{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 15.august

foto : u...

foto : unsplash / Anshu A

 

 Jäär

Armastus. Saturni rusuv mõju annab endast just sinu paarisuhtes tunda. Sul on raske igapäevast rutiini välja taluda ja igatsed vahelduse järele. Töö. Sul võib tekkida tunne, et kõik on sinu vastu ja et teised on selles süüdi, et viimasel ajal on tekkinud nii palju takistusi. Tervis. Hakka sporti tegema, see aitab praegu sul pingeid maandada. Raha. Ära kuluta mõtlematult. 

Väike nõuanne: tee minevikuga lõpparve, ainult nii saad sa rahulikult edasi minna

 

Sõnn

Armastus. Tänane päev võib tulla üsna pingeline, katsu meeles pidada seda, et targem annab järele. Töö. Planeedid sind täna ei toeta, seega katsu ise olla hoolsam ja töökam. Tervis. Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tekkida, Jupiter kaitseb sind kõikide haiguste eest. Raha. Rahaprobleemid võivad sulle muret valmistada. Katsu elada kokkuhoidlikumalt.

Väike nõuanne: ole hea teiste vastu, ära unusta, et ka sinul on raskeid aegu ette tulnud


Kaksikud

Armastus. Täna võivad lained üle pea lüüa. Katsu võtta asju rahulikumalt ja ära ütle midagi, mida sa hiljem kahetseda võid. Töö. Vii oma plaanid ellu ja ära kõhkle nii kaua. Tervis. Head uudised ei ole enam kaugel. Raha. Tänu Jupiterile naeratab sulle hea rahaõnn täna.

Väike nõuanne: unista suurelt


Vähk

Armastus. Võib-olla ei tea sa ise täpselt, mida sa tahad praegusel hetkel oma elus. Võib-olla oled sa hakanud kahtlema oma tunnetes. Töö. Võimalikud pinged töökaaslastega. Tee nagu midagi ei oleks, see läheb mööda. Tervis. Ära kurna ennast ära, hoia oma vaimset tervist. Raha. Tõenäoliselt leiad sa võimalusi, mille abil oma rahalist seisu parandada.

Väike nõuanne: muuda oma vaatenurka ja kõik muutub koos sellega

 


Lõvi

Armastus. Planeet Pluuto mõju on hetkel pigem negatiivne. Raskused võivad tekkida sealt, kus sa ei osanud neid oodatagi. Töö. Marss toetab sind täna kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Sa ei ole just kõige paremas vormis aga midagi tõsist sul ka karta ei ole vaja. Raha. Kõik läheb hästi, kui sa teed õigeid valikuid oma elus.

Väike nõuanne: katsu olla mõnda aega üksi ja vait


Neitsi

Armastus. Võib juhtuda, et täna tekib väikestest asjadest suur tüli. Töö. Haara kõikidest headest võimalustest kinni ja ole julgem. Tervis. Ära ülehinda oma võimeid. Raha. Ära kaota reaalsusetaju ja ära kuluta rohkem kui vaja.

Väike nõuanne: ära anna lubadusi, mida sa täita ei saa


Kaalud

Armastus. Tänane päev ei tule just kõige parem, mõned probleemid ja arusaamatused võivad tekkida. Töö. Näe kaugemale ja sihi kõrgemale. Praegu on selleks õige aeg. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Investeeri targalt.

Väike nõuanne: ära unusta oma lähedasi


Skorpion

Armastus. Ära provotseeri nii palju ja su elu muutub palju paremaks. Töö. Täna on sind ees ootamas väga hea päev, mis peaks sulle tooma mitu head uudist. Tervis. Ära istu liiga palju, katsu rohkem liikuda ja paremini toituda. Raha. Katsu alati hinda alla tingida.

Väike nõuanne: ära ole alati kaitsepositsioonil, kõik inimesed ei taha sulle halba

 


Ambur

Armastus. Täna on sind ees ootamas sündmusterohke päev. Võib juhtuda, et sa kohtud ühe endise armastusega. Ülessoojendatud supp pole midagi väärt. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Katsu olla ettenägelikum.

Väike nõuanne: pane prioriteedid oma elus paika


Kaljukits

Armastus. Ole mõistvam ja hoolivam. Kui sa oled aga  vallaline, siis ära ole liiga nõudlik oma tulevase vastu. Töö. Kuu aitab sul oma plaane ellu viia, tõenäoliselt läheb tänane päev nii ruttu, et kella pole vaja vaadatagi. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: aita alati oma sõpru võimaluse korral, sest käsi peseb kätt


Veevalaja

Armastus. Ilmselt toob tänane päev sulle ühe väga hea uudise. Kui sa oled vallaline, siis kohtud sa täna oma tulevasega. Töö. Sa leiad kõikidele probleemidele lahenduse. Tervis. Katsu rohkem puhata ja mõtelda häid mõtteid. Raha. Ära muutu liiga muretuks. 

Väike nõuanne: planeeri oma elu paremini


Kalad

Armastus. Tänane päev võib tulla nostalgiline, ära muutu liiga emotsionaalseks ja ära oota, et su kaaslane tooks sulle kuu ja tähed alla. Töö. Tegele oma probleemidega, sest tulevik on julgete päralt. Tervis. Ära unusta rohkem vett juua. Raha. Katsu olla ettenägelikum edaspidi.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju

Kommentaare ei ole