{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mehed, keda sa peaksid oma isikliku hingerahu pärast vältima (ja ära hakka vastu vaidlema)

  foto : unsplash / Tim Marshall Ei ole lihtne igal potil le...

 

foto : unsplash / Tim Marshall

Ei ole lihtne igal potil leida endale õiget kaant. Või inimesel endale hingesõpra. Kuidas ka ei ole, on mehi, keda on parem oma hingerahu (ja rahakoti) huvides vältida iga hinna eest. Vaata milliseid mehi tuleb vältida vähemalt teoreetiliselt. 

Sa ei taha ju, et keegi su südame ja tunnete peal tallaks ja elaks sinu kulul? Sa ei taha ju oodata lõputult telefonikõnesid, mida kunagi ei tule? Sa ei taha ju sellist meest, kes viib ära su meelerahu? Jah, nad võivad olla väga toredad ja meeldivad pealtnäha aga ära lase ennast petta. Selleks, et mitte öösiti patja nutta, pead sa teadma, milliseid mehi on parem vältida.


1. Muusikud ja tulevased rokkstaarid (enda unistustes)

See on see, kes tinistab kitarri tähistaeva all lõkketuld nautides, see, kes paneb sind unistama.... Aga ei, ära rohkem unista, tule maa peale tagasi. Jah, ta on tore mees ja sul on temaga hea koos olla. Sul on raske isegi aru saada, mis sinuga toimub. Ta teab, mida teha, et sulle meeldida. Ja sa tunned ennast nii hästi koos temaga. Elu on nagu muinasjutt. Mida veel tahta? Ta on loominguline. Aga ära lase ennast pimestada. Kui ta on muusik ja tahab saada kuulsaks, siis hakkab ta südameid murdma ja esimesena saab kannatada sinu väike süda. Armusuhe rokkstaariga on ilus ainult sinu unistustes. 


2. See, kes kordab sulle kogu aeg, et ta on kindel, et ta meeldib su emale

Kas ta on tõesti endast nii heal arvamusel ja peab ennast kõige paremaks väimeheks? Sellise uhkustajaga, kes endast nii hästi arvab, ei ole sul midagi peale hakata. Ilmselt arvab ta alati, et on teistest parem.

 


3. Tal on poolpikad, natuke lainelised juuksed

Või on ta selline surfaja tüüpi. Hästi atraktiivne ja silmapaistev mees. Tõeline südameteröövel. Aga ära hakka liiga palju unistama, sa ei ole tema elus ainuke. Ta on vaba nagu tuul ja teeb ainult seda, mis tal pähe tuleb. Ta elab oma elu. Ta ei taha end siduda kellegagi. Randa võid sa küll temaga koos minna . Või siis imetleda kaugelt. 


4. Musklimees

Kui sa näed, kuidas ta ennast peeglist imetleb ja punnitab lihaseid, et vaadata, et need pole öö jooksul ära kadunud, siis ära hakka liiga suuri illusioone endale tegema. Jah, ta on imetlusväärne ja ei jäta sind ükskõikseks. Aga ära unusta, et ta peab tundide kaupa jõusaalis rassima.

 


5. Salapärane mees

Ta on selline tumeda pilguga, salapärane, sa ei tea kunagi, mida ta mõtleb, ta ei näita kunagi oma tundeid välja. Tema pilk võtab sul põlved nõrgaks. Ta ei pea rääkimagi, tema puudutus paneb su värisema. Ära vaata talle otsa, sest ta võib sind ära nõiduda. Põgene, vaba laps, see on ainus võimalus.

 

6. Pidutseja või baarmen

Kellele ei meeldi pidutseda. Ainult, et ettevaatlik tuleb olla nende meestega, kes iga öö pidutsevad. Tavaliselt on nad seelikukütid ja ajavad ainult naisi taga. Ka baarmenidega tuleb ettevaatlik olla. Alguses võib küll teie suhe olla tore ja kena aga ühel hetkel saad sa aru, et selline elu, kus sa iga õhtu pead olema üksi, pole suurt midagi väärt. Sa sööd õhtust üksi, vaatad telekat üksi, lähed üksi magama ja ärkad hommikul üksi, sest tema on öölind. 


7. Arvutihull

Kas sa kujutad ette õhtupoolikut inimesega, kes mängib arvutimänge või töötab kogu aeg arvutis? 


8. Kaksikud, Veevalajad, Kaalud, Neitsid, Kaljukitsed, Amburid, Vähid, Skorpionid, Sõnnid, Jäärad, Vähid, Lõvid

Kas sa leiad, et me liialdame? Võib-olla natukene. Aga kui sa peaksid kohtuma mõne Jääraga, siis põgene nii ruttu, kui sa saad. Ja ära pärast tule ütlema, et sind pole hoiatatud.



Kommentaare ei ole