reisida, külastada uusi söögikohti, muuta oma elu põnevaks. Tal ei ole aega, et istuda kodus, las seda teevad teised tema asemel.  

Ta on laia silmaringiga, avatud meelega ning võtab elu filosoofiliselt. Ta otsib tarkust ning elu mõtet laiast maailmast. Ta on võimeline muutma oma mõtted konkreetseteks tegudeks, ta teeb kõik, et viia oma eesmärke ellu. Ja just see meeldib neile, kes veedavad oma elu kodus teleka ees istudes.




 

Kommentaare ei ole