{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 19. august

  foto : unsplash/ Łukasz Konieczka Jäär Armastus....

 

foto : unsplash/ Łukasz Konieczka

Jäär

Armastus. Kodune õhkkond peaks olema hea. Tõenäoliselt tunned sa end lähedasemana oma partneriga, on hetki, kui te mõistate teineteist ilma sõnadetagi. Kui sa oled vallaline, katsu natuke rahulikumalt võtta, sa hirmutad teisi oma tulise loomusega. Töö. Tegele kindlate projektidega või sea endale uued eesmärgid, kui sa tahad kaugemale jõuda. Tervis. Tänu Uraanile on su tervis kaitstud. Raha. Ettevaatus on tarkuse ema.

Väike nõuanne: ära ülehinda oma võimeid

 

Sõnn

Armastus. Kui su suhe partneriga pole hetkel kõige parem, siis kasuta Merkuuri head aspekti ära selleks, et suud puhtaks rääkida ja leida mingi lahendus. Tee esimene samm ja ole valmis järeleandmisi tegema. Töö. Kui sul peaks probleeme töö juures olema, siis täna leiad sa väljapääsu ja tead, mida sa tegema pead. Tervis. Sa aitad kõiki inimesi aga iseenda peale ei mõtle. Raha. Sa ei saa ise ka aru aga raha lihtsalt libiseb su sõrmede vahelt. Ometi ei kuluta sa ülemäära palju. Süüdi on selle Neptuun. Ta teeb kõik su pingutused pihuks ja põrmuks. Seega oota paremad ajad ära.

Väike nõuanne: jälgi paremini, mida sa ütled, sest üks üleliigne sõna võib tekitada suure pahanduse


Kaksikud

Armastus. Kõiki raskustes olevaid paare ootab ees ilus leppimine. Teised võivad kindlad olla, et täna on neid ees ootamas ilus ja rahulik päev. Töö. Ilmselt oled sa täna heas tujus ja valmis suurteks tegudeks. Ja tuleb tunnistada, et headest võimalustest täna juba puudust ei tule. Tervis. Planeedid, mis tegutsevad hetkel sinu tervise sektoris, on pigem positiivset laadi. Raha. Ole ettevaatlik oma rahaasjadega.

Väike nõuanne: kõigepealt töö, siis lõbu


Vähk

Armastus. Vallaliste jaoks häid uudiseid ei ole. Suure armastusega kohtumiseks tuleb veel natuke kannatlikkust varuda. Töö. Kasuta planeetide seisu ära selleks, et lahendada oma probleemid ära. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära ole liiga naiivne

 


Lõvi

Armastus. Hoolitse rohkem oma suhte eest. Näita oma tundeid välja. Töö. Ära ole nii kangekaelne ja paindumatu, see ei muuda sinu suhteid teistega paremaks. Tervis. Ära kurna ennast ära, katsu rohkem puhata. Raha. Tänane päev toob sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära unusta, et targem annab järele


Neitsi

Armastus. Räägi oma partneriga südamest südamesse, räägi talle oma soovidest ja igatsustest, ta ei oska su mõtteid lugeda. Töö. Ära tee midagi, mis ei lähe kokku su põhimõtetega. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis täna, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Täna võid sa saada ootamatust kohast raha.

Väike nõuanne: ole mõistlik ja ära vaidle vaidlemise pärast


Kaalud

Armastus. Hoolitse rohkem oma paarisuhte eest, katsu teha midagi, mis aitaks sul muuta oma suhet lähedasemaks ja paremaks. Sa ei tea, mis su partneri südames hetkel toimub. Kui sa oled vallaline, pead sa veel natuke kannatlikkust varuma. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja sul on suured plaanid. Vaata, et sa ainult õhulosse ei ehita. Tervis. Ära muretse ennast haigeks. Raha. Tark ei torma.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Skorpion

Armastus.  Kui sa oled vallaline, võid sa täna kohtuda inimesega, kes muudab kogu su ülejäänud elu. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, võivad mõned pinged tekkida. Töö. Selleks, et midagi saada, pead sa kõigepealt küsima. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Planeetide seis on üsna hea. 

Väike nõuanne: ole ettevõtlikum ja julgem

 


Ambur

Armastus. Päike kingib sulle ilusa päeva. Töö. Ole ambitsioonikam ja ettevõtlikum. Tervis. Ära unusta mõnikord kaalu peale astuda. Raha. Väga hea päev, täna võid sa raha juurde saada.

Väike nõuanne: selle asemel, et mõtelda kogu aeg oma probleemide peale, mõtle rohkem selle peale, millega sa oma elus rahul oled


Kaljukits

Armastus. Praegusel hetkel pole sul aega armastuse ja oma suhetega tegeleda, sul on tähtsamatki teha. Töö. Tänane päev toob sulle ühe väga tähtsa uudise. Tervis. Ära söö ennast haigeks, kui sa oled rahutu ja muretsed, siis otsi teisi võimalusi, kuidas pingeid maandada. Raha. Sa leiad lahendused oma probleemidele.

Väike nõuanne: ole sihikindlam ja ära jäta kõike pooleli


Veevalaja

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis katsu leida võimalusi, kuidas muuta oma suhet paremaks, et su elukaaslane ei läheks mujale. Töö. Kui sa ise usud, saad sa kõigega hakkama. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Täna võid sa suurt kasumit teenida.

Väike nõuanne: ära sea endale ainult häid eesmärke, sa pead oma plaanid ka ellu viima


Kalad

Armastus. Ära mine mujale vaheldust otsima. Sa võid seda hiljem terve elu kahetseda. Töö. Ära tee oma asju üksi, räägi ka teistele oma plaanidest, koos jõuad sa kaugemale. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: otsi hingerahu

Kommentaare ei ole