{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised astroloogilised tähemärgid ei jää kauaks vallalisteks?

    Foto : unsplash / Brooke Cagle On selliseid sodiaagimärk...

 

 

Foto : unsplash / Brooke Cagle

On selliseid sodiaagimärke, kes armastavad armastust. Nende jaoks on kõige tähtsam elus nende pere. Nad lihtsalt ei näe end üksi elamas ja armastuse pärast on nad valmis endast kõik andma.

Kui mõned tähemärgid on iseseisvad ja sõltumatud ega vaja enda kõrvale kedagi, nagu näiteks Kaljukitsed, siis need, kes on sündinud Kalade ja Vähi tähtkujus, vajavad enda kõrvale kedagi, kellega oma elu jagada. Need 2 veemärki jäävad väga harva vallalisteks ja nad tõesti pingutavad ning näevad vaeva, et nende suhe toimiks, isegi, kui mõnikord põletavad nad seejuures enda tiibu. Sellest hoolimata ei tähenda see nagu oleks nende elu ilus muinasjutt, sest kõik oleneb tegelikult partnerist, kelle nad endale leidnud on.


Vähk ( 22. juuni - 22. juuli)

Kaastunne ja empaatia iseloomustavad neid, kes on sündinud selles tähtkujus. Ja see on ka saladus, miks tema suhe nii hästi toimib. Tal on võime panna end teise inimese asemele, ta teab kohe, kui teine inimene peaks end halvasti tundma. Ta teab ka, kuidas teist inimest toetada ning tema eest hoolt kanda.

Tal on nii palju armastust anda. Ta on tõeline sentimentaal oma hinges, ta võib sulle rääkida armastusest, oma mõtetest ja soovidest. Kui sa peaksid olema tema südame väljavalitu, siis juba nädal hiljem räägib ta sinust kõikidele.

Ta tahab luua peret selle inimese kõrval, keda ta armastab. Ta vajab kindlustunnet elus ja vastastikkust usaldust. Kui peaks aga juhtuma, et te lähete lahku, siis on tal väga raske sellest üle saada. Ta annab endast alati nii palju teistele, et unustab sageli iseenda. 

 

 


Kalad ( 20. veebruar - 20. märts)

Kalad on suured unistajad. Inimene, kes on sündinud Kalade tähtkujus, idealiseerib tihti oma kaaslast üle ning ei näe tema vigu. Kas tema kaaslane tegi midagi valesti? Muidugi mitte. Ta eelistab elada oma unistuste maailmas, mis alati ei kattu reaalsusega ja seetõttu põletab ta sageli oma tiibu.

Oma suhtesse investeerib ta keha ja hingega. Ta on nii romantiline, et unustab sageli iseennast selleks, et teistele rõõmu valmistada. Kui mõnel õhtul peaks olema liiga väsinud selleks, et välja minna, siis teeb ta ometi kõik, et valmistada sulle maitsev õhtusöök küünlavalgel. Tema suurim soov elus on leida tõeline armastus ning elada tema kõrval kogu oma elu.

Samas aga võtab ta kõike isiklikult ja solvub ruttu. Kui sa peaksid talle haiget tegema, siis tõenäoliselt ei kohtu sa temaga enam kunagi. Ta on äärmuslik ja ei anna teist võimalust. Ta küll idealiseerib oma kaaslast, kui suhe peaks teda õnnetuks tegema, siis eelistab ta minema minna.

Kommentaare ei ole