{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 12. august

  ...

 

foto : unsplash / Raphaël Biscaldi

Jäär

Armastus. Saturni mõju on praegu üsna hea. Suuremaid üllatusi ta kaasa ei too aga su suhet partneriga võib muuta küll lähedasemaks. Töö. Sa oled sihikindel ja järjepidev ning teeninud tänu sellele ammu juba ära teiste imetluse.  Tervis. Sa vajad mineraalsooli praegu, söö pirne ja aprikoose, kaunvilju ja kitsejuustu. Raha. Täna avaneb sul võimalus lahendada ära mõningad oma rahaprobleemid. Aga hoia end siiski halbade üllatuste eest ja ära liiga palju kuluta.

Väike nõuanne: näe rohkem head kui halba


Sõnn

Armastus. Jupiter toetab sind täna ja peaks tooma su päeva rõõmusõnumeid. Töö. Merkuur mõjutab täna su töö sektorit ja tänu sellele peaks suhe kolleegidega olema hea ja rahulik. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema hea, kui sa oled natuke väsinud, siis on see pigem vaimne, kui füüsiline väsimus. Raha. Keegi saadab sulle raha.

Väike nõuanne: ära topi oma nina asjadesse, mis sinusse ei puutu


Kaksikud

Armastus. Täna võid sa kõik oma tehtud kahju heaks teha. Organiseeri ilus õhtupoolik kahekesi ja võta aega, et kuulata ära, mis su partneril südame peal on. Töö. Suhe töökaaslastega peaks olema hea, ära hakka ainult täna liiga isiklikest teemadest rääkima. Tervis. Veenus hoolitseb su tervise eest. Kõik läheb hästi. Raha. Sa pead hakkama valikuid tegema.

Väike nõuanne: ära peta iseennast ja ära mängi jaanalindu


Vähk

Armastus. Üks inimene sinu minevikust võib täna endast märku anda. Töö. Tänu Marsile oled sa palju töökam kui tavaliselt. Tervis. Täna ei püsi sa ilmselt pudelis ka paigal. Raha. Väga hea päev selleks, et organiseerida oma rahaasju paremini, üks Neitsi tähtkujus sündinud inimene võib sind aidata.

Väike nõuanne: näe kaugemale ja õpi vahet tegema sellel, mis on tähtis ja mis ei ole

 


Lõvi

Armastus. Tänu Marsi ja Veenuse mõjule on sind ees ootamas ilus päev. Eriti veel siis, kui sa peaksid olema puhkusel praegu. Töö. Hoolitse ka oma tööalaste suhete eest, ära unusta aidata alati, kui võimalus avaneb. Tervis. Kõik võimalikud terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Tänane päev võib tuua häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju


Neitsi

Armastus. Täna võivad tekkida pinged sinu paarisuhtes. Võimaluse korral mine üldse mujale terveks päevaks, nii hoiad sa võimalikke probleeme ära. Töö. Sa pead endale seadma uued eesmärgid, kui sa tahad, et su asjad hakkaksid liikuma selles suunas nagu sina tahad. Tervis. Kui sa oled väsinud, siis sellepärast, et sa ei pea kinni oma bioloogilisest kellast. Sa ei maga õieti ja sööd valedel kellaaegadel. Raha. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida.

Väike nõuanne: ära alaväärista ennast kogu aeg


Kaalud

Armastus. Ära unusta, et suhtlemine on iga suhte alus. Räägi rohkem oma partneriga, sa võid ise ka üllatada, milline mõju sellel on. Töö. Planeedid küll toetavad sind aga imesid ei tee, kui sa midagi tahad, pead sa rohkem pingutama. Tervis. Su tervis peaks olema hetkel väga hea. Raha. Jupiter toob sulle täna suurt rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: unusta kõik arusaamatused ja probleemid nendega, kes on sulle kallid


Skorpion

Armastus. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse, sageli jäävad lubadused üksnes lubadusteks. Töö. Kasuta oma kujutlusvõimet ära, see aitab sul probleeme lahendada. Tervis. Hoolitse oma kehakaalu eest ja ära söö liiga palju. Raha. Ära loobi raha aknast välja.

Väike nõuanne: kui sa vajad abi, siis helista sõpradele 

 


Ambur

Armastus. Tänane päev peaks tooma sulle kaasa harmooniat ja õnne. Sa tunned end hästi ja muretsed vähem asjade pärast, mis pole seda väärt. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks, muidu magad head võimalused maha. Raha. Tänane päev toob sulle ühe väga hea uudise.

Väike nõuanne: sa ei saa kõigile meele järgi olla


Kaljukits

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib just täna üks ilus kohtumine aset leida. Töö. Ära muuda oma arvamust liiga tihti. Tervis. Jõudu ja energiat peaks sul täna olema rohkem kui vaja. Kasuta seda targalt. Raha. Võib juhtuda, et täna saad sa raha juurde.

Väike nõuanne: tegele oma probleemidega ja ära karda neid


Veevalaja

Armastus. Täna on sind ees ootamas väga ilus päev, täis unustamatuid hetki. Töö. Töökaaslased aitavad sind, ära jää oma muredega üksi. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Täna leiad sa vahendid, mis aitavad sul kindlustada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: ära hädalda kogu aeg


Kalad

Armastus. Ilmselt on su partneril muresid, millest ta sulle ei räägi aga sa näed seda tema rahutust olekust. Ära sunni teda rääkima, ta teeb seda ise õigel hetkel, kui ta peab sind piisavalt usaldusväärseks. Töö. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma. Tervis. Unerohi ei ole ainus võimalus, joo taimeteed hoopis. See aitab ka paremini magada. Raha. Lõpuks ometi hakkab su rahaline seis paranema.

Väike nõuanne: ära lase oma kujutlusvõimel endale halba teha

Kommentaare ei ole