{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas tõmmata oma ellu suurt armastust?

foto : unsplash / Jamez Picard    Ilmselt oled sa kuulnud, m...

foto : unsplash / Jamez Picard

 

 Ilmselt oled sa kuulnud, mida tähendab manifesteerimine ehk siis oma isikliku kujutliku tegelikkuse loomine, mis peaks kõikide märkide järgi kajastuma varem või hiljem sinu elus. See on vahend, mis aitab sul oma unistusi ellu viia ja see vahend asub sinu peas. Tegemist on sinu alateadvusega. 

Kui sa mõtled oma unistustele ja soovidele, siis jääb see kõik ilmselt natuke häguseks su peas, sa tead enam vähem, mida sa tahad aga sul ei ole midagi kindlat ja konkreetset. Selleks aga, et oma unistusi ellu viia, pead sa kindlaks tegema, mida sa tegelikult tahad. Seda tuleb teha teadlikult, uskudes, et see täitub. 

Kõigepealt seletamegi lahti, kuidas see toimib. Kas sul on olnud selliseid soove ja igatsusi, millest sa oled pikka aega unistanud ja mis lõpuks on täide läinud? Võib-olla unistasid sa sellest kaua enne, kui su soovid täitusid? Külgetõmbeseaduse järgi tõmbame me alati ligi seda, mille peale me kõige rohkem mõtleme. Nii häid, kui halbu elukogemusi, vastavalt siis sellele, millele sa kõige rohkem keskendud. Sinu mõtted ja uskumused saavad tegelikkuseks. 

 

 

Kui sa oled negatiivse hoiakuga ja keskendud ainult probleemidele oma elus, siis võib su mõtteviis tuua su ellu seda, mida sa ei taha. 

Kui sa oled aga positiivselt häälestatud, julge ja optimistlik, siis võid sa teha oma elus uskumatuid edusamme ja muuta oma elu erakordseks ning imeliseks. 

Sa võid kõik oma elus muuta, sest muutudes positiivsemaks ja rõõmsamaks, hakkad sa looma oma tasapisi oma isiklikku universumit ja kõik su elus muutub paremaks. Loomulikult tuleb sul ka ise vaeva näha. Sa pead seadma endale kindlad ja täpsed eesmärgid ning hoidma oma meelelaadi positiivsena. Seejärel tuleb sul uskuda, et su soovid täituvad. 


Kuidas tõmmata oma ellu suurt armastust

1. Tee minevikuga lõpparve

Sa võid tõmmata endale ligi kõike, mida sa tahad. Kui sa aga igatsed armastuse järele, siis kõigepealt vaata, kas sa üldse oled valmis laskma armastust oma ellu. 

Kas sa oled kunagi haiget saanud armastuses? Kas su süda on juba piisavalt terve, et lasta uuesti armastust oma ellu? Su tulevane kaaslane ei pea kandma sinu minevikukoormat. Igal inimesel on oma emotsionaalne koorem ja hingehaavad aga kui sa näed asju ikka veel nii nagu minevikus, ei saa sa oma eluga edasi minna. 

Ravi oma südamehaavad terveks. Tee minevikuga lõpparve. Kui sa oma koormat maha ei pane, ei leia sa kunagi õiget teed.

 

2. Mõtle, miks su eelmine suhe ei toiminud

Suure tõenäosusega on kõikidel inimestel su minevikus midagi ühist ja selle tõttu ükski suhe ei toiminudki. Leia see ühine joon. 

 

3. Unusta muinasjutud ära

Ära oota, et keegi sind päästaks. Ela seda elu, mida sa tahad elada ja mida sa oled väärt. Ära oota ainult, et keegi tõttaks sind päästma. Sa võid ise ennast päästa, alustades nullist ja tehes väikeseid edusamme. Sa võid viia oma unistused ellu, sa ei pea selle jaoks istuma ja ootama, kuni mõni juhuslik inimene su ellu tuleb. Sa ei vaja aga armastust selleks, et õnnelik olla. Kõigepealt muuda oma elu õnnelikuks ja seejärel leia armastus. 

 

 

4. Tee armastusele oma elus ruumi

Tee oma elus ruumi uuele inimesele. Ehita kõigepealt üles oma unistuste elu ja jäta natuke ruumi ootamatustele. Hakka oma päevi paremini planeerima. Armastus võib su ellu tulla täiesti ootamatul moel. Ole valmis üllatusteks.

 

5. Ütle universumile, mida sa tahad

Sa pead teadma, millist inimest sa enda kõrvale tahaksid ja millist suhet sa soovid. Sa pead olema selle jaoks võimalikult täpne. Ole võimalikult täpne oma soovide kirjeldustes. Võta aega selleks, et unistada sellest inimesest, kirjuta üles, milline ta võiks välja nähe ja milline iseloom tal on. Millist elu te elaksite koos, milline oleks teie suhe. Või siis pane silmad kinni ja kasuta oma kujutlusvõimet ära.

 

6. Usu, et su soovid täituvad

See on ilmselt paljudele kõige suurem probleem: sa pead uskuma kaljukindlalt, et su unistused täituvad. Sa ei tohi olla pessimist ja lüüa käega. Sa pead vastupidi olema rõõmus ja tänulik, et see õige inimene tuleb su ellu. Või siis, mis veel parem, tee nagu oleks su soov juba täitunud. Tunne armastust oma elus. 

 

7. Ole tänulik

Selle jaoks võta päevik ja kirjuta iga päev üles 10 asja, mille eest sa oled oma elus tänulik. Ning loomulikult selle eest, et armastus su ellu tuleb. Tänulikkus aitab sul viia oma unistusi kiiremini ellu. Ja aitab sul mõtelda positiivsemalt. 

 

Seega ära unusta, su mõtted saavad tegelikkuseks. Negatiivsed mõtted ei lase sul oma elus edasi jõuda. Sa pead tõesti lõpetama enesehaletsemise ja pideva kriitika, sa pead nägema oma ja teiste elus rohkem head, kui sa tahad, et su unistused hakkaksid täituma. Mida optimistlikum sa oled, seda paremaks muutub su elu. 

Sul ei ole midagi kaotada, seega ole rõõmus.



 

Kommentaare ei ole