{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 28. august

  foto : unsplash / Sokmean Nou Jäär Armastus. Veenus tegutseb sinu armastuse sektoris koos romantilise Neptuuni ja...

 


foto : unsplash / Sokmean Nou

Jäär

Armastus. Veenus tegutseb sinu armastuse sektoris koos romantilise Neptuuni ja lojaale Uraaniga. Seega peaks sind ees ootama hea päev. Töö. Ära võta kõike nii isiklikult. Tervis. Katsu rohkem puhata võimaluse korral. Raha. Täna naeratab sulle hea rahaõnn.

Väike nõuanne: mine vooluga kaasa, selle asemel, et vastuvoolu ujuda

 

Sõnn

Armastus. Praegune periood ei ole just kõige parem, täna võib õhus olla liiga palju pingeid. Töö. Ära raiska oma aega seletuste peale, iga inimene kuuleb nagunii ainult seda, mida ta kuulda tahab. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis täna, võib-olla tunned ainult kerget masendust. Raha. Ole ettenägelikum. 

Väike nõuanne: ära ela ainult teistele


Kaksikud

Armastus. Ilmselt ei ole su suhe partneriga hetkel kõige parem, liiga palju erimeelsusi ja lahkarvamusi on tekkinud. Töö. Kasuta rohkem oma kujutlusvõimet ära. Tervis. Hoolitse oma tervise eest. Raha. Otsi võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: ära ole liiga vanamoeline, katsu ajaga kaasas käia


Vähk

Armastus. Täna võivad aset leida täiesti ootamatud sündmused. Võib-olla ilmub mõni eks silmapiirile. Töö. Üldiselt on planeetide seis üsna hea. Ära tee midagi, mis võiks su mainet rikkuda. Tervis. Võta natuke aega maha ja hoolitse oma tervise eest. Raha. Tundub, et kõik läheb hästi täna.

Väike nõuanne: ole mõistvam ja tolerantsem

 


Lõvi

Armastus. Armastuse planeet toob su ellu täna õnne ja armastust. Töö. Sa oled liiga närviline ja selle tõttu võid öelda asju, mida sul hiljem kahetseda tuleb. Tervis. Tee sporti. Raha. Tänane päev peaks sulle kõikide märkide järgi raha juurde tooma.

Väike nõuanne: suuna oma mõtted parematele radadele


Neitsi

Armastus. Tänane päev toob sulle üllatusi kaasa. Ilmselt saad sa ühe ootamatu telefonikõne. Töö. Ära katsu üle oma varju hüpata. Tervis. Toitu tervislikumalt, piira suhkru, soola ja rasvase toidu tarbimist. Raha. Sul on prargu kuldaväärt plaanid, hakka neid ellu rakendama.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju


Kaalud

Armastus. Tänu planeetide seisule oled sa valmis kõik selle nimel, et su lähedased ja kallid inimesed tunneksid end hästi ja oleksid õnnelikud. Töö. Suhe töökaaslaste või ühe teatud töökaaslasega võib olla pingelisem. Tervis. Väsimus ja masendushood võivad sind kimbutada aeg-ajalt. Raha. Ära ole nii pessimistlik, otsi lahendusi, mitte probleeme.

Väike nõuanne: ära oota, et kõik sind kiidaksid ja tänaksid, tee asju lihtsalt heast südamest


Skorpion

Armastus. Kodune õhkkond võib olla pingeline, hoia oma närve. Töö. Ära reageeri üle vaid võta asju rahulikult. Tervis. Marss kaitseb su tervist, kõik läheb hästi. Raha. Saturni mõju on pigem positiivne, ära hakka ainult unistama, rikkaks sa täna ei saa. 

Väike nõuanne: mine takistustest mööda, selle asemel, et neist üle ronida

 


Ambur

Armastus. Üldiselt peaks sind ees ootama hea ja rahulik päev ilma suuremate vahejuhtumiteta. Töö. Ole ettevõtlikum ja tegutse. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind täna kimbutama tulla. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära unusta oma kohtumisi


Kaljukits

Armastus. Rahaküsimused võivad tekitada erimeelsus ja pingeid. Töö. Sa võid saada ühe väga huvitava pakkumide. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Ükski planeet ei mõjuta täna sinu raha sektorit.

Väike nõuanne: ära ehita nii palju õhulosse


Veevalaja

Armastus. Kodune õhkkond peaks olema rahulik ja harmooniline. Töö. Hea edu saadab sind praegusel perioodil, kasuta seda ära ja vii oma plaanid ellu. Tervis. Sa peaksid olema täna väga heas vormis. Raha. Tänane päev võib sulle tuua väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära alahinda oma võimeid


Kalad

Armastus. Ära hakka kohe oma kotte pakkima, vajaduse korral mine ja ole üksi natuke aga ära dramatiseeri asju üle. Töö. Planeetide seis on väga hea, kõikide märkide järgi toob tänane päev sulle häid uudiseid. Tervis. Sa muretsed liiga palju, tee endale pai. Raha. Lõpuks ometi hakkavad su rahaasjad liikuma paremas suuna.

Väike nõuanne: ära võta asju nii isiklikult

Kommentaare ei ole