{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 10. august

  ...

 

foto : unsplash / Kristaps Ungurs

Jäär

Armastus. Ilmselt pole sul midagi selle vastu, kui mingi ime läbi su suhe elukaaslasega veelgi paremaks muutub. Tänane päev võib sind selles suhtes üllatada. Kui sa oled vallaline, kohtud sa täna kellegagi oma noorusepäevilt. Töö. Sa oled valmis suurteks tegudeks ja oled otsustanud sihtida kõrgele. See on õige mõtlemine. Tervis. Sa oled heas vormis, ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Raha. Ära hakka pingete maandamiseks ostma asju, mida sul isegi vaja ei lähe, sest pärast tunned sa end veelgi hullemini. 

Väike nõuanne: kui sa vähesega lepid, jõuad sa kaugele. Kui sa tahad aga rohkem, saad sa ainult teri

 

Sõnn

Armastus. Armastusel võib täna sinu jaoks midagi ilusat varuks olla. Võib-olla ristub su tee ühe inimesega, kelle vastu sa mitte ükskõikseks ei jää ja kes paneb sind uskuma armastusse. Töö. Katsu oma positsiooni kindlustada. Tervis. Mitte ükski planeet ei tegutse hetkel sinu tervise sektoris, seega peaks kõik hästi minema. Raha. Täna naeratab sulle hea rahaõnn.

Väike nõuanne: ole taktitundelisem


Kaksikud

Armastus. Kui sa oled vallaline, kohtud sa just täna oma suure armastusega. Töö. Katsu midagi ette võtta, sest sa vaevled suure igavuse käes. Tervis. Ära kurna oma tervist ära. Raha. Hea oleks, kui sa otsiksid võimalusi, kuidas oma raha kõige paremini paigutada.

Väike nõuanne: ära kahtle iialgi oma võimetes 


Vähk

Armastus. Õpi vait olema siis, kui tuleb kuulata. Sul on antud kaks kõrva ja üks keel, selle jaoks, et sa rohkem kuulaksid ja vähem räägiksid. Töö. Täna ei tule just kõige parem päev, katsu maandada pingeid kolleegide vahel. Tervis. Tee sporti ja liigu rohkem, see on kõik, mida sa oma tervise jaoks praegu teha saad. Raha. Raha sektorit mõjutab hetkel planeet Pluuto ja tänu sellele peaksid sa täna saama väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära muretse pisiasjade pärast, tegele sellega, mis on kõige tähtsam

 


Lõvi

Armastus. Ühtegi probleemi täna ei tohiks tekkida. Kui sa oled vallaline, siis oled sa eriti romantilisel lainel hetkel ilmselt. Töö. Ole tähelepanelikum ja ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Sa peaksid olema täna heas tujus ja heas vormis, ära ainult söö rohkem kui vaja. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära sea endale liiga kõrgeid eesmärke


Neitsi

Armastus. Rutiin ja üksluisus ei tee sinu suhtele head, võta midagi ette, enne kui on liiga hilja. Kui sa oled vallaline, magad sa hetkel kõik head võimalused maha. Ärka üksord üles. Töö. Jupiter toetab sind kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Kui sul on pingeid, mine tee sporti. Raha. Ära tee rumalusi.

Väike nõuanne: veeda rohkem aega oma lähedastega


Kaalud

Armastus. Ära muutu liiga nõudlikuks oma elukaaslase vastu. Töö. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida, ära võta midagi isiklikult, mida sulle täna öeldakse. Tervis. Katsu rohkem liikuda ja ära istu liiga palju. Raha. Praegu ei ole just kõige paremad ajad.

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse


Skorpion

Armastus. Ilmselt ei ole sul palju aega selleks, et armastuse peale täna mõtelda, sul on muidki probleeme, millega tegeleda. Töö. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma. Tervis. Tänane päev ei too sulle probleeme kaasa. Raha. Piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: vii oma eesmärgid ellu

 

 

Ambur

Armastus. Väga hea päev on sind ees ootamas, Veenus ja Jupiter teevad sulle ilusa kingituse. Töö. Lõpuks ometi kuuled sa häid uudiseid, mida oled kaua oodanud. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas pingeid maandada. Raha. Ilmselt leiad sa võimaluse, kuidas parandada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: ära vali alati kõige kergemat teed


Kaljukits

Armastus. Tänane päev peaks täitma ühe sinu unistustest. Töö. Ära ehita ainult õhulosse vaid tegutse õigel ajal. Tervis. Võta aega selleks, et puhata. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära torma


Veevalaja

Armastus. Ära too tööprobleeme koju kaasa. Sa rikud ainult koduse õhkkonna ära ja tekitad sellega pingeid. Töö. Kõik läheb paremini, kui sa seda arvad. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ära laena.

Väike nõuanne: ära ole alati nii range enda ja teiste vastu


Kalad

Armastus. Tänane päev ei tohiks sulle probleeme kaasa tuua. Töö. Kõik läheb hästi, ära muretse. Tervis. Ära hüppa tundmatus kohas vette. Raha. Hoia end petiste eest.

Väike nõuanne: lahenda kiiresti oma probleemid ära

Kommentaare ei ole