{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige ideaalsemad sodiaagipaarid

Foto: unsplash / Oziel Gomez     Jäär ja Veevalaja ...

Foto: unsplash / Oziel Gomez

 

 

Jäär ja Veevalaja

Jäär ja Veevalaja ei tüdine kunagi teineteisest ära ja igavuse üle nende suhtes juba kurta ei tule. Neile meeldib muuta oma elu põnevaks ja nad on alati valmis kõigeks ning kõike järele proovima. Nad muudavad ise oma elu ilusaks. Nad hindavad tõesti teineteise seltskonda. Nad teavad ka, et aeg-ajalt on vaja ka sõpradega koos olla ning veeta aega lihtsalt üksi. 


Sõnn ja Vähk

Nende kahe suhe on väga südamlik. Nende omavaheline suhe toimib väga hästi nii emotsionaalsel, kui füüsilisel pinnal. See aitabki neil muuta oma armastust aastate jooksul ainult tugevamaks ja paremaks. Nende suhtest ei puudu vastastikkune austus, nad oskavad teineteist väärtustada ja täiendavad üksteist ideaalselt. Just sellepärast ongi nende suhe nii tugev.


Kaksikud ja Veevalaja

Kaksikute ja Veevalaja vahel on väga tugev emotsionaalne ja vaimne side. Nad leiavad ruttu ühise keele nagu tunneksid nad teineteist juba maast ja madalast. Nad on kokku loodud ja mõistavad teineteist hästi intellektuaalses plaanis. Nad on elava loomusega ja neil mõlemal on palju uusi ja põnevaid ideid varuks, millega oma suhet värskendada. Mitte miski ei takista Kaksikut ja Veevalajat, kes teineteist armastavad! Mitte miski!

 

 

 

 

 


Vähk ja Kalad

Nii Vähk, kui Kalad on mõlemad külma vee märgid ja sellepärast on nende vahel peaaegu kosmiline ühendus. Nende suhe toimib hästi, sest mõlemad teavad, mida teine vajab. Nad tunnevad teineteise puudusi ja on võimelised üles ehitama tugeva suhte, mis ajale vastu peab. Nende vahel on tugev vaimne side, nende isiksused sobivad omavahel ideaalselt. Vähk armastab hoolitseda nende eest, keda ta armastab ja Kalad vajavad hoolistust. 


Lõvi ja Ambur

Lõvi ja Amburi vahel on kirgede möll. Nad armastavad teineteist tuliselt ja kõik nende tuttavad tunnevad seda. Nad on valmis kõigeks, et teine saaks ellu viia oma suuremad unistused ja eesmärgid. Nad on tulemärgid ja mõistavad teineteist suurepäraselt. 


Neitsi ja Sõnn

Nende kahe maamärgi vahel on väga ilus suhe. Nad on lihtsad, nende suhe on samuti lihtne, rahulik ja heatahtlik. Lisaks sellele jagavad nad samu väärtushinnanguid, nagu ausus, siirus ja autentsus. Nende suhe on tugev ja täis armastust. Nad on tõesti teineteisele pühendunud kogu oma hingega. 


Kaalud ja Kaksikud

Kaalude ja Kaksikute suhe toetub suurel määral nende intellektuaalsele ühendusele. Nad mõlemad on õhumärgid ja seega on kõik vaimne nende jaoks väga oluline. Vaimne stimulatsioon on nende suhtes tähtsal kohal. Nad õpivad kogu elu ja mõistavad sellepärast teineteise sisemisi vajadusi paremini, kui keegi teine. Ja selle tõttu ongi nende suhe nii harmooniline. Nad on lisaks ka teineteise parimad sõbrad. 

 

 

 

 

 


Skorpion ja Vähk

Mõnikord on nii, et kui mõlemad osapooled on liiga kirglikud, siis suhte lihtsalt ei toimi, ent nende puhul see ei kehti. Nad sobivad teineteisega ideaalselt. Nende ühine kirg on see, mis nende suhet ikka ja jälle toidab ja elustab. 


Ambur ja Jäär

Ambur ja Jäär koos? See suhe on tõeline pomm. Nad mõlemad on tulemärgid, nad annavad teineteisele vajalikku energiat ja see muudab nende suhet ainult tugevamaks. Nad hindavad kõrgelt teineteist ja ei tunne kunagi omavahel igavust. 


Kaljukits ja Sõnn

Nende vahel on alkeemia. Hing, süda ja vaim on teineteist leidnud. Kaljukits ja Sõnn võivad üksteist lõpmatuseni imetleda. Nende suhe tugineb vastastikkusele austusele, heatahtlikkusele ja imetlusele. Nad mõlemad vajavad turva- ja kindlustunnet. Nad moodustavad eksklusiivse paari, kus loeb ainult nende omavaheline heaolu. 


Veevalaja ja Kaksikud

Veevalaja ja Kaksikute vahel on peaaegu müstiline side. Mitte keegi peale nende endi ei mõista seda. Nad mõlemad on õhumärgid ja üheskoos hõljuvad nad piltlikult. Neil on sama mõttemaailm, nad elavad vastavalt oma soovidele ja äranägemistele. Nad on üks. Nende igapäevane elu on täis seiklusi ja üllatusi, mis muudab nende armastust veelgi tugevamaks. 


Kalad ja Skorpion

Kalad ja Skorpion täiendavad ideaalselt teineteist, sest Skorpion tahab, et ohjad oleksid tema käes ja Kalad tahavad jätta otsustamise kellegi teise jaoks. Nemad on tõestuseks, et vastandid tõmbuvad. Neid tõmbab teineteise poole mingi salapärane jõud. Ja see külgetõmme on nii vaimne, kui kehaline. 

 

Kommentaare ei ole