{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 18. august

  ...

 

foto : unsplash / Stephen Radford

Jäär

Armastus. Vaadates planeetide seisu võib kindel olla, et täna on sind ees ootamas erakordselt ilus päev. Töö. Ole julgem ja ettevõtlikum. Tervis. Võta tempot maha ja ära unusta, et töö ei alati elus kõige tähtsamal kohal. Pane prioriteedid paika ja terviseprobleemid kaovad. Raha. Kuula Vähi või Skorpioni tähtkujus sündinute tarka nõu ja ära võta liiga kiireid otsuseid vastu.

Väike nõuanne: ainsad takistused on sinu enda peas


Sõnn

Armastus. Täna ei tohiks miski kodurahu rikkuda. Kui sa oled vallaline, toob tänane päev sulle õnne. Töö. Sinu tööalane tulevik sõltub ainult sinust ja otsustest, mis sa langetad. Tervis. Üldiselt peaks su tervis tasapisi paranema hakkama. Raha. Neptuun sulle täna head ei soovi ja paneb sind selle tõttu rohkem kulutama.

Väike nõuanne: näe suurelt ja sihi kaugemale


Kaksikud

Armastus. Kui sa oled vallaline, hoia täna silmad lahti, sest sa kohtud oma suure armastusega. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ära mossita nii palju. Töö. Kaitse oma õigusi. Tervis. Marss toetab sind ja kaitseb su tervist täna. Raha. Täna naeratab sulle hea rahaõnn.

Väike nõuanne: ära ole nii sarkastiline


Vähk

Armastus. Mõned arusaamatused ja möödarääkimised võivad tekkida, ära võta kõike nii südamesse. Töö. Ole järjepidevam ja sa saad kõikidest takistustest üle. Tervis. Kõik võimalikud terviseprobleemid hakkavad kaduma. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja sa leiad uusi võimalusi.

Väike nõuanne: ära sõlmi täna lepinguid

 


Lõvi

Armastus. Räägi oma partneriga ja sa mõistad teda paremini. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, head uudised ei ole enam kaugel. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Ära laena oma raha välja.

Väike nõuanne: ära mõtle ennast haigeks


Neitsi

Armastus. Sa võid tunda end üksi isegi, kui sa oled juba kellegagi koos. Võib-olla igatsed sa hingesõbra järele, kes mõistaks kõiki su soove ja vajadusi. Töö. Mitmed väljakutsed on sind ees ootamas, igavuse üle sul kurta ei ole vaja. Tervis. Täna peaksid sa olema väga heas vormis, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Otsi võimalusi, kuidas oma raha paigutada.

Väike nõuanne: vabasta end minevikuprobleemidest, mis ei lase sul rahulikult elada


Kaalud

Armastus. Sa oled muutunud liiga tujukaks ja see ei muuda sinuga suhtlemist just kergeks. Kui sa oled vallaline, on sul üha raskem üksindust taluda. Töö. Sa leiad võimaluse, kuidas oma positsiooni kindlustada. Tervis. Sa vajad puhkust praegu ja kohe. Raha. Su rahaline seis hakkab paranema.

Väike nõuanne: ole rõõmsam


Skorpion

Armastus. Kui sa oled vallaline, oled sa võib-olla lootust kaotamas ega usu enam armastusse. Ära hakka ennast liiga palju haletsema, sa kohtud õige inimesega õigel hetkel ja õiges kohas. Töö. Ära lase endale nii kergesti muljet avaldada. Tervis. Su tervis muutub iga päevaga aina paremaks. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ole parem iseenda ja teiste vastu

 


Ambur

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ära seo end inimesega, kes võib sulle probleeme kaasa tuua. Töö. Ole enesekindlam ja kõik läheb hästi. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas pingeid maandada. Raha. Hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: vaata oma võimalused üle ja tegutse


Kaljukits

Armastus. Ära ütle täna midagi, mida sa hiljem võid kahetseda. Suure tõenäosusega tekivad täna pinged mitte millestki. Töö. Ära unusta, et küsija suu pihta ei lööda. Tervis. Planeedid kaitsevad täna su tervist. Raha. Sa leiad võimaluse, kuidas kindlustada oma kapitali.

Väike nõuanne: ära maga kõike oma elus maha


Veevalaja

Armastus. Armastus on, mis ta on praegusel hetkel, ära muretse liiga palju, sest juba homme võib kõik muutuda. Töö. Sa muretsed liiga palju ja kaldud üle dramatiseerima. Rahune maha ja võta vabalt. Tervis. Hoolitse rohkem oma vaimse ja füüsilise tervise eest. Raha. Tänane päev võib sulle tuua palju raha.

Väike nõuanne: ära muutu liiga ekstravagantseks


Kalad

Armastus. Jäta oma elukaaslasele hingamisruumi ja ära sunni teda tegema asju, mida ta ei taha. Ka temal on omad õigused. Töö. Sa töötad liiga palju ja oled enda peale pannud liiga suure koormuse, võta natuke rahulikumalt. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

Väike nõuanne: lõpeta muretsemine

Kommentaare ei ole