{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 16. august

foto : u...

foto : unsplash / Pierpaolo Riondato

 

 Jäär

Armastus. Täna tuleb hea päev nende jaoks, kes tahavad olla lihtsalt rahulikult. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt kohtud sa täna selle inimesega, kellega sa varsti perekonnaseisuametisse lähed. Töö. Saturn mõjutab täna sinu töö sektorit. Kui sul on mõne kolleegiga halvad suhted, võid sa täna tunda end üksi ja kõrvalejäetuna. Tervis. Kui vananemine sulle ei meeldi, pead sa muutma oma eluviise paremaks: hoidma oma närve, toituma tervislikumalt ja piirama alkoholi tarbimist. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: ära pinguta üle

 

Sõnn

Armastus. Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas üks väga tähtis sündmus. Töö. Ära unusta, et tark ei torma. Hoia seda meeles ja kõik läheb hästi. Tervis. Selleks, et pingeid maandada, tee natuke sporti. Raha. Tänane päev võib tuua sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: headusega jõuad sa kaugemale

 

Kaksikud

Armastus.  Mitte ükski planeet ei tule täna sinu kodurahu rikkuma, kõik läheb hästi. Ilmselt teeb su partner kõik, et sulle meelde järgi olla. Töö. Kui sa tead, mida sa tahad, leiad sa tee, kuidas sinna jõuad. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Raha. Tänane päev toob sulle rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: kasuta oma kujutlusvõimet ära


Vähk

Armastus. Ilmselt ei ole hetkel su elus kõige paremad ajad. Kannata välja ja ära hakka omalt poolt õli tulle lisama. Töö. Võimalikud pinged töökaaslastega. Ära tee välja. Tervis. Ära kurna ennast ära, hoia oma närve. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära võitle tuuleveskitega

 


Lõvi

Armastus. Veenus toob su ellu täna natuke armastust. Võib juhtuda, et üks endine austaja ilmub välja. Töö. Mõned raskused võivad tekkida, ilmselt tuleb sul langetada üks tähtis valik. Tervis. Üldiselt on su tervis hea, hoia ainult oma närve. Raha. Täna saad sa raha juurde.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika


Neitsi

Armastus. Täna paneb üks vahejuhtum sind paremini mõistma oma kaaslase tundeid ja mõtteid. Kui sa oled vallaline, siis Veenus hoolitseb selle eest, et sa kohtuksid õige inimesega õigel hetkel. Töö. Kasuta natukene rohkem oma pead ära. Tervis. Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tekkida. Jälgi ainult paremini oma toitumist. Raha. Piira oma kulutusi ja osta ainult seda, ilma milleta sa elada ei saa.

Väike nõuanne: ära võta asju liiga palju südamesse


Kaalud

Armastus. Sa ei suuda ilmselt enam välja kannatada igapäevast rutiini ja üksluisust. Sa igatsed vahelduse järele. Kui sa oled vallaline, tahad sa ilmselt hetkel vabadust nautida. Töö. Ära ole liiga naiivne ja kergeusklik. Tervis. Ära kurna oma organismi ära ja söö tervislikumalt. Raha. Ära kuluta. 

Väike nõuanne: ära kahetse minevikus tehtud vigu


Skorpion

Armastus. Ilmselt õpid sa täna paremini oma elu hindama. Töö. Kasuta oma tutvuseid ära. Ja ära ole nii tagasihoidlik, sest küsijale suu pihta ei lööda. Tervis. Ära muretse ennast haigeks. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: unusta oma probleemid mõneks ajaks

 


Ambur

Armastus. Jupiteri aspekt võib täna sinu paarisuhtesse probleeme kaasa tuua. Kui pinged peaksidki tekkima, siis tee kõik, et võimalikult rahulikuks jääda. Töö. Midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Tavaline tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Ära söö liiga palju punast liha. Eelista rohkem köögivilju. Raha. Täna võid sa ootamatust kohast raha saada.

Väike nõuanne: ole hea iseenda vastu


Kaljukits

Armastus. Veenus ja Marss kingivad sulle ilusa päeva. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Kui sa oled vallaline, siis ära hakka rumalusi tegema. Töö. Jupiter toetab sind kõikides ettevõtmistes, kasuta seda ära. Tervis. Ilmselt oled sa natuke liiga närviline. Raha. Raha eest õnne osta ei saa. Aga raha võib muuta elu mugavamaks. Aga enne kõike muud otsi hingerahu.

Väike nõuanne: Kontrolli kõike ja ära ole liiga kergeusklik


Veevalaja

Armastus. Räägi sellest, mida sa tunned ja mis teeb sind murelikuks. Jagatud mure on pool muret. Töö. Hoia madalat profiili, kui sa ei taha endale probleeme kaela saada. Tervis. Tee sporti ja toitu tervislikult. Raha. Ära ela üle oma võimete, iga meeletus võib sulle kalliks maksma minna.

Väike nõuanne: ära alahinda teisi, eriti neid, kes on su vastased


Kalad

Armastus. Kui sa oled vallaline, võid sa töö juures kohtuda oma tulevasega. Töö. Head uudised on sinu poole teel. Tervis.  Mitte ükski terviseprobleem ei tohiks sind täna kimbutada. Raha. Ole ettenägelikum. 

Väike nõuanne: hoia teistega häid suhteid

Kommentaare ei ole