{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad teevad hiilgavat karjääri septembrikuus?

foto : unsplash / Ian Schneider    Neitsi tähemärgi aeg (23....

foto : unsplash / Ian Schneider

 

 Neitsi tähemärgi aeg (23. august - 22. september) on vaevu alata jõudnud, kui juba on tema mõju tunda ümberringi. Aeg on hakata oma elu paremini organiseerima, puhkused on selleks korraks läbi saanud, nüüd tuleb end töölainele ümber lülitada ja valmistuda igapäevaseks rutiiniks. Päike on Neitsi märgis ja soovitab meil hakata tegutsema. Organiseerima oma igapäevast elu paremini ja looma kord oma asjatoimetustes. Uus algus on ootamas kõiki astroloogilisi tähemärke. 


Kuidas tõmmata head õnne ligi septembrikuus? 

Ükskõik, kus siis Päike ka ei viibinud sinu sünni hetkel, head õnne toob septembrikuu kõikidele tähemärkidele. Planeedid annavad sulle võimaluse edu saavutada septembris ning toovad sulle kaasa head õnne armastuses, tööasjades ja finantsalal, sinu enda teha on, kuidas sa neid võimalusi ära kasutad. Selleks, et head õnne ligi tõmmata, pead sa tegutsema nüüd ja praegu. Tekitama oma elus häid võimalusi. Haarama neist kinni. Tegutsema õigel ajal. 

Selle aasta septembris läheb aga eriti hästi neljal tähemärgil, keda on ees ootamas palju häid üllatusi.

 

 

Jäär

Kohe septembrikuu algusest saadik kuni novembrikuu lõpuni võtavad mitmed planeedid Jäära oma kaitsva tiiva alla. Ja tänu sellele võib Jäär ellu viia oma kõige suuremad unistused. Jäära hiilgeaeg on alles ees ja ta leiab väga tugevaid toetajaid, kes aitavad tal tippu jõuda. Tänu Jupiteri retrograadile ei pea ta millegagi riskima. Ja ta peaks leidma võimaluse, kuidas suurt kasumit teenida. Head uudised ei ole aga sellega veel läbi. Marss Kaksikute märgis motiveerib Jäära rohkem kui kunagi varem ja muudab teda ambitsioonikamaks. Kaksikute märk sümboliseerib aga suhtlemist ja tutvuseid, Jäär loob oma paljutõotava liitlastest koosneva tutvusringkonna septembris ja see annab talle suuremat tegevusvabadust. Tal on kõik, mida ta vajab selleks, et sõlmida kasulikke tehinguid, mis peaksid talle palju raha sisse tooma. Ta mõistab samuti, et nii nagu teistel inimestel, on ka temal õigus eksida ja vigu teha ja tänu sellele leiab ta oma probleemidele kiiremini lahenduse. Kui sa oled sündinud Jäära tähtkujus, siis ole ettevõtlikum, planeedid hoolitsevad ülejäänu eest. 


Kaksikud

Ka Kaksikutel oleks hea olla ettevõtlikum ning kasutada ära oma tutvuseid. Teda on ees ootamas väga suured muutused. Kaksikute märgi esindaja on väga hea suhtleja, kes oskab õigeid sõnu valida ja teab alati mida öelda selleks, et oma tahtmist saada ning pöörata olukord oma kasuks. Selle aasta septembris annavad planeedid talle võimaluse edu saavutada. Kõik, mida ta puudutab, muutub kullaks. Kõik edeneb tema käes. Kõik on määratud õnnestuma. Ka tema kõige suuremad unistused võivad teoks saada. Hea oleks, kui ta ainult ei magaks seda perioodi maha ja tegutseks õigel hetkel. Et ta unistaks suurelt ja usuks iseendasse. Mida julgem ta on, seda parem. Kõikide märkide järgi pakutakse talle paremat ja tasuvamat töökohta, palgatõusu või ametikõrgendust. Kaksikute hiilgeaeg on alles ees, sest suur edu on teda ees ootamas. 



Vähk

Ja ongi septembrikuu ukse ees. Vähi tähemärgi esindaja on juba valmis pannud oma pliiatsid ja suled ning ootab kannatamatult, millal ta saab tõsisemalt hakata oma tööasjadega tegelema. Ta on enesekindel ja lootusrikas. Ta teab, mida ta tahab ja tunneb oma väärtust. Ta on valmis kaitsema nii oma huve, kui õigusi. Mis puutub tööasjadesse, siis on septembrikuul tema jaoks varuks mitmeid häid üllatusi. Head uudised on juba tema poole teel. Tal ei ole vaja isegi pingutada, sest asjad hakkavad ise tema kasuks liikuma. Hea õnn naeratab talle ja kõik ta pingutused hakkavad vilja kandma. Kõik muutub konkreetsemaks. Ta peaks saama septembris ühe väga hea pakkumise. Peadpööritav edu ei ole enam kaugel. 


Kaljukits

Kui Vähi tähemärgi esindaja teab, mida ta tahab ja mida ta väärt on, siis Kaljukits hakkab kohe tegutsema. Kaljukits on väga praktilise meelega (loogiline ju, ta on maamärk, seega kahe jalaga maa peal), ta teab alati, millest ta räägib ja ei hakka niisama udujuttu ajama. Pole vähimatki kahtlust, et järgnevatel kuudel saadab teda väga suur edu kõikides tema ettevõtmistes. Tema teadmised ja oskused on kulda väärt, tema kuulsus muudkui kasvab. Ta äratab kõigis imetlust. Temaga ei ole kunagi probleemi, ta leiab alati kõigele lahendused. Ta suudab ja oskab kõike. Tal ei võta isegi aega mõtlemiseks, ta tahab konkreetseid tulemusi. Ta tahab kohe hakata asjaga tegelema ja viia oma plaanid ellu. Ja ta leiab endale toetajaid ning liitlasi. Planeedid viivad ta kokku õigete inimestega ning annavad talle vajalikud vahendid, mille abil oma unistusi ellu viia. Sellel sügisel võib ta teha hiilgavat karjääri. Elu on imeline, see on ilmselt see, mida Kaljukits selle aasta sügisel endale mitu korda ütleb nähes seda, mis ta ümber toimub. Igal päeval on tema jaoks midagi toredat varuks.

 

 


Kommentaare ei ole