{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 22. august

  ...

 

foto : unsplash /Hello I'm Nik

Jäär

Armastus. Midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Ja isegi, kui peaks tulema väikest hõõrumist ette, ei ole sellel mingit tähtsust. Töö. Tänaseks päevaks on sul vaja palju kannatlikku meelt. Tervis. Su enesetunne ei ole just kõige parem, ometi selleks, et tuju paremaks läheks, tuleb sul ainult muuta oma mõtlemist. Raha. Lahenda oma prahaprobleemid ära. Ja pane edaspidi 10% oma sissetulekutest kõrval iga kuu. 

Väike nõuanne: ära reageeri üle

 

Sõnn

Armastus. Suhe partneriga peaks vähemalt täna olema hea ja rahulik. Töö. Kasuta natukene rohkem oma kujutlusvõimet ära. Tervis. Kui sa magad halvasti, siis katsu õhtuti süüa midagi kergemat. Raha. Rahaprobleemid valmistavad sulle muret juba mõnda aega, täna tulevad planeedid sulle appi.

Väike nõuanne: ole taktitundelisem


Kaksikud

Armastus. Marss võib tekitada täna palju pahandust. Töö. Ära muutu liiga enesekindlaks ja umbusklikuks. Ja ära tee midagi, mis võiks su mainet kahjustada. Tervis. Sa oled hakanud elama ühest äärmusest teise ja see ei ole hea. Raha. Piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: ära kaota oma eesmärke silmist


Vähk

Armastus. Kasuta tänast Merkuuri aspekti ära selleks, et rääkida oma soovidest ja igatsustest. Ja uurida, millised on teise inimese ootused ja plaanid. Töö. Rahulik päev on sind ees ootamas. Tervis. Kolm planeeti toimetavad hetkel sinu tervise sektoris ja tänu sellele ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Raha. Su majanduslik seis hakkab paranema.

Väike nõuanne: ole rõõmus, sest kellelegi ei meeldi need, kes kogu aeg halba räägivad

 


Lõvi

Armastus. Tänane päev toob sulle kaasa nii häid, kui halbu üllatusi. Mõned pingelised hetked võivad tekkida, Veenus aga aitab nurki siluda. Töö. Ära hüppa tundmatus kohas vette, sa võid endale haiget teha. Tervis. Sa võid tunda aeg-ajalt, kuidas masendus sinu üle võimust saab. Sellisel puhul aitab, kui sa organiseerid midagi toredat nädalavahetuseks. Raha. Rahaküsimustes ei maksa sul kuulata isehakanute nõuandeid, kui sul on probleeme, siis pöördu spetsialistide poole.

Väike nõuanne: naudi rohkem elu, siis jääb vähem aega muretsemiseks


Neitsi

Armastus. Praegune periood ei ole just kõige parem, sa tunned, et rutiin ja üksluisus mõjuvad sulle kurnavalt. Sa tahad muutusi oma ellu. Ja võid teha midagi sellist, mida sul hiljem kahetseda tuleb. Töö. Sa oled tegus ja aktiivne, ära ennast tööga liigselt üle koorma. Tervis. Katsu teha midagi, mis aitaks sul pingeid maandada. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: lõpeta muretsemine


Kaalud

Armastus. Ilmselt teeb tänane päev sulle ühe väga ilusa kingituse. Töö. Tavaline, rahulik tööpäev on sind ees ootamas, ilma suuremate vahejuhtumiteta. Tervis. Võib-olla peaksid sa kaalust alla võtma? Raha. Sa oled väsinud oma rahaprobleemidest, lõpeta muretsemine, sest juba varsti saad sa häid uudiseid.

Väike nõuanne: muuda oma mõtteviisi


Skorpion

Armastus. Planeedid kingivad sulle ilusa päeva. Kõikide märkide järgi peaks su kaaslane täna sinu vastu olema palju tähelepanelikum. Töö. Ükski negatiivse mõjuga planeet täna probleeme ei tekita. Hea õnne planeet Jupiter toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Head võimalused tekivad.

Väike nõuanne: ära ole nii pirtsakas

 


Ambur

Armastus. Ära mõtle ainult enda peale. Katsu natukenegi rohkem hoolitseda oma partneri eest. Töö. Kuula targemate inimeste nõu. Tervis.Võta aega maha ja puhka. Raha. Ära otsi võimalusi, kuidas üleöö rikkaks saada.

Väike nõuanne: tunne rohkem rõõmu lihtsate asjade üle


Kaljukits

Armastus. Täna on leppimise ja kallistamise päev. Ära seda unusta. Töö. Kui sa tahad midagi oma elus muuta, siis tee seda, et sa hiljem ei peaks kahetsema. Tervis. Hingerahu on kõige tähtsam, kõik muu tuleb koos sellega. Raha. Su rahaasjad ei ole praegu kõige paremas seisus. 

Väike nõuanne: ära mängi jaanalindu


Veevalaja

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib täna üks väga ilus kohtumine aset leida. Töö. Ole ettevaatlik ja ära unusta, et ka seintel on kõrvad. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Otsi võimalusi, kuidas ma raha kasvama panna.

Väike nõuanne: veeda rohkem aega lähedastega


Kalad

Armastus. Tänane päev peaks tulema rahulik ja harmooniline. Töö. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida viimasel hetkel. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: mediteeri, see aitab muuta su elu paremaks

Kommentaare ei ole