{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : räägime täna Jääradest

  foto : unsplash / Quinten de Graaf Jääral on särav naeratu...

 

foto : unsplash / Quinten de Graaf

Jääral on särav naeratus, hea tuju ja tugev elujõud, nii mõnigi on kaotanud teda nähes oma südame ja mõistuse. Ja eks ta nii ole, et Jäärad panevad unistama. Temaga koos ei hakka kunagi igav. Ta lihtsalt ei kannata rutiini. Teda on üsna lihtne võrgutada, palju raskem on aga hoida pikemaajalist suhet temaga, sest ta lihtsalt tahab oma ellu palju vaheldust ja võib sinust ruttu ära tüdineda. 

 

Millised Jäärad on? 

Jäärad on hästi teotahtelised. Ja võimukad. Alati valmis kaasa lööma ja osalema, alati valmis uusi kogemusi saama. Ta ei karda midagi. Ta on sündinud sportlaseks. Kõik äärmuslikud alad sobivad talle ideaalselt. Üldiselt on ta optimistlik ja spontaanne, ei hakka ümbernurga juttu rääkima vaid asub kohe asja kallale. Kuna aga keegi pole täiuslik, siis on ka Jäärakesel omad puudused. Näiteks liigne impulsiivsus ja võimukus. Lisaks võib ta mõnikord olla ka natuke egoist. 

Armastuses ei ole ta ei püsiv ega lojaalne. Nagu öeldud, on teda lihtne küll võrgutada aga raske hoida. Ta on emotsionaalselt püsimatu. Muidugi võib ta armuda ja olla väga tuline ning kirglik. Aga kuna ta tahab palju vaheldust, siis tüdineb ta ruttu.

 

Kuidas Jäära tähelepanu võita? 

Selleks, et võrgutada Jäära märgis sündinud inimest, peab olema julge. Jäärale ei meeldi sellised iseloomuta inimesed, ta tahab sellist partnerit, kes teab, mida ta tahab ja mida mitte. Ta tahab inimest, kes oskab teda üllatada ja kellega ta võib minna iga hetk ümbermaailmareisile. Selleks, et tema tähelepanu võita, tuleb olla ettevõtlik ja julge. Lisaks ka sõltumatu ja iseseisev, mitte keegi, kes vajab kogu aeg hoolitsust ja tähelepanu. 

 

 

Kellega Jäärad sobivad? 

Seega nagu öeldud, otsib Jäära enda kõrvale iseseisvat, rõõmsameelset ja enesekindlat inimest. Teda tõmbavad kõik tulemärgid, kellel on sama palju energiat, kui temal. Koos Lõviga elades oleks ta õnnelik. Nad mõistavad teineteist ilma sõnadetagi. Ka Amburiga oleks tal ilus elus. Nad elaksid ainult õhust ja armastusest. Mis puutub aga õhumärkidesse, siis Jäärale võib meeldida Veevalaja või Kaksikud, kes on mõlemad avatud meelega ja elujanulised. 


Kellega Jäärad ei sobi? 

Jäärad on hästi teotahtelised. Seega ei sobi ta selliste inimestega, kelle iseloom on pigem passiivne. Vähi märgis sündinud inimesest tüdineks ta paari nädalaga ära. Ta ei taluks Vähi pidevat unistamist välja, lisaks on viimane tema jaoks liiga sentimentaalne ja tundlik, nagu Mehhiko seriaal. Ka Kaljukitsega ei suudaks ta koos elada, sest Kaljukits on tema jaoks liiga range ja ta lihtsalt tunneks suurt igavust temaga koos. 


Aga kellega ta abielluks? 

Abieluga pole kiiret. Vähemalt on see ainus samm, mille tegemisega Jäärad ei kiirusta. Olgem ausad, Jäär ei ole abieluks loodud. Tegelikult peab ta oma vabadust liiga kalliks, et seda nii lihtsalt käest ära anda. Ta ei ole eriti lepliku loomuga ja ta ei taha kellegi sõna kuulata. Ta ei ole just abiellumise vastu aga kiiret tal sellega nüüd küll ei ole.



Kommentaare ei ole