{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 14. august

foto : u...

foto : unsplash / Ben den Engelsen

 

 Jäär

Armastus.  Jupiter mõjutab täna sinu armastuse sektorit. Ja tänu sellele on sind ees ootamas erakordselt tähtis ja meeldejääv päev juhul, kui sa elad üksi. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis leiad sa tõenäoliselt võimaluse, kuidas muuta oma suhet ja elu paremaks. Töö. Tänu Merkuurile avaneb sul võimalus täna suuri asju korda saata. Tervis. Katsu natukenegi hoolitseda oma tervise eest ja ära kurna ennast ära. Hoidu samuti stressist. Raha. Ole mõistlik ja organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: katsu olla rohkem heas tujus


Sõnn

Armastus. Täna oled sa ilmselt romantilisemas tujus, valmis muutma oma elu ise ilusamaks. Loodame, et su partner kõikide su soovidega kaasa tuleb. Töö. Tööasjad tekitavad sinus rahutust, sa pead langetama otsuse.Tervis. Jälgi paremini, mida sa sööd ja mõtle rohkem oma südame tervise peale. Raha. Kaitse oma huve. 

Väike nõuanne: ole parem iseenda ja teiste vastu


Kaksikud

Armastus. Võta oma elu tõsisemalt ja ära oota nii kaua selleks, et rääkida tõsistest teemadest. Töö. Kaalu kõik oma otsused eelnevalt läbi. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, hoia end ainult väikeste õnnetuste eest. Raha. Täna on kõige parem päev selleks, et tegeleda oma probleemidega.

Väike nõuanne: ära valmista pettumust neile, kes sind usaldavad


Vähk

Armastus. Hoolitse natukene rohkem oma paarisuhte eest. Muuda oma suhet partneriga lähedasemaks ja paremaks. Töö. Üks naisisik võtab sind oma kaitse alla ja toetab sind. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu tervise sektorit. Raha. Ainult Saturn mõjutab praegu sinu raha sektorit aga Saturn ja raha ei sobi eriti hästi kokku. Saturni mõju ei ole aga nii halb, kui sa oskad oma rahaga mõistlikult ümber käia ja teed arukaid valikuid.

Väike nõuanne: hunt tunneb ära hundi, varas tunneb ära teise varga (Aristotes)

 


Lõvi

Armastus. Kõikide märkide järgi valmistab su kaaslane täna sulle pettumust. Või ei ole lihtsalt praegusel hetkel su elus kõige paremad ajad. Töö. Sa teed oma tööd korralikult ja nii nagu peab. Tervis. Täna peaksid sa olema heas vormis, katsu ainult paremini jälgida, mida sa sööd. Raha. Ühtegi halba üllatust tänane päev kaasa ei tohiks tuua.

Väike nõuanne: katsu olla teiste vastu parem


Neitsi

Armastus. Katsu rohkem ja paremini suhelda oma elukaaslasega, selle asemel, et mängida salapärast isikut, kellest on võimatu aru saada. Töö. Ole ettevõtlikum. Raha. Tänane päev võib sulle tuua häid uudiseid. 

Väike nõuanne: naudi rohkem elu


Kaalud

Armastus. Kõikide maade vallalised: ärgake üles. Just täna on planeetide seis kõige parem, seega ärge magage seda aega maha ja haarake kõikidest võimalustest kinni. Töö. Kõikide märkide järgi on sind ees ootamas tegus ja töökas päev. Tervis. Ole mõistlik ja tark. Ja ära kurna oma tervist ära. Raha. Ära sega omavahel ära armastust ja rahaasju.

Väike nõuanne : ära too tööprobleeme koju kaasa


Skorpion

Armastus. Ilmselt ei ole praegusel hetkel su suhe just kõige parem. Väldi tõsiseid teemasid, eriti need, mis puudutavad laste kasvatamist. Nii hoiad sa suuremaid probleeme ära. Töö. Täna on sind ees ootamas hea päev. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada ja seda parem. Raha. Praegu pole õige aeg spekuleerimiseks.

Väike nõuanne: ära hüppa üle oma varju

 


Ambur

Armastus. Kõiki vallalisi saadab täna hea edu. Hoidke silmad lahti: suur armastus ei ole enam kaugel. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Raha. Planeedid toovad sulle häid võimalusi kaasa.

Väike nõuanne: ära aja iga hinna eest oma õigusi taga


Kaljukits

Armastus. Ilmselt on kodune õhkkond hetkel vägahea. Töö. Ole valmis järeleandmisi tegema ja ära ole nii kangekaelne ja jonnakas. Tervis. Mõned väikesed terviseprobleemid võivad tekkida aga ei midagi tõsist. Raha. Ilmselt ei tee sa praegu kõige õigemaid arvestusi.

Väike nõuanne: mõtle praktilisemalt


Veevalaja

Armastus. Väga ilus päev on sind ees ootamas. Alati see nii ei ole, seega naudi. Töö. Ära hüppa üle oma varju. Tervis. Hea oleks, kui sa hoolitseksid rohkem oma tervise eest. Raha. Ilmselt täna sa rikkaks ei saa aga sa võid leida võimalusi, kuidas parandada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: saatus ei ole süüdi sinu oma rumalustes


Kalad

Armastus. Ilmselt mõistad sa täna paremini oma kaaslase tundeid ja mõtteid. Töö. Mitmed erinevad planeedid mõjutavad hetkel sinu töö sektorit. Hea edu saadab sind täna. Tervis. Ära söö rohkem kui vaja. Raha. Täielik vaikus valitseb hetkel sinu raha sektoris. 

Väike nõuanne: ära unusta, et tähtis on, et sul on oma isiklik arvamus igas asjas ja igal pool

Kommentaare ei ole