{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tead, et osasid sodiaagimärke juhib naisenergia ja teisi jälle meesenergia. Millisesse gruppi kuulud sina?

Foto : unsplash / Brooke Lark   Kõik sodiaagimärgid jaguneva...

Foto : unsplash / Brooke Lark

 

Kõik sodiaagimärgid jagunevad kahte gruppi ning on varustatud oma energiaga, see energia võib siis olla kas nais- või meesenergia.

See, mis elus loeb, on see, kuidas sa oma eluga hakkama saad, mitte see, mis soost sa oled.

Kas sa oled ettevõtlik või ootad sa tihti, et teised sinu eest otsustaksid? 

Kas sa oled introvert või ekstravert? 

Kas sa sead endale kogu aeg uusi eesmärke või oled sa rahul oma praeguse eluga ja ei oota midagi muud

See kõik näitabki, milline energia sul on. Ja see energia määrab selle, milliseks kujuneb su elu ning hoiak. Millisesse gruppi aga kuulud sina? 

Meesenergia juhib neid, kes on sündinud Jäära, Lõvi, Kaksikute, Kaalude, Amburi ja Veevalaja tähtkujus

 

 

Need sodiaagimärgid on tavaliselt aktiivse eluviisiga, ekstravertsed ja positiivsed. Kõik nende tegevused ja ettevõtmised on suunatud maailma ning ühiskonna poole. 

Neid juhib meesenergia, mille tõttu nad on ambitsioonikad, enesekindlad, sõltumatud, iseseisvad ja leidlikud. 

Neil on olemas kõik vajalikud omadused, et töötada juhtivatel kohtadel ning oskus näha kaugemale. Tihti jääb neil energiat isegi üle ja nad peavad leidma võimaluse selle kasutamiseks, vastasel korral võivad neid hakata kimbutama haigused ja vaimsed probleemid. 

Nad ei suuda jääda pikaks ajaks lihtsalt istuma, ka puhkuse ajal tahavad nad tegutseda. Nad tahavad maailma muuta ning teisi mõjutada. Nad on praktilise meelega varustatud, kahe jalaga kindlalt maa peal ning otsekohesed. Kui nad ongi mõnikord taktitundetud, siis mitte soovist haiget teha, nad lihtsalt selgitavad oma vaatevinklit ja ei leia selles midagi halba. 

 

 

Naisenergia juhib aga neid, kes on sündinud Sõnni, Vähi, Neitsi, Kaljukitse, Skorpioni ja Kalade tähtkujus. 

Need sodiaagimärgid on üldiselt passiivsed, neil on kalduvus oma energiat säästa, selle asemel, et seda niisama raisata. 

Rasketel ja keerulistel hetkedel võivad nad tunda end võimetuna olukorra ees. Takistused aga, mida nad eluteel kohtavad, võivad neid muuta pessimistlikeks ning kibestunuks. Nad vajavad oma ellu tugevat partnerit, kes pakuks neile tuge ja aitaks lahendada probleeme. 

Ja just selle tõttu köidavad neid sageli meesenergiaga sodiaagimärgid. 

Nende strateegiat võiks pidada enesekaitseks. Sageli on tegemist introvertsete inimestega, kes armastavad palju unistada, kes on tundlikud, õrnad, kellel jääb puudu otsustamisvõimest ning enesekindlusest. 

Sellest kõigest hoolimata on nad alati valmis end paremaks muutma, omandama uusi teadmisi ning oskuseid. 

Neil on palju raskem oma eesmärke ellu viia, kui neil, keda valitseb meesenergia. 

Kui sa vaatad tähelepanelikult oma sõpru, kolleege või lähedasi, siis näed sa, kuidas väljendub nais- ja meesenergia erinevus. 

Näiteks paljud naised on ilmselgelt varustatud meesenergiaga: nad on tegusad, aktiivsed, otsusekindlad, tahtejõulised ja enesekindlad.

Sageli kuulvadki nad esimesse gruppi. Ja on mehi, keda iseloomustab suurem tundlikkust, õrnus ja kahtlused oma väärtuses, tihti on nad sündinud just teises grupis ehk siis neid valitseb naisenergia. 




 

Kommentaare ei ole