{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide ellu tuleb armastus septembrikuus?

  foto : unsplash / Brooke Cagle  Ja ongi september kätte jõ...

 

foto : unsplash / Brooke Cagle

 Ja ongi september kätte jõudmas. Uus kooliaasta on algamas. Selle suve puhkused hakkavad läbi saama selleks korraks. Aeg on osta vihikuid ja kaustikuid ning hakata uuesti oma elu uue rütmi järgi organiseerima. Septembris muutub paratamatult elutempo kiiremaks. Isiklikuks eluks jääb vähem aega. Tööasjad hakkavad võtma suurema osa ajast. Aga mitte kõigi jaoks. Planeetide seisu vaadates selgus, et paljude jaoks on selle aasta romantilisem aeg alles algamas. 

Sellel aastal on mitmed planeedid retrograadis samaaegselt. Tegemist on tavalise astroloogilise nähtusega, optimise illusiooniga, mille järgi tundub Maa pealt vaadates nagu liiguksid planeedid korraga tagurpidi. Ja rohkem kui kunagi varem, kutsuvad need samas planeedid meid praegu natukenegi oma elu üle järele mõtlema.

Saturni retrograad aitab meil aega targemalt kasutada

Neptuuni retrograad soovitab meil viia oma unistusi ellu. 

Jupiteri retrograad Kalades tuletab meile meelde vanu unistusi ja plaane ning soovitab enne oktoobri lõppu valida välja kõige paremad. 

Pluuto retrograad kutsub meid aga aega maha võtma ning unustama kõik probleemid.

 

Seega on muutuste aega kätte jõudmas. Milliseid plaane sa tahaksid ellu viia sellel sügisel? Milliste asjadega sa tahaksid kõige rohkem tegeleda sellel sügisel? On sul tunne, et sa oled teinud oma elus õiged valikud? Kas sa oled oma praeguse suhtega rahul? 

Praegu võid sa midagi ära teha, et parandada kunagi tehtud vigu, muuta oma isiksust paremaks ning olla ettevõtlikum ja julgem. 

Kuidas ka ei ole, planeetide seisu vaadates tundub, et septembrikuu tuleb eriti romantiline kolme tähemärgi jaoks. 

Esimene, kellele hea õnn armastuses naeratab, on Skorpion. Skorpion on otsustanud sellel aastal õnnelikuks saada. Ja tal on häid liitlasi, kes teda selle juures aitavad. Veenus soovitab tal aega natukeseks maha võtta ning hoolitseda rohkem nende eest, keda ta armastab ja kes on talle kallid. Seega hakkab Skorpion just nüüd tegutsema selle nimel, et tema kallid inimesed tunneksid end hästi. Ta tahab oma ellu armastust. Ja elu toob talle armastust, mille järgi ta nii kaua igatsenud on. Kõiki vallalisi ootab ees üks väga oluline kohtumine. 

 

 

Ka Neitsi elus hakkavad puhuma uued tuuled septembris. Suur õnn on jõudmas nende õuele. Marss Kaksikutes muudab ta julgemaks ja avatumaks. September toob ta ellu palju õnne ja armastust. 

Kui Skorpion ja Neitsi kohtuvad selle aasta septembris oma elu armastusega, siis ka teisi tähemärke on ees ootamas romantiline sügise algus. Kalade tähemärgi esindajaid on ees ootamas õnnelik sügise algus, täis armastust. Tavaliselt on Kalad vaiksed ja tagasihoidlikud, ent armastus muudab nad julgeks. Nad on valmsi kogu maailmale oma õnnest rääkima ning armastama nii nagu ei kunagi varem. Ta julgeb rääkida oma tunnetest, soovidest ja igatsustest. Septembrikuus on õhus palju armastust. 

Ambur valib endale aga teise tee. Amburit peetakse tihti truudusetuks ja kergemeelseks, kes peab oma isiklikku vabadust liiga kalliks, et end kellegagi siduda niisama lihtsalt. Sellel sügisel muutub aga tema elus kõik. Temast saab hoopis teine inimene. Sest ta kohtub õige inimesega. Kelle pärast ta on valmis kõigeks. Tooma talle alla kuu ja tähed. Tegema seda, mida ta kunagi varem pole teinud. Ka juba paarisuhtes olev Ambur näitab, et ta on valmis muutuma paremaks inimeseks nende pärast, kes on talle kallid. Ta on valmis näitama välja tõelist ohvrimeelsust. Ohverdama oma isikliku heaolu oma kallite huvides.

Kommentaare ei ole