{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas vabaneda ebaõnnest oma elus?

foto : unsplash / Szilvia Basso   Kas sul on mõnikord tekkin...

foto : unsplash / Szilvia Basso

 

Kas sul on mõnikord tekkinud tunne, et sul läheb kogu aeg halvasti? Nagu juhtuks asjad ainult sinuga. Sul on suured plaanid aga kõik läheb ühel või teisel põhjusel vett vedama. Nagu mingi nähtamatu jõud rikuks kõik ära, mis sa teed. Kui sa oled juba harjunud selle mõttega, et kõigil teistel läheb hästi, ainult mitte sinul, siis pead sa kohe täna ja juba praegu oma mõtlemist muutma. Miks see nii tähtis on? Sest elu on näidanud, et kui inimene muudab oma mõtlemist ja hakkab millessegi uskuma, siis muutub kogu tema elu ümberringi. Ka ebaõnnest on võimalik vabaneda. 


Kas ebaõnne või midagi sellist üldse on olemas? 

Ebaõnnest oma elus sa lahti ei saa, kui sa pole sellele küsimusele vastust leidnud. Arvamused selles suhtes on erinevad ja lähevad sageli lahku. Paljud inimesed on sügavalt veendunud, et ebaõnn on olemas. Nende jaoks on see ilmselge näide ja tõestus, sest neil ei lähe ju elus hästi. Nad on kindlad, et ainult teised saavad terveks, rikkaks, õnnelikuks, leiavad armastuse, sõpru jne aga nemad on siin ilmas selleks, et kannatada. Täielik ebaõnn saadab neid kogu nende teadliku elu. Mida nad ka ei tee, kõik nende ettevõtmised kukuvad läbi. Mõnikord muidugi võib tekkida tunne, et paljud asjad ei õnnestu. Tegelikult on aga nii, et ebaõnn on rohkem peas kinni. Kui sa ise arvad, et sul läheb halvasti ja ebaõnn saadab sind, siis see nii ka on. Kui sa aga tahad teada, kuidas ebaõnnest vabaneda, ei tohi sa edaspidi samu vigu teha.

 


Mis siis aitab ebaõnnest vabaneda? 

Väga lihtne nipp on hakata positiivselt mõtlema. Miks? Sest positiivne meelelaad aitab sul tõmmata oma ellu rohkem õnne ja edu ja seda kõikides valdkondades. Lihtsalt optimistlik maailmavaade aitab näha rohkem võimalusi ning leida paremaid lahendusi. Õnn naeratab neile, kes oskavad näha oma elus rohkem head kui halba. 

 

Muuda oma mõtlemisviisi

See on kõige esimene samm. Võib-olla on seda palju lihtsam öelda, kui teha, eriti, kui sul on tunne, et halb õnn on sind kogu elu saatnud. Aga mida siis täpsemalt muuta tuleb? Sa pead endale sisendama, et su elu võib muutuda ja ebaõnn on ainult sinu peas kinni. Selle jaoks pead sa aru saama, kuidas mõtlevad negatiivse meelelaadiga inimesed. Paljud inimesed, kes ei suuda sellest nõiaringist vabaneda, on kindlad, et ainult neil läheb halvasti ja nad ei saa ise midagi ette võtta. Kui halbu läbielamisi on kogunenud juba mitu, kui asjad juhtuvad, millele ei leia seletust, kui leiavad aset traagilised sündmused inimese elus, siis on loomulik, et tekib meeleheitetunne. Selleks, et sellisest ebaõnnest vabaneda, tuleb muuta seega mõtlemist ja sundida ennast mõtlema positiivsemalt. Mida rohkem sa usud, et sa võid oma elu muuta paremaks, seda kindlam on, et sa seda ka suudad. Muuda oma mõtlemist optimistlikumaks. Hakka rohkem iseendasse uskuma. Ja see tõmbab su ellu positiivseid kogemusi ja olukordi. Kui sa ise usud, et sul võib hästi minna ja ei oota ainult halba, siis on suurem tõenäosus, et sul ka hästi läheb. Ja sa saad positiivseid tulemusi. Selle jaoks pead sa nüüd naeratama ja uskuma, et sul hakkab paremini minema. Nüüd ja kohe, sellest hetkest alates. Ütle endale kõva häälega, et sul läheb hästi ja sul hakkab vedama. 

 

 

Ümbritse end inimestega, kellel on positiivne mõttelaad

Ekslikult arvatakse, et hea õnne ligi tõmbamiseks tuleb kanda talismane. Tegelikult on aga nii, et selleks, et ebaõnnest vabaneda, pead sa ka paremini valima kellega sa suhtled. Sest osade inimestega läbikäimine nullib kõik su head võimalused ja lootused muuta oma elu paremaks lihtsalt ära. Me oleme kõik nagu mingid svammid, me võtame kõik nii hea kui halva energia endasse. Juba selle tõttu pead sa paremini oma tuttavaid valima. See, milliste inimestega sa läbi käid, näitab seda, milline sa ise oled. Kui sa suhtled sellistega, kes näevad kõiges rohkem halba ja kritiseerivad kõiki, siis ära imesta, et su elu on õnnetu. Vali endale sõpru, kes aitavad sul saada paremaks inimeseks. Suhtle nendega, keda sa imetled ja kes sind motiveerivad. 

 

Tee head enda ümber

Mida rohkem head sa teed, seda kiiremini sa ebaõnnest oma elus vabaned. Kui sa teed head, toob elu sulle paremaid võimalusi kaasa. Head inimesed naudivad oma elu rohkem kui teised ja on õnnelikumad. Kui sa tahad tõmmata oma ellu head õnne, siis ole hea teiste vastu. Aita teisi. Mida rohkem teised sind hindavad, seda parem. 

 

 

Kommentaare ei ole