{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST : Vali ühed tiivad ja vaata, milline sõnum sind ootab!

  Pixabay     Kui ka sinu elus on juhtunud palju imepärasei...

 

Pixabay

 

 

Kui ka sinu elus on juhtunud palju imepäraseid asju, mille põhjust sa seletada ei oska aga mis on pannud sind uskuma, et su ümber on kaitseinglid, kes sind aitavad, siis tee see test ja vaata, milline sõnum sind täna ootab. 

Testi tegemiseks vali üks tiivapaar ja loe seejärel allolevat sõnumit.


Tiivad nr. 1

See ingel tahab sulle meelde tuletada, et hoolimata raskustest ei ole sa üksi. Sinu sees on jõud, mille abil sa võid viia oma unistused täide ja elada sellist elu, mis vastab su soovidele.

Ära kunagi unusta, et elus on ka palju ilusat ja head. Kui sa hakkad nägema rohkem seda, mida teistes ja sinu elus head on, hakkab ka elu sulle rohkem andma seda, mida sa soovid. Kõik on ju tegelikult sinu enda kätes. Palju häid asju on sind ees ootamas, mis muudavad su tuleviku ilusaks.

 

 

 

 

 


Tiivad nr. 2

Ära unusta, et armastuses seisneb tõeline jõud, mille abil saab liigutada tervet maailma. See on jõud, mis avab kõik uksed ka kõige raskematel hetkedel. Kui sa hakkad kõike tegema armastusega, leiad sa tee õnnele ja rikkusele. 

Loo armastusest oma elus prioriteet. Liida see tahtejõu ja pühendumusega ning kõik uksed avanevad sulle. Liigu edasi julgelt ja lase armastusel end juhtida, sul ei tule kahetseda.


Tiivad nr. 3

Sa ei tohi unustada oma jõudu. Sa oled sihikindel ja suudad oma tahtmise saavutada ning eesmärgid ellu viia. Sa saad alati takistustest üle tänu oma leidlikule meelele. 

Kõik aga ei lähe alati nii hästi nagu sa sooviksid ja su elus võivad praegu olla rasked ajad. Muutused aga ei ole enam kaugel ja on palju lähemal, kui sa seda arvatagi võid. Ära kaota lootust ja usku. Mida kindlam on sinu usk paremasse tulevikku, seda rutem su soovid täituvad. Oota veel natuke, sest parimad asjad on alles ees.


Tiivad nr. 4

Sa ei tohi unustada, et su mõtetel on jõud ja tänu mõttejõule võid sa saavutada kõike, mida sa soovid. Ole optimistlik ja lootusrikas ning kõik läheb hästi.

Kui sa ise usud, et sa väärid paremat tulevikku, siis leiad sa vahendid, mille abil oma soovid täide viia. Aga sa pead eemalduma selleks kõigest halvast ja negatiivsest. Positiivne mõtteviis viib sind lähemale su unistuste elule. Kasuta seda targalt ära.

 

 

 

 

 


Tiivad nr. 5

Iga sinu tegu on seeme, mis ühtel hetkel hakkab vilja kandma ja sa pead ise tegema kõik selleks, et need viljad tooksid su ellu õnne ja rõõmu.

Ole ettevaatlik ja ära käitu liiga impulsiivselt, sest see võib hävitada kogu positiivse töö, mida sa oled teinud. Käitu targalt ja sa võid juba varsti lõigata oma tegude vilju. 


Tiivad nr. 6

Võib-olla on sind ees ootamas sellised muutused, mis sulle  ei meeldi aga mis kokkuvõttes tagavad sulle parema elu. 

Isegi, kui mõnikord oled sa pettunud, katsu jääda positiivseks, sest muutused sinu elus juhivad sind parema ja õnneliku tuleviku poole. Võta neid muutusi, kui õppetunde, mis õpetavad sulle, kuidas õnnelikuks saada.


Kommentaare ei ole