{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 toataime, mis aitavad sul rikkust, õnne ja positiivset energiat ligi tõmmata

  Feng Shui järgijad valivad väga hoolikalt toataimi oma koju, leides neile õige ja kõige sobivama koha igas ruumis. Seda juba sel...

 

Feng Shui järgijad valivad väga hoolikalt toataimi oma koju, leides neile õige ja kõige sobivama koha igas ruumis. Seda juba sellel põhjusel, et taimedel on väga tugev jõud: nad täidavad ruumid harmoonia ja hea energiaga. Lisaks sellele on taimi, mis aitavad ligi tõmmata õnne ja rikkust.

Kõige olulisem kodu kujundamise juures ongi oskus seda teha. Harmooniline interjöör tagab meelerahu ja soovi kodus olla. Kodu on koht, kus sa saad puhata aga seda ei võimalda segamini ja kaootiline elamine. Ja loomulikult peaksid igas kodus leidma oma koha toataimed, mis puhastavad õhku ja toodavad hapnikku. 

Feng Shui ise aga on iidne Hiina ruumikorralduse meetod, mis sai alguse Taostlikust liikumisest. Tänapäeval on Feng Shui laialt levinud ka lääne maailmas.

Lisaks sellele seostatakse Feng Shui'd sageli ka eluenergia ehk - chi'ga - ja mis omakorda liigub ruumides. Selleks, et see eluenergia saaks vabalt siseneda ruumidesse, peab tal olema vaba ligipääs igasse ruumi. 


unsplash @brookelark


Kuidas saada head ja positiivset eluenergiat oma koju, mis tõmbaks ligi rikkust ja õnne? 


Feng Shui soovitab selleks paigutada oma koju taimi, mis tõmbavad ligi õnne ja jõukust ning aitavad puhastada energiat. Taimed soodustavad lisaks ka inimeste heaolu ja mõjutavad kodus valitsevat energiat.



Millised taimed aitavad ligi tõmmata õnne ja jõukust? 


1. Jasmiin

Jasmiin on ideaalne taim, mis paneb chi-energia liikuma kodus. Samuti aitab see taim rahuneda ja mõjub närvidele lõõgastavalt. Feng Shui järgi selleks, et taim su koju õnne ja rikkust tooks, tuleb ta paigutada võimalikult lõuna poole jäävale aknalaulale.

2. Rosmariin


unsplash @ julianhochgesang


Rosmariinil on kuulus oma õhku puhastava toime poolest. Rosmariini lõhn aga aitab väsimuse ja ärevushäirete vastu võidelda, lisaks aitab ta und parandada. Rosmariini hooldamine ei ole keeruline, sest ta ei ole väga veenõudlik. Oluline on, et ta kasvaks võimalikult päikesepoolses ruumis.




3. Salvei

Salvei aitab negatiivsetest tunnetest lahti saada ning vabastab vihast. Samuti parandab salvei energiavoolu kodus, tagades seega parema õhkkonna elamises. 

4. Aloe Vera

unsplash @ kaitmarie

Aloed kasutatakse laialdaselt kosmeetikatoodete ja erinevate looduslike ravimite koostisainena. Samuti  on Aloe taim, mis aitab ligi tõmmata head õnne ja energiat, kaitstes samal ajal ebaõnne ja halva energia eest. Aloe armastab palju valgust aga ei talu otsest päikesevalgust.

5. Rahuliilia

Soodustab vaimset rikkust. Parandab energia ringlust ja puhastab õhku mürkainetest. Kasvukohaks on sobiv pigem poolvarjuline koht. 




6. Krüsanteem

Krüsanteem sümboliseerib Feng Shui järgi pikka eluiga. Ta aitab puhastada õhku, tagades rahulikuma õhkkonna. Krüsanteemid vajavad regulaarset kastmist ja ei armasta otsest päikesevalgust.

7. Orhidee

unsplash @ gaellemarcel

Lisaks oma oivalisele lõhnale, suudab orhidee tõmmata ligi positiivsust koju ning tasakaalustada majas valitsevat energiat. Samuti vabastab ta palju hapnikku, seega on hea teda paigutada magamistuppa.

8. Õnnebambus

Õnnebambus, nagu nimestki võib välja lugeda, aitab ligi tõmmata head õnne, kodurahu ja harmooniat. Hiinas levinud uskumuste järgi, mõjutab õnnebambus meie elujõudu ja soodustab tegutsemisvõimalust nendes valdkondades, mis võiksid kaasa tuua edu ja rikkust.

9. Harilik luuderohi


unsplash @ giulia_bertelli

Tegemist on roni- või ripptaimega. Luuderohul on võime negatiivset energiat eemale tõrjuda. Samuti puhastab ta edukalt õhku toksiinidest, tagades tervislikuma keskkonna. 




Kommentaare ei ole