{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 20. august

  foto : unsplash / Adam Neumann Jäär Armastus. Võ...

 

foto : unsplash / Adam Neumann

Jäär

Armastus. Võta aega maha ja mõtle oma elu üle järele: kas sa oled õnnelik praegu? Mida sa ise ära teha saaksid, et muuta oma elu paremaks? Töö. Ära muutu liiga hajameelseks ja ära võta mitut asja korraga käsile. Tervis. Üldjoontes peaks su tervis hea olema. Hoia oma närve ja ära ärritu iga pisiasja pärast. Raha. Mõned ootamatud kulutused võivad tekkida. 

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse


Sõnn

Armastus. Veenus muudab sind sensuaalsemaks ja paneb sulle vallatuid mõtteid pähe. Loodame, et su partner täna liiga ükskõikset ei mängi. Töö. Just praegu on aeg hakata kindlustama oma tulevikku. Tervis. Aeglaselt sõuad, kaugele jõuad. Raha. Ära hüppa üle oma varju.

Väike nõuanne: sea endale suuremad eesmärgid


Kaksikud

Armastus. Kui sa tunned, et olukord läheb pingeliseks, siis hinga sisse ja ära hakka õli tulle lisama. Täna on lihtsalt selline päev, et kõik ei lähe nii nagu sa soovid. Töö. Ära hakka kahtlema oma võimetes. Tervis. Hoia oma närve rohkem ja ära muretse ennast haigeks. Raha. Ole ettenägelik ja ära kuluta rohkem, kui vaja.

Väike nõuanne: ära näe nii palju vigu oma lähedaste juures. Hoolitse nende eest, kes on sulle kallid, kõik ülejäänu on tühine.


Vähk

Armastus. Kui su praegune elu ei rahulda sind, siis võta oma partneril käest kinni, minge loodusesse, tehke üks pikk jalutuskäik ja rääkige südamest südamesse. Koos leiate te lahenduse. Töö. Tõenäoliselt ei ole sul hetkel kõige parem suhe töökaaslastega, liiga palju pingeid ja rivaalitsemist on su ümber. Tervis. Merkuur kaitseb täna su tervist ja tuletab sulle meelde, et sa peaksid positiivsemalt mõtlema hakkama. Raha. Täna võid sa saada suurema summa raha.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse

 


Lõvi

Armastus. Neptuun soovitab sul rohkem hoolitseda oma suhte eest. Näita oma tõelisi tundeid välja. Töö. Oma jonnakuse ja kangekaelsusega oled sa hakanud teisi ärritama. Tervis. Hakka rohkem oma tervise eest hoolitsema. Raha. Ära muutu liiga ahneks.

Väike nõuanne: viimane sõna ei pea alati sulle jääma


Neitsi

Armastus. Kallista täna tugevalt oma partnerit. Töö. Kuula oma sisemist häält ja ära lase endale liiga teha. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju


Kaalud

Armastus. Kuu mõjutab sinu armastuse sektorit täna ja kingib sulle ilusa päeva. Töö. Ole objektiivsem. Sa võtad kõike liiga isiklikult. Tervis. Katsu teha rohkem sporti, sa oled ennast natuke käest ära lasknud. Raha. Täna leiad sa oma rahaprobleemidele lahenduse.

Väike nõuanne: hoia oma suhteid teistega


Skorpion

Armastus. Kui sa oled vallaline, oled sa hetkel liiga suure südamega. Ja see ei ole hea. Sa tõmbad ligi inimesi, kes võivad sinu headust ära kasutada. Töö. Ole enesekindlam ja julgem. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Ära muretse, kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ole ettevõtlikum aga ära torma

 


Ambur

Armastus. Aeg on selgitusteks. Sest õhus on liiga palju pingeid, arusaamatusi ja möödarääkimisi. Võta midagi ette, enne kui on liiga hilja. Töö. Kasuta oma tutvusi ära. Tervis. Ära unusta süüa rohkem värsket ja rohelist. Raha. Su majanduslik seis hakkab märkimisväärselt paranema.

Väike nõuanne: kaks kõva kivi ei jahvata head jahu


Kaljukits

Armastus. Armastusest pole sul hetkel aega rääkida, sa eelistad palju rohkem arutada tööasju partneriga. Töö. Kõik probleemid kaovad lõpuks ometi ja sa saad jälle rahulikumalt hingata. Tervis. Ära söö ennast haigeks. Raha. Ära tõmba endale probleeme kaela.

Väike nõuanne: ära kaota oma eesmärke silmist


Veevalaja

Armastus. Tänane päev sõltub suurel määral sinu enda käitumisest ja tujust. Kõik läheb hästi, kui sa ei ütle midagi, mis võib teisele haiget teha. Töö. Sa oled muutunud liiga autoritaarseks, ilmselt ei anna sa ise endale sellest aru aga su töökaaslased on need, kes kannatavad. Tervis. Planeedid kaitsevad su tervist. Raha. Piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: tee head enda ümber


Kalad

Armastus. Rohkem, kui kunagi varem, vajad sa armastust oma ellu. Sa igatsed hingesõbra järele ja oled hakanud unistama kellestki teisest, keda ilmselt pole olemaski. Töö. Ära tõmba endale probleeme kaela. Tervis. Söö rohkem vitamiinirikast toitu. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära ülehinda oma võimeid

Kommentaare ei ole