{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 26. august

  ...

 

foto : unsplash / Nick Fewings

Jäär

Armastus. Tänaseks päevaks on sul suured plaanid: muuta oma suhet paremaks, organiseerida tore nädalavahetus ja unustada kõik mured ning kahtlused. Planeedid toetavad sind, sa oled õigel teel. Töö. Täna pead sa olema väga tähelepanelik, ära sekku asjadesse, mis ei puutu sinusse ja ära võta vastu ülesandeid, mis ei kuulu sinu valdkonda. Tervis. Tervis peaks sul olema üldiselt hea. Raha. Tänane päev võib sulle raha juurde tuua. 

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Sõnn

Armastus. Kõik probleemid ja arusaamatused kaovad. Ja elu muutub jälle ilusaks. Töö. Sa saad suuremat tegevusvabadust juurde ning leiad endale toetajaid. Tervis. Kõik läheb hästi, ära muretse. Raha. Praegu ei ole õige aeg suuremate kulutuste tegemiseks.

Väike nõuanne: ära tee endale oma mõtetega haiget


Kaksikud

Armastus. Kui sa igatsed vahelduse järele, siis võta midagi ette, et muuta oma elu vaheldusrikkamaks. Ära ainult unusta oma partnerit oma plaanidesse kaasata. Töö. Täna peaksid sa saama mitu head pakkumist või ettepanekut. Tervis. Katsu muuta oma eluviise paremaks. Ja hoia oma südant. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära ole iseenda vastu liiga range, kõik inimesed teevad vigu


Vähk

Armastus. Tänane päev peaks tooma su ellu kirge ja armastust. Vähemalt on sind ees ootamas meeldejäävad hetked. Töö. Väga hea, lõpuks ometi saad sa häid uudiseid. Tervis. Kui sa tunned väsimust, siis katsu süüa rohkem värsket ja rohelist. Raha. Ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: ole rõõmus

 


Lõvi

Armastus. Armastuse planeet Veenus tuleb sulle täna külla. Ja kingib sulle ilusa päeva. Töö. Täna oled sa tõeline õnneseen, Päike ja Marss toetavad sind kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Sa pead suhtuma oma tervisesse tõsisemalt. Raha. Ära soorita kahtlaseid tehinguid.

Väike nõuanne: ära ohverda oma õnne raha nimel


Neitsi

Armastus. Kodune õhkkond peaks olema pingeline. Omavaheline suhe partneriga ei ole hetkel just kõige parem ja sa ei tee omalt poolt ka midagi, et asja parandada. Ära unusta, et targem annab järele. Töö. Ole kohusetundlikum. Tervis. Ära unusta vitamiine. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse, kui sa ei taha suuri rumalusi korda saata.

Väike nõuanne: ole paindlikum ja järeleandlikum


Kaalud

Armastus. Kõikide märkide järgi ei tohiks sul vähemalt täna ühtegi probleemi tekkida. Töö. Küsi targematelt nõu, see on kõige parem, mis sa praegu teha võid. Tervis. Kõik kroonilised terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Sa võid oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: ära ole nii nõudlik


Skorpion

Armastus. Täna peaks sind ees ootama rahulik ja õnnelik päev. Töö. Arusaamatused ülemusega võivad tekkida, ära tekita endale probleeme juurde. Tervis. Jupiter soovitab sul teha natuke rohkem sporti. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema.

Väike nõuanne: kaitse oma õigusi ja ära lase endale liiga teha

 


Ambur

Armastus. Marss tegutseb hetkel sinu armastuse sektoris ja selle tõttu võib kodune õhkkond olla närviline ja pingeid täis. Kui sa hoolid oma elukaaslasest, siis katsu paremini oma käitumist kontrollida. Töö. Ära koorma ennast tööga üle, mõtle rohkem oma tervise peale. Tervis. Katsu rohkem puhata ja tee hingamisharjutusi. Raha. Ära hüppa üle oma varju.

Väike nõuanne: kõiki nõuandeid ei maksa ka kuulata, isegi, kui need peaksid tulema heast südamest


Kaljukits

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida tänu erimeelsustele ja lahkarvamustele. Hoia vähemalt täna oma arvamus enda teada ja ära riku oma nädalavahetust ära. Töö. Uraani aspekt ei ole hetkel kõige parem, seega ära tee midagi, mis võiks sulle endale halba teha. Ära unusta ka seda, et seintel on ka kõrvad. Tervis. Ära kurna oma organismi ära ja mõtle rohkem häid mõtteid. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini ja otsi võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest


Veevalaja

Armastus. Igapäevase elu mured ja probleemid võtavad oma osa, sul ei ole jõudu ega tahtmist, et oma partneri eest hoolitseda ega teda ära kuulata. Töö. Töö on see, mis pakub sulle hetkel rahulolu ja aitab pingeid maandada. Tervis. Katsu natuke rohkem liikuda. Raha. Hoia silmad ja kõrvad lahti, täna võid sa sattuda kullasoone peale.

Väike nõuanne: lase oma muredel minna ja ole lihtsalt rõõmus


Kalad

Armastus. Tänane päev peaks tulema eriti ilus ja meeldejääv. Töö. Konfliktid ülemusega võivad tekkida. Tervis. Saturni tõttu võid sa tunda kergest masendust. Katsu näha rohkem seda, mis on su elus hästi ja millega sa oled rahul. Raha. Tänane päev peaks sulle raha tooma.

Väike nõuanne: ära ole nii kriitiline

Kommentaare ei ole