{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised sodiaagimärgid saavad rikkaks eesoleval sügisel?

foto : unsplash / Tim Zänkert    Augustikuu hakkab läbi saam...

foto : unsplash / Tim Zänkert

 

 Augustikuu hakkab läbi saama. Päike on jõudnud aga Neitsi märki. Nüüd, kus suvepuhkused on läbi saamas, on kõige õigem hakata mõtlema edasise peale. Organiseerida paremini oma igapäevast elu ja tööasju. Olla ettenägelikum. Ent vaadates planeetide seisu tundub, et vähemalt neljal tähemärgil pole muretsemiseks põhjust, sest septembrikuul on nende jaoks varuks palju väga häid üllatusi. 


Sõnn

Sõnn on esimene maamärk. Ta on praktiline, seisab kahe jalaga maa peal, mõistlik ja arukas. Ta teeb kõik, et kindlustada oma tulevikku. Ta langetab õigeid otsuseid ja ei tee midagi ilma eelnevalt läbi mõtlemata. Ta on hästi ettevaatlik. Ükskõik siis, mida teised temast ka ei arva, aeg on näidanud, et tal on õigus. Septembris toetavad planeedid teda kõikidest ettevõtmistes. Just septembris saab ta väga häid tulemusi ja võib hakata suuremaid plaane tegema. Mida kõrgemale ta sihib, seda parem. Planeedid soovitavad tal unistada suurelt ja uskuda, et kõik on võimalik. Ta leiab kõik vahendid, mida ta vajab. September peaks tooma Sõnnile väga palju raha. 

 

Sõnnil on hea nina. Ja ta teab, kuidas kasumit teenida. Ning kuhu oma kapital paigutada. 1 - 8. septembri vahel peaksid kõik investeeringud ennast mitmekordselt ära tasuma. Raha võib tulla septembris uksest ja aknast. September võib Sõnni rikkaks teha. Vähemalt on tal kõik võimalused, et muuta oma majanduslikku seisu paremaks. Merkuur Neitsis 24. augustil aitab tal sooritada ühte väga kasulikku tehingut. Rahaprobleeme Sõnnil ei tohiks sellel aastal küll tekkida. Ja see pole veel kõik, sest ka novembrikuus saadab teda hea rahaõnn. Jupiter toob talle õnne kaasa ja aitab tal oma unistusi ellu viia. Tulevik on ilus! 


Kaalud ja Veevalaja

Nii Kaalude, kui Veevalaja jaoks tulevad september, oktoober ja november väga tegusad ja sündmusterohked. Mõlemad õhumärgid on head suhtlejad ja leiavad endale toetajaid ning sponsoreid, et viia oma plaane ellu. Mitmed muutused peaksid aset leidma kõikide märkide järgi. Planeetide seis toob neile palju head õnne. Ja eriti rahaõnne, sest nende mõlema majanduslik seis hakkab kiiresti ja märkimisväärselt paranema. Alates 17. novembrist aitavad Merkuur ja Veenus mõlemal sodiaagimärgil suurt kasumit teenida. Marss Kaksikutes paneb neid uskuma iseendasse ning unistama suurelt. Tänu sellele on nad valmis mägesid liigutama ja seisma oma õiguste eest. Palju enesekindlama ja julgemana on Kaalud ja Veevalaja valmis viima oma unistusi ellu ja suruma oma tahtmist läbi. Nii Kaalude, kui Veevalaja tähemärgi esindajaid on septembrikuus ees ootamas palju häid üllatusi. Ilmselt leiavad nad valemi, mille abil rikkaks saada. 

 


Lõvi

Lõvi peaks olema sellel sügisel endaga väga rahul. Järgnevatel kuudel on tema jaoks palju häid üllatusi varuks. Ta peab muidugi ka ise oma õnne jaoks vaeva nägema aga see kõik on seda väärt. Mitmed uued väljakutsed on teda ootamas. Lõvile aga väljakutsed meeldivad, sest ta tahab ennast proovile panna. Ta teab, mida ta teeb ja kuhu ta välja jõuda tahab. Tal ei kaota eesmärki silmist, ta liigub julgelt edasi ja on valmis suurteks tegudeks. September, oktoober ja november võivad talle aga tuua rohkem raha, kui ta kunagi oma elus näinud on. See võib ületada kõik tema lootused. Mitmed head võimalused tekivad sellel sügisel, tuues kaasa head rahaõnne. Kõikide märkide järgi saab Lõvi just sellel sügisel seda, mida ta tahab. Ta teeb häid valikuid ja sõlmib kasulikke lepinguid. Ta leiab endale koostööpartnereid.  Teda on ees ootamas erakordselt hea sügis. Täis head õnne. Ta on võidelnud oma õnne nimel ja teeninud selle auga ära. Nüüd jääb üle nautida.


Kommentaare ei ole