{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 1. august

  foto : unsplash / Davies Design Studio Jäär Armas...

 

foto : unsplash / Davies Design Studio

Jäär

Armastus. Tänane päev ei tohiks tuua su ellu probleeme juurde, katsu ainult ise vähem muretseda ning mõtelda positiivsemalt. Töö. Kasuta praegust head planeetide energiat selleks ära, et rääkida sellest, millega sa rahul ei ole. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, katsu ainult hoida oma südame tervist. Raha. Planeedid toetavad sind täna rahaasjades ja seega võib tänane päev tuua sulle rõõmusõnumeid.

Väike nõuanne: ära sega omavahel ära eraelu ja tööasju ega armastust ja raha ning kõik muutub palju lihtsamaks

 

Sõnn

Armastus. Midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda, kõikide märkide järgi on sind ees ootamas tore päev. Kui sa oled aga vallaline, siis võib üks oluline kohtumine täna sinu elus aset leida. Töö. Tänu planeetidele saadab sind täna edu töö juures. Tervis. Valva oma kolesterooli taset. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ole teiste vastu parem


Kaksikud

Armastus. Tänu Jupiterile on sind ees ootamas meeldiv päev. Töö. Ära räägi oma plaanidest kõikidele, sest kõik ei ole sinu sõbrad! Tervis. Päike ja Veenus kaitsevad sinu tervist. Raha. Oota paremad ajad ära.

Väike nõuanne: katsu hoida külma närvi igas olukorras


Vähk

Armastus. Tõenäoliselt tunned sa end hästi oma kaaslasega. Kui sa oled vallaline, siis võid sa tunda aga suuremat üksindust. Töö. Kõikide märkide järgi on sind ees ootamas hea päev. Tervis. Mitte midagi tõsist sind ei ohusta, seega lõpeta muretsemine. Raha. Lahenda oma rahaprobleemid võimalikult ruttu ära.

Väike nõuanne: ole valmis järeleandmisi tegema vajaduse korral

 


Lõvi

Armastus. Miks mitte organiseerida õhtusöök küünlavalgel või midagi muud romantilist? Ära lase rutiinil oma suhet rikkuda. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, ilmselt saad sa täna mitu head uudist. Tervist. Täna peaksid sa olema heas vormis. Raha. Jupiteri aspekti vaadates on üsna tõenäoline, et täna saad sa raha juurde.

Väike nõuanne: ära unusta, et on ka neid, kes on sinust targemad


Neitsi

Armastus. Tänane päev peaks tooma su ellu kirge ja armastust. Vaata, et sa rumalusi ei hakka tegema. Töö. Ära lase teistel endale pähe astuda ja võitle oma õiguste eest. Tervis. Marss ja Jupiter annavad sulle jõudu. Raha. Planeetide seis on praegu väga soodne sinu jaoks, tõenäoliselt leiad sa võimaluse, kuidas oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: unista natuke, kui see sulle meeldib aga ära seejuures unusta, et sa unistad


Kaalud

Armastus. Päike ja Jupiter kingivad sulle ilusa ja rahuliku päeva. Ainult Pluuto võib katsuda pahandust teha. Töö. Ära usalda kõiki, sest mõned kolleegid võivad naeratuse taga varjata hoopis midagi muud. Tervis. Üldiselt ei tohiks täna probleeme tekkida. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: helista mõnele heale sõbrale


Skorpion

Armastus. Täna võib üks Sõnni tähtkujus sündinud isik muuta kogu sinu edaspidise elu. Töö. Kui sa ei unusta naeratada ja oled optimistlikult häälestatud, läheb täna kõik hästi. Tervis. Kõik võimatu muutub võimalikuks. Raha. Kolm planeeti toovad sulle täna rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: ära tee sääsest elevanti

 


Ambur

Armastus. Mõned arusaamatused ja erimeelsused elukaaslasega võivad tekkida. Ära hakka õli tulle lisama. Töö. Töö juures valitsev õhkkond ei ole just kõige parem, Saturn siiski toetab sind. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks, toitu tervislikumalt ja liigu rohkem. Raha. Jupiter toetab sind ja ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida.

Väike nõuanne: ära võta kõike nii isiklikult


Kaljukits

Armastus. Armastus peaks muutma su tänase päeva ilusaks. Kui sa oled juba pikemaajalises suhtes, siis võid sa tunda suuremat lähedust täna oma kaaslase vastu. Kui sa oled aga vallaline, võib tänane päev olla otsustav. Töö. Ole julgem ja ettevõtlikum. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja lõpeta muretsemine. Raha. Tänane päev toob sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: vaata alati päikese poole


Veevalaja

Armastus. Tormipilved võivad koguneda sinu armastuse taevasse, ole selleks valmis, võta vihmavari välja ja oota, kuni päike jälle välja tuleb. Töö. Saturn toetab sind täna su ettevõtmistes. Tervis. Ära unusta liikuda ja teha sporti. Raha. Katsu piirata oma kulutusi.

Väike nõuanne: ära ole nii suurte eelarvamustega


Kalad

Armastus. Ole täna lihtsalt õnnelik ja unusta kõik oma mured. Töö. Lahenda kõigepealt kiiremad probleemid ära ja siis vaata edasi. Tervis. Lõpeta see suure muretsemine, stress ei ole tervisele hea. Raha. Merkuur toob sulle täna raha.

Väike nõuanne: kaitse oma õigusi

Kommentaare ei ole