{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas kasse paremini mõista?

    Kass on salapärane ja iseteadev loom, kellest on tihti raske aru saada. Kassid on väga vaimsed ja terava intuitsiooniga loo...

 

 

Kass on salapärane ja iseteadev loom, kellest on tihti raske aru saada. Kassid on väga vaimsed ja terava intuitsiooniga loomad.

Kassi keel

Kassidel on võime inimesi tervendada ja kaitsta negatiivsete energiate eest kodus ja ümbruses.

Kuidas kassist paremini aru saada? 

1. Kui kass sätib end mõne su kehaosa peale lamama.

Kassid tunnevad haigusi ja oskavad tihti seda ennetada, sellepärast tahavad nad just haige koha peale lamada. Ja kuna kassid suudavad energiat edasi kanda, siis saadavad nad positiivset energiat haige koha peale, mille energiatase on madal.


2. Kui kass magab liiga palju.

Kassi uni ei ole selline nagu inimeste une. Kassid magavad rohkem, kui meie. Kui sa aga märkad, et su kass magab tavalisest rohkem, siis on ta täis sinu majas ringlevat negatiivset energiat. Kass tõmbab selle energia endale ja ei saab seda tasakaalustada ainult läbi oma une.

3. Kass tahab magada sinu voodi kõrval.

Kui kass tahab magada sinu voodi kõrval (või lausa voodis), siis ära aja teda minema. Ta tahab ainult sind kaitsta. Isegi, kui sulle see eriti ei meeldi, et kass su voodis magab, tahab ta ainult sellega näidata, et mingi halb energia sulle läheneda tahab ja ta on siin, et sind kaitsta.
 
 
 
 
 
 


4. Kassi käitumine, kui sul külalised on.

Enamik kasse väldib võõraid inimesi. Kasside jaoks on iga võõras nende umbusaldust väärt. Kassid eelistavad lugeda inimeste hinge enne, kui nad lähenevad talle ja lasevad end silitada. Sageli kass peidab end ja ilmub alles siis, kui teda kutsutakse. Tihti aga kassid jäävad ligidusse niikaua, kuni võõrad majas viibivad. Sellega näitavad nad, et ei taha mürgiseid inimesi sinu lähedusse. Kui su kass aga peaks ründama mõnda külalist ilma mingi näilise põhjuseta, siis on see sellepärast, et see inimene on tais halba energiat. Ja võib juhtuda, et see inimene ei armasta kasse, kassid tunnevad ära inimesed, kes loomi armastavad ja kes mitte.

5. Kass magab kodus teatud kohtades.

Kassid valivad oma koha magamiseks ja tihti on selleks mõni eriline paik isegi juhul, kui talle tehakse kuskile mujale oma nurk. Kassis eelistavad magada kohas, kus energia seisab, on tasakaalust väljas või negatiivne ja teeb kõik, et seda energiat harmoniseerida. Tihti aga valivad nad magamiseks koha, kus on veesooned või geoloogilised nõrkused. Need kohad on tihti haiguste, depressiooni ja halva energia allikateks. Sellepärast kassid valivad just selle koha magamiseks, et tõmmata endasse selle energia ja see muuta.



6. Masseerimine/ sõtkumine.

Selline kassi teguviis tuleb sellest ajast, kui ta oli väike kassipoeg ja toitus emapiimas, sõtkus ta emakassi kõhualust, et aidata piima toota. Kui sinu kiisu käppadega sõtkub, siis mitte sellepärast, et piima otsida vaid meelde tuletada seda hetke oma emaga.
 
 
 
 
 
 


7. Võõras kass.

Kui sul aga pole kassi ja mingi võõras kass on hakanud sulle järgnema või su maja ümber käib, siis on see märgiks, et sul on aeg enesele kass võtta. Kui kass valib sind endale peremeheks, siis on tal missioon sind aidata või maksta sinu eest karmavõlg. Raske on seda täpselt selgeks teha ainult tema teab seda ja tunneb seda karmavõlga ning pakub end seda tasuma. Ära aja kassi minema, ta tuleb tagasi.

8. Märguanded kõrvadega.

Kassid saadavad palju märguandeid kõrvadega ja hea on neid mõista.

Ettepoole suunatud kõrvad - kass on valmis suhtlema, sooviks pai, sinuga mängida või olla sinuga koos.

Ülespoole suunatud kõrvad - kass on valvel, mures või tunneb midagi (mõne võõra saabumist).

Tahapoole suunatud kõrvad - see tähendab ohtu! Kui kassi kõrvad on suunatud tahapoole ja kass tundub agressiivne, siis on parem jätta ta omaette.

9. Märguanded sabaga.

Saba on teine kassi suhtlemisvahend.

Püstine saba - kass on rahulolev ja tal on hea meel sind näha.

Põiki saba ja sabaots ettepoole - ta otsib tähelepanu

Saba horisontaalis - teda huvitab miski

Kass liigutab saba - kiisu on vihane, miski ei meeldi talle, ära sega teda

Madalal või jalge vahel olev saba - kass on murelik või jonnib

10. Teised märgid

Ootamatu agressiivsus: kui su kass ootamatult vihastab või on agressiivne ilma, et sa teaksid põhjust, siis sina, sinu kodu või keegi kodus viibiv on täis halba energiat ja ta ei suuda sellest eemalduda.

Kass peseb end erilise hoolega: sul tuleb varsti külalisi.





Kommentaare ei ole