{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Milliste sodiaagimärkide all on sündinud kõige lojaalsemad sõbrad?

  Foto : unsplash / Priscilla Du Preez  Lojaalsus ja ust...

 

Foto : unsplash / Priscilla Du Preez

 Lojaalsus ja ustavus ei ole tähtsad mitte ainult armastuses. Ka sõprussuhetes on mõned inimesed palju lojaalsemad ja kindlamad, kui teised. Aga äkki polegi inimene ise süüdi vaid see sõltub hoopis tema sodiaagimärgist? Kui võtta arvesse iga tähemärgi isiksusejooni, siis vähemalt kuus neist on sellised, et jäävad alati oma sõprade kõrvale, paistavad silma oma lojaalsuse ja ustavuse poolest.

 

Millistest tähemärkidest me räägime? 

Selle edetabeli esikolmikusse kuuluvad kõik maamärgid: Sõnn, Neitsi ja Kaljukits. Tegemist on väga lojaalsete inimestega, kes võtavad kõiki suhteid tõsiselt (nii sõpruses, kui armastuses). Kui nad end seovad, siis alatiseks. Oma sõprade jaoks on nad alati olemas ja kaitsevad neid iga hinna eest.

Veemärgid ehk siis Skorpion, Kalad ja Vähk on samuti väga lojaalsed ja kindlad. Sa ei leia iialgi endale paremaid sõpru. Nad on kaastundlikud, empaatilised ja oskavad teisi ära kuulata. Sa võid alati sellise inimese peale kindel olla.

Loomulikult ei tähenda see sugugi nagu tule- ja õhumärkide all sündinud inimesed ei oleks lojaalsed või kindlad sõbrad. Ärgem unustagem, et meie astroloogilises märgis on natuke kõikidest sodiaagimärkidest.... Päikesemärk on kõigest ühine nimetaja

 

 

 

 

 

Kõige ustavamate ja lojaalsemate sõprade edetabel

 

1. Sõnn - lojaalne sõber

Sõnn on kõige lojaalsem ja ustavam sõber, keda sa leida võid. Tema sõbrad võivad alati tema peale kindlad olla, ükskõik, millise raskusega ka tegu ei ole. Ta ei murra kunagi oma lubadusi ja kaitseb alati oma sõpru, ükskõik millise hinnaga.  Tema on selline sõber, kelle üle sa uhke oled.

 

2.  Kaljukits - sõber, kellele sa võid alati kindel olla

Tema tutvusringkonda ei kuulu pealiskaudsed inimesed. Kui ta on sind oma ellu lubanud - kas siis sõpruses või armastuses - siis pead sa seda väärt olema. Ta on inimene, kes võtab teisi tõsiselt, ta on lojaalne ja ustav. Ta ei ole võib-olla väga väljendusrikas ega demonstratiivne aga ta on kindlasti üks kõige paremaid sõpru, kes sul on.


3. Skorpion - ta ei reeda sind iialgi

Tal on küll muidu halb kuulsus aga sõbrana on ta laitmatu. Ta ei kannata pealiskaudsust, on siiras ja aus oma suhetes. Sa tead oma hinges, et võid alati tema peale kindel olla. Skorpion on valmis oma sõprade jaoks kõigeks. Tema sõprade vaenlased on ka tema vaenlased.

 

 

 

 


4. Neitsi - sõber, kes teeb sinuga kõike koos

Neitsi tähtkujus sündinud sõber on parim, mis sul olla võib. Ta teeb kõik, et sind aidata ja aitab sul üle saada raskustest ning leida lahendusi su probleemidele. On sul probleeme töö juures või tahad sa kodus remondiga alustada - Neitsi on alati sinuga ning aitab sind.


5. Kalad - usaldusväärne

Kalade tähtkujus sündinud inimeste sõprusringkond aastate jooksul ei muutu. Ta on heatahtlik ja empaatiline, ta tunneb oma sõpru paremini, kui nad ise. Ta oskab teisi ära kuulata ja mõistab neid paremini, selle tõttu on ta väga hea usaldusisik. Sa võid teda pimesi usaldada, ta on alati sinuga, et sulle nõu anda ega kritiseeri sind kunagi.

 

6. Vähk - kaastundlik sõber

Vähi tähtkujus sündinud sõber tuletab sulle pidevalt meelde, kui tähtis sa tema jaoks oled ja kui erakordne inimene sa oled. Ta on selline sõber, kellega koos sa tunned end alati hästi. Kui sa peaksid end halvasti tundma, siis aitab ta su tuju parandada, tuletades meelde, kui tore sa oled ja taastab su enesekindluse. Kui su elus peaks raske periood olema, on ta alati sinu kõrval ja lohutab sind. 






Kommentaare ei ole