{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 24. august

foto : u...

foto : unsplash / Rodion Kutsaev

 

 Jäär

Armastus. Üldiselt tundub, et kõik peaks hästi minema ja ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Ilus päev on sind ees ootamas. Töö. Ära aja ükskõik millise hinnaga oma õigust taga, tee seda, mis on kõigile parem. Tervis. Hoolitse täna rohkem oma tervise eest. Raha. Tänane päev toob sulle suurt rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: ole hoolsam ja järjepidevam

 

Sõnn

Armastus. Planeedid kaitsevad su paarisuhet hetkel, kui sa oled üksi, võid sa täna kohtuda selle õige inimesega, keda sa oled nii kaua oodanud. Töö. Planeetide seis on üsna hea: tuult tiibadesse. Ole julgem ja ettevõtlikum. Tervis. Jõudu ja energiat on sul rohkem kui vaja, ära ainult kurna ennast ära. Raha. Hoia oma raha.

Väike nõuanne: ole optimistlikum ja kõik läheb hästi

 

Kaksikud

Armastus. Võttes arvesse praegust planeetide seisu, peaks tänane päev tooma sulle armastust. Töö. Kõik sõltub sellest, millised on su plaanid. Unista suurelt. Tervis. Hoia oma närve, sa elad liiga stressirohket elu. Raha. Planeedid hoiatavad sind ja soovitavad sul vähem kulutada. 

Väike nõuanne: tegele sellega, mis on kõige tähtsam

 

Vähk

Armastus. Ilmselt tekib täna võimalus rahulikult rääkida ja teha suuremaid tulevikuplaane koos partneriga. Kui sa oled aga vallaline, kohtud sa ühe silmarõõmuga täna. Töö. Hea ja tegus päev on sind ees ootamas, mis aitab sul oma positsiooni kindlustada. Tervis. Jupiter soovitab sul rohkem elu nautida ja vähem muretseda. Raha. Planeetide seis on praegu väga hea, kasuta seda ära selleks, et kindlustada oma majanduslikku seisu ja tulevikku.

Väike nõuanne: ära tee liiga palju rumalusi

 


Lõvi

Armastus. Praegusel hetkel peaks su elu olema üsna harmooniline tänu Jupiterile. Töö. Merkuur toetab sind kõikides su ettevõtmistes ja tänu sellele peaksid sa saama parimaid tulemusi. Tervis. Hoia oma selga. Raha. Ära arva, et raha teeb sind õnnelikuks, raha tagab teatud mugavuse aga see on ka kõik. Tõelist õnne raha eest osta ei saa.

Väike nõuanne: võta aega selleks, et elada, olla õnnelik ja armastada


Neitsi

Armastus. Sa ei tunne võib-olla praegusel ajal end kõige paremini, sa ei ole kindel, kas sa oled koos õige inimesega ja kas sa oled õnnelik. Sa oled hakanud nägema oma partneris liiga palju vigu. Katsu võtta aega selleks, et veeta rohkem aega omaette, see aitab sul oma mõtetes ja soovides selgust saada. Töö. Sihi kõrgele ja asjad hakkavad liikuma õiges suunas. Tervis. Ole mõistlikum ja ära tee ise endale halba. Raha. Hoidu hasartmängudest ja muust riskist.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem


Kaalud

Armastus. Armastuse ingel on sind täna sihile võtnud oma noolega ja ootab ainult õiget aega. Tänu sellele on sind ees ootamas ilus päev. Töö. Üks ilus üllatus on sind täna ootamas töö juures. Tervis. Tee natukenegi sporti iga päev, see parandab tervist. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära larista.

Väike nõuanne: hinda rohkem seda, mis sul on 


Skorpion

Armastus. Hoia oma suhet ja hoolitse rohkem oma elukaaslase eest. Töö. Muutused on sind varsti ees ootamas, valmista oma vaim ette. Tervis. Sul on vaja rohkem tahtejõudu, et vabaneda neist üleliigsetest kilodest. Raha. Ära muretse liiga palju, igale probleemile leidub lahendus.

Väike nõuanne: ära omista liiga palju tähtsust asjadele, millel pole mingit tähtsust

 


Ambur

Armastus. Võib-olla oled sa hakanud rohkem oma elu üle järele mõtlema ega ole enam kindel ei enda ega oma kaaslase tunnetes. Sul on tunne, et sa oled muutunud ükskõiksemaks tema suhtes ja te olete koos ainult harjumuse pärast. Töö. Ilmselt on su mõtted hetkel tööasjadest kaugel. Tervis. Terviseprobleeme ei tohiks täna tekkida. Raha. Võib juhtuda, et rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: katsu näha rohkem head


Kaljukits

Armastus. Vaadates praegust planeetide seisu ei tohiks ühtegi suuremat probleemi täna tekkida. Kui sa oled vallaline, viib keegi su kokku ühe inimesega, kellega sa kohe tunned suuremat lähedust. Töö. Täna tehakse sulle üks huvitav pakkumine. Tervis. Ükski probleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Tänane päev toob sulel raha juurde.

Väike nõuanne: õpi teisi paremini kuulama


Veevalaja

Armastus. Ilmselt oled su elus praegu kõik hästi, ära tekita endale ise probleeme juurde. Kui sa oled aga vallaline, ei ole sa valmis oma vabadust ohverdama. Töö. Paljud teie seast saavad palgatõusu varsti. Tervis. Veenus soovitab sul paremini toituda ja mõtelda rohkem oma tervise peale. Raha. Ära kuluta kõike ära.

Väike nõuanne: kontrolli ennast paremini


Kalad

Armastus. Mõned arusaamatused võivad täna tekkida, ära tee ise midagi, mis muudaks olukorda hullemaks. Töö. Tark ei torma. Tervis. Veenus soovitab sul hoolitseda oma jalgade eest, masseeri oma jalgu, see on vereringele hea. Raha. Täna naeratab sulle hea rahaõnn.

Väike nõuanne: ära usalda kõiki, keda sa tunned

Kommentaare ei ole