{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 30. august

  ...

 

foto : unsplash / Anisur Rahman

Jäär

Armastus. Sinu suhe partneriga peaks muutuma palju rahulikumaks, kui see seda viimasel ajal oli. Planeet Pluuto ei kiusa sind enam ega tekita pahandusi. Töö. Kõikide märkide järgi peaksid sa täna olema üsna mässumeelses tujus ja valmis seisma oma õiguste eest. Tervis. Tänu Jupiterile peaks su tervis märkimisväärselt paranema. Raha. Ilma vähimagi kahtluseta on sind ees ootamas täna erakordselt hea päev, tänu millele võid sa hakata juba suuremaid plaane tegema.

Väike nõuanne: austa ka teiste arvamusi, kui sa tahad, et sinu arvamusega arvestatakse


Sõnn

Armastus. Mis puutub armastusse, siis peaks tänane päev täitma su lootused. Sa tahad olla õnnelik ja rahul. Sa võid olla kindel, et sa ei pea pettuma. Töö. Tark ei torma, kaalu kõik ettepanekud korralikult läbi, et vältida arusaamatusi. Tervis. Planeetide seis on praegu väga hea, kõik mida sa vajad, on olla rahus ja vaikuses. Raha. Ole ettevaatlikum oma rahaasjadega ümber käies.

Väike nõuanne: sa ei pea iga kord oma arvamust avaldama


Kaksikud

Armastus. Väga ilus päev on sind ees ootamas, täis paljutõotavaid kohtumisi, kui sa peaksid vallaline olema. Töö. Tõenäoliselt ei muretse sa hetkel väga palju oma tööasjade pärast, su mõtted on mujal. Tervis. Sa pead oma eluviise paremaks muutma. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: mis kiiresti tuleb, see kiiresti läheb


Vähk

Armastus. Kõik läheb hästi. Kui sa oled aga vallaline, siis ära hakka vana suppi üles soojendama. Töö. Täna saad sa ühe väga hea uudise. Tervis. Tee rohkem sporti. Raha. Ära soorita kahtlasi tehinguid. 

Väike nõuanne: lõpeta see suur muretsemine ja hakka ootama häid uudiseid

 


Lõvi

Armastus. Tänane päev ei tule just kõige parem, sa võid tunda pettumust ja rahulolematust. Töö. Lõpuks ometi hakkavad asjad õiges suunas liikuma. Tervis. Planeetide seis on väga hea, sa peaksid olema heas vormis nii vaimselt, kui füüsiliselt. Raha. Kindlusta oma tulevikku ja kuula targemate nõu.

Väike nõuanne: ära unusta, et tõeline õnn tuleb südamest: ei kuld ega kuulsus tee kedagi õnnelikuks


Neitsi

Armastus. Suhe partneriga hakkab vaikselt paranema. Veenus ja Jupiter kaitsevad ise sinu armastuse sektorit. Töö. Tänu Merkuuri toetusele võid sa täna suuri asju korda saata. Tervis. Kuula Veenuse nõu ja ära ela selleks, et süüa vaid söö selleks, et elada. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

Väike nõuanne: ole rõõmus


Kaalud

Armastus. Üks inimene sinu minevikust võib täna välja ilmuda ja tekitada su elus ja südames segadust. Töö. Ole julgem ja ettevõtlikum. Tervis. Ära unusta teha regulaarselt sporti ja liikuda rohkem. Raha. Tänane päev võib sulle raha juurde tuua.

Väike nõuanne: ära mõtle endale probleeme juurde


Skorpion

Armastus. Tänu Jupiterile on sind ees ootamas väga ilus päev. Töö. Kui sa leiad, et oled väärt paremat palka, siis võta oma julgus kokku ja räägi ülemusega sellest. Tervis. Üldiselt ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Raha. Ära loobi raha tuulde.

Väike nõuanne: ära kõhkle nii palju 

 


Ambur

Armastus. Veenus kaitseb su armastuse sektorit, seega peaks täna kõik hästi minema. Töö. Ole konkreetsem ja kasuta oma praktilist meelt ära. Ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Ära unusta oma tervise eest hoolitseda. Raha. Ära unusta olla ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära väsita ennast mõttetult metafüüsiliste küsimustega

 

Kaljukits

Armastus. Marss hoolitseb täna sinu armastuse sektori eest. Marss muudab sind kirglikumaks. Loodame, et su elukaaslane on sinuga samal lainel, et sul ei tekiks kiusatust minna mujale vaatama. Töö. Jupiter toetab sind kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Täna on kõige parem aeg selleks, et muuta oma eluviise paremaks. Raha. Mõnikord tuleb püksirihma koomale tõmmata.

Väike nõuanne: ära otsi kogu aeg põhjuseid vaidlemiseks


Veevalaja

Armastus. Kodune õhkkond ei ole just kõige parem, kuna sa ise oled hommikust saadik pigem halvas tujus ja liiga närviline. Töö. Sa oled liiga nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu ja näed teiste töös ainult vigu. Tervis. Ära kurna ennast ära ja ära mõtle ennast haigeks. Raha. Su rahaasjad hakkavad paranema tasapisi.

Väike nõuanne: katsu näha mõnikord asju läbi teise vaatenurga


Kalad

Armastus. Ära tee midagi, mida sa võid hiljem kahetseda. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem, ette võib tulla hõõrumisi töökaaslastega, ära hakka siiski täna arveid klaarima. Tervis. Tee hingamisharjutusi. Raha. Ära seo end kahtlaste tehingutega.

Väike nõuanne: ära hüppa üle oma varju

Kommentaare ei ole