{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 9. august

  foto : unsplash / Meg MacDonald Jäär Armastus. Püh...

 

foto : unsplash / Meg MacDonald

Jäär

Armastus. Pühendu täna natukenegi oma paarisuhtele ja pööra rohkem tähelepanu oma elukaaslase soovidele. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt oled sa hetkel pettunud oma elus ega taha üldse enam midagi. Töö. Ära räägi oma plaanidest kõikidele. Tervis. Hoolitse rohkem oma närvide eest, selline pingeline elu ei tee kellelegi head. Raha. Rahaprobleemid tekitavad rahutust. Ära satu paanikasse ja tegele oma probleemidega rahulikult, ainult nii leiad sa lahendused.

Väike nõuanne: ole tähelepanelikum teiste vastu

 

Sõnn

Armastus. Täna võid sa kohtuda ühe inimesega, kes röövib su südame. Töö. Mõtle enne, kui sa midagi räägid ja katsu meeles pidada, et ka seintel on kõrvad. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu tervise sektorit. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: jää igas olukorras diplomaatiliseks


Kaksikud

Armastus. Elu teeb sulle täna ilusa kingituse, kui sa oled vallaline, kohtud sa just täna oma unistuste printsi või printsessiga. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, on sind ees ootamas ilus päev. Töö. Ära muutu liiga nõudlikuks iseenda ja teiste vastu. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja tee sporti. Raha. Lõpuks ometi saad sa häid uudiseid.

Väike nõuanne: ole rõõmus, nii kaovad muremõtted


Vähk

Armastus. Kallista oma elukaaslast natuke rohkem, võib-olla on see praegu kõik, mida ta vajab. Töö. Praegu on kõige õigem aeg tegutsemiseks. Marss toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Ära söö rohkem kui vaja, su tervis kannatab selle all. Raha. Jupiter toob sulle rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: usk võib liigutada mägesid

 


Lõvi

Armastus. Ära anna kiusatusele järele ja ära unusta, et flirtimine on ka petmine. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind täna kimbutada. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ole kannatlikum


Neitsi

Armastus. Ära mõtle ennast haigeks, kui miski sulle muret valmistab, siis räägi sellest. Töö. Ole ettevõtlikum. Tervis. Mis oleks, kui sa muudaksid oma eluviise paremaks? Raha. Täna tekivad väga head võimalused, ära maga neid maha.

Väike nõuanne: tark ei torma


Kaalud

Armastus. Kuu muudab sind romantilisemaks. Ära oota ainult, et su kaaslane tooks sulle kuu ja tähed alla. Kui sa oled aga vallaline, siis kohtud sa ilmselt täna ühe salapärase tundmatuga. Töö. Võta ennast kätte ja hakka tegutsema. Tervis. Ära istu liiga palju, ära unusta iga päev teha 10 000 sammu. Raha. Muretsemine ei aita sind edasi.

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse


Skorpion

Armastus. Kui sa elad kellegagi koos, on sind ees ootamas ilus ja rahulik päev. Töö. Ole julgem ja kõik läheb hästi. Tervis. Hea oleks, kui sa toituksid tervislikumalt. Raha. Mõtle rohkem selle peale, mida sa tahad ja mitte selle peale, mida sa ei taha.

Väike nõuanne: ole rõõmsam

 


Ambur

Armastus. Räägi ausalt oma kaaslasega sellest, mis sind rahutuks teeb. Koos leiate te lahenduse. Töö. Mõned väikesed probleemid võivad täna tekkida. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, ainult natuke liiga närviline. Raha. Väga head võimalused tekivad.

Väike nõuanne: ära aja iga hinna eest oma õigust taga


Kaljukits

Armastus. Mitte ükski planeet ei tule täna sinu ellu probleeme tekitama. Töö. Ole sihikindlam, kui sa tahad kuhugi välja jõuda. Tervis. Stress ei ole tervisele hea. Raha. Uued ja väga head võimalused tekivad.

Väike nõuanne: toitu tervislikumalt täna


Veevalaja

Armastus. Tänane päev peaks tulema üsna rahulik ja ilma suuremate vahejuhtumiteta. Töö. Päike aitab sul oma plaane ellu viia, Uraan muudab sind ambitsioonikamaks. Ära raisa oma aega. Tervis. Mitte midagi tõsist sul karta pole vaja. Raha. Kõik läheb hästi. 

Väike nõuanne: ära muuda asju keerulisemaks, kui nad seda on


Kalad

Armastus. Tänasel päeval on sulle varuks üks ilus üllatus. Töö. Kui sa oleksid julgem ja ettevõtlikum, jõuaksid sa kaugemale. Tervis. Lõpeta see muretsemine oma tervise pärast. Raha. Head uudised on sinu poole teel.

Väike nõuanne: ära muretse asjade pärast, mida pole olemas

Kommentaare ei ole