{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lühike septembrikuu horoskoop

  foto : unsplash / Katie Moum Mis meid siis septembrikuus e...

 

foto : unsplash / Katie Moum

Mis meid siis septembrikuus ees ootamas on, kas head või halvad uudised? Mida on järgnevatel nädalatel meile varuks? Kas planeedid on pigem heasoovlikud või toovad nad kaasa väljakutseid? 


Jäära septembrikuu horoskoop

Septembrikuu tuleb sinu jaoks koos tõusude ja mõõnadega, tähtis on, et sa ei unustaks ära, et mitte miski ei kuulu sulle päriselt. Ole sellepärast ettevaatlik. Jupiteri ja Marsi duo toob sulle septembri alguses kaasa häid võimalusi ning veelgi paremaid uudiseid. Ainult, et sa oled liiga kärsitu ja hakkad tegutsema liiga ruttu. Liiga palju ootamatusi tekib, Merkuur Kaalude märgis ei lase sul selgelt mõtelda. Mõned rahaprobleemid võivad tekkida. Katsu teha kõik, mis võimalik, et leida rahu selle asemel, et õli tulle visata. Ümbritse end pädevate inimestega ja ära kaota enesekindlust. 


Sõnni septembrikuu horoskoop

Septembris pead sa lahendama ühe keerulise probleemi ära. Neitsi aeg on parajasti käimas ning selle tõttu on sind ees ootamas üsna kiire kuu, täis kohustusi ning ettevõtmisi. See kõik on pikk ja väsitav aga vajalik. Neitsi on sinu sõbramärk ja see tähendab, et sa ei tee midagi tasuta, suur tasu on sind ootamas. September peaks sulle suurema summa raha kaasa tooma. 6 - 29. septembri vahel leiab aset üks vahejuhtum, mis võib alguses tunduda ebameeldiv, lõpuks aga selgub, et on väga tasuv. Katsu olla avatum teistega suheldes.


Kaksikute septembrikuu horoskoop

Septembris oled sa pigem enesekindel ja usaldav. Merkuur aitab sul veelgi paremini suhelda, Marss aga tegutseda. Headest ideedest sul juba puudust ei tule. Planeetide seis on üsna positiivne. 11. septembri paiku võivad tekkida mõned rahaprobleemid, ära satu paanikasse, sa leiad lahendused ruttu. Veenus tüütab sind administratiivsete probleemidega. 


Vähi septembrikuu horoskoop

Septembrikuus soovitab planeet Uraan sul tulla oma mugavustsoonist välja ja võtta oma saatuse ohjad enda kätte. 6. septembrist alates tekib lugematult palju häid võimalusi, su unistused võivad täituda, kui sa tegutsed õigel hetkel ja ei maga oma elus kõike maha. Ole julge ja ettevõtlik. Kodus peaks valitsema septembris väga hea õhkkond. September toob sulle natuke rohkem raha kaasa, tänu sellele võid sa hakata juba suuremaid plaane tegema. 

 


Lõvi septembrikuu horoskoop

Septembris soovitab planeet Merkuur sul unistada suuremalt. Kuni 23. septembrini toetab Merkuur sind nii, kuidas saab, aidates sul sõlmida kasulikke tutvusi ning kindlustada oma seljatagust. Just nimelt tutvustel on sinu tuleviku juures oluline roll mängida. Sul on üks tähtis ülesanne vaja ära teha, mis tõotab sulle hiljem palju raha tuua. Merkuuri retrograad aga võib tuua mõningaid takistusi. Sa pead seega varuma palju kannatlikkust, kui asjad ei liigu alati nii nagu sina tahaksid. 

 

Neitsi septembrikuu horoskoop

Septembrikuu ei tule just kõige parem. Tänu Marsile Kaksikute märgis võivad mõned takistused ja probleemid tekkida. Sa pead olema valmis järeleandmisi tegema, olema paindlikum, kohanemisvõimelisel ja ettenägelikum. Hea uudis on see, et Veenus jõuab sinu märki 6. septembril ja tal on sinu jaoks palju häid üllatusi varuks. Eriti neid, mis puudutavad armastust. Septembrikuu on väga hea selleks, et hakata suuremaid plaane tegema. 

 

Kaalude septembrikuu horoskoop

Mõned pingelised olukorrad võivad septembris tekkida. Aga ära heida meelt, sest sind on ees ootamas hoolimata kõigest väga hea kuu. Ja sa tead ise ka, et head uudised ei ole enam kaugel. Sinu tähetund on kätte jõudmas. Unista suurelt, sest mõned unistused võivad täituda. Ja veeda rohkem aega oma lähedaste keskel, kes oskavad sulle head nõu anda ning tulevad alati appi, kui sa seda vajad.

 

Skorpioni septembrikuu horoskoop

Tahes-tahtmata pead sa oma hoiakut muutma. Alates 26. augustist on planeet Uraan üritanud su elus segadust tekitada. Ja miski pole enam nii nagu ta oli. See, mis toimis eile, ei toimi enam täna. Sa pead ennast muutma, tahad sa seda siis või mitte. Alates 6. septembrist soovitab Veenus sul hoolitseda rohkem oma lähedaste eest. 

 

 

Amburi septembrikuu horoskoop 

Septembris teed sa suur inventuuri oma sõprade seas. Ka tööalases elus ei lase sa enam teistel endale pähe istuda ja oled valmis võitlema oma õiguste eest. Alates 11. septembris toob Merkuur Kaaludes kaasa mõningaid muutusi su elus. Mõned takistused võivad täiesti ootamatult tekkida, kõik ei lähe plaanipäraselt. Need, kellega sa seni läbi käisid, kaovad korraga lavalt, võib-olla lõpetad sina ise nendega suhted. Mis puutub rahaasjadesse, siis soovitab Veenus sul organiseerida oma rahaasju paremini ja olla ettenägelikum.


Kaljukitse septembrikuu horoskoop

Sul on raske septembrikuus aru saada, mis su ümber toimub. Põhimõtteliselt nagu ei olegi midagi lahti aga tegelikult oled sa lihtsalt näidanud tõelist taset ning äratanud teistes imetlust. Eraelus aga võib tekkida probleeme ja möödarääkimisi. Merkuur Kaaludes võib tekidata tunde, nagu keegi valetaks sulle. Või tahaks sind lõksu tõmmata. Administratiivasjad tekitavad probleeme. Mõned viivitused võivad tekkida. Veenus toob sulle aga õnne armastuses. Su partner toetab sind. Ka töö juures peaksid aset leidma mõned ilusad kohtumised.


Veevalaja septembrikuu horoskoop

Septembris pole sul jääda istuma niisama käed rüpes. Seda parem, sest sulle laisklemine ei meeldi. Ilmselt suhtled sa palju ja üks jutuajamine, mis just septembris aset leiab, osutub otsustavaks ühes asjas. Sa oled otsustanud kindlustada oma seljatagust ning otsid võimalusi, kuidas parandada oma majanduslikku seisu. Kõik, mis tuleb väljastpoolt, toob sulle õnne. Ainult armastuses ei lähe kõige paremini. Ka suhted vanade sõpradega ei ole just kõige paremad septembris. Liiga palju ebakindlusi ripub õhus.


Kalade septembrikuu horoskoop

Rahaküsimused on õhus septembrikuus. Kodurahu hoidmiseks tuleb olla kokkuhoidlikum. Kui sa oled paarisuhtes, võivad mõned arusaamatused elukaaslasega tekkida aga te leiate lahenduse oma probleemidele. Ent sa pead ise väga palju pingutama selleks ja mitte õli tulle lisama. Muidu peaks kõik muu minema plaanipäraselt. Ainsad probleemid tekivad eraelus. Väsitav on kuulda hommikust õhtuni kriitikat enda aadressil. Ära võta kõike liiga isiklikult.

 

Kommentaare ei ole