{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millistes Euroopa linnades saab kõige paremini süüa

    Paljudele inimestele meeldib reisida, külastada uusi paiku, avardada silmaringi, tutvuda uute kultuuridega ja muidugi, ma...

 

 


Paljudele inimestele meeldib reisida, külastada uusi paiku, avardada silmaringi, tutvuda uute kultuuridega ja muidugi, maitsta kohalikku kokakunsti. Kui uute maitseelamuste saamine on osa sinu reisidest, siis on see artikkel sinu jaoks. Vaata, millistes Euroopa riikides pakutakse kõige paremaid roogi. 

Inglise tabloidleht CIA Landlord jagas hiljuti TOP 10 Euroopa linnadest, kus saab kõige paremini süüa. Uuringutöö käigus, analüüsisid nad iga riigi suuremaid linnu, restoranide arvu elanike kohta, roogade keskmist hinda ning taimetoitlastele mõeldud restoranide hulka. Seejärel hinnati iga linna 10 palli süsteemis. Uurimistöö tulemusena selgus, et Portugali pealinn on gurmaanide lemmik sihtkoht, kus asub kõige rohkem restorane elanike arvu kohta. Lisaks sellele on hinnad üsna taskukohased: keskmine eine maksab 14 eurot. Ja kui sa oled taimetoitlane, siis paljud restoranid pakuvad spetsiaalselt taimetoitlastele mõeldud menüüd. 

 

 

 

Euroopa linnade TOP 10, kus saab kõige paremini süüa:


Nr. 10 : Alicante, Hispaania    6,2 / 10

Nr. 9 : Thessaloniki, Kreeka    6,2 / 10

Nr. 8 : Palma de Mallorca, Hispaania  6,3 / 10

Nr. 7 : Sevilla, Hispaania  6,4 / 10

Nr. 6 : Galati, Rumeenia  6,5 / 10

Nr. 5 : Barcelona, Hispaania  6,5 / 10

Nr. 4 : Valencia, Hispaania  6,6 / 10

Nr. 3 : Ateena, Kreeka   6,7 / 10

Nr. 2 : Firenze, Itaalia 7 / 10

Nr. 1 : Lissabon, Portugal 7,8 / 10

 


 

 

 

 

 

 


Kommentaare ei ole