{ads}

HIDE

Viimased

latest

Asjad kodus, mis toovad Feng shui järgi õnnetust ligi

  foto : unsplash / Inga Gezalian Feng shui on juba rohkem k...

 

foto : unsplash / Inga Gezalian

Feng shui on juba rohkem kui 4000. aastat tagasi Hiinas alguse saanud õpetus, mis keskendub ruumikujunduse harmoonilisemaks muutmisele, et tuua ellu rohkem õnne ja rõõmu. Selle filosoofia järgi on meie ümber eluenergia chi, mille liikumist ei tohi takistada ja selle tõttu hoiatab feng shui meid asjade eest, mis võivad ligi tuua õnnetust, takistades eluenergia liikumist. 


1. Katkine või seisma jäänud kell

Kui kell on seisma jäänud, siis ei saa eluenergia enam ringelda ja see võib mõjutada suurel määral seda, kuidas me end tunneme ning kuidas me kodus käitume. Seisma jäänud kell võib tekitada pingeid koduseinte vahel ning põhjustada tülisid ja vaidluseid. Ja see pole veel kõik, kui kõik su plaanid lähevad korraga vett vedama või on sul tunne, et hea õnn on sind maha jätnud, siis ka selles võib süüdi olla seisma jäänud kell. 

Juba sellepärast, kui sa näed, et kell enam ei tööta, siis vii ta parandusse või viska minema aga ära jäta seda kella nähtavale kohale, eriti sellises ruumis, kus te kõige rohkem aega veedate koos. 


2. Nurkadega mööbel

Feng shui järgi blokeerivad teravad nurgad eluenergiat. Parem eelista ümarat, nurkadeta lauda oma koju.


3. Peeglid magamistoas

Peeglid magamistoas võtavad energiat ära ja tänu sellele ei maga sa välja, oled hommikul väsinud ja kannatad terviseprobleemide käes. Samuti ei tohi peegel olla suunatud voodi poole. Lisaks on tähtis valvata, et peegel ei oleks kunagi tolmune, katkine ega must. Tume peegel tõmbab halba energiat koju ligi.

 

 


4. Katkised nõud ja esemed

Kui mõni kallis või ilus ese peaks katki minema, on meil kahju seda ära visata. Eriti siis, kui sul on mälestused selle esemega. Feng shui järgi aga ei tohi katki läinud esemeid alles jätta ega parandada. Kui miski on juba katki läinud, viska see ese ära lihtsalt. 

Hoides katkiseid esemeid oma kodus, takistad sa energial uuenemast oma kodus ja see võib teha halba nii sulle, kui su kodule. Seega mõtle järele, kas sa ikka tahad seda ja kas ei oleks parem see katkine asi lihtsalt ära visata ja hoida probleeme endast eemal.


5. Kurbade sündmustega fotod, pildid või maalid

Sest ka see tõmbab halba energiat ligi. Vali alati oma koju rõõmsate värvidega ja positiivset laadi pilte, mis tõmbavad ligi head energiat. Isegi, kui raske ei ole iga maali või pildi peal näha, mis võib seal olla kurba või negatiivset, siis tuleks eriti hoolikalt kõik oma pildid kriitilise pilguga üle vaadata ning mõtelda, kuidas see või teine pilt sind ennast tundma paneb. Kui sa tunned heaolu ja rõõmu, on kõik korras. Kui sa tunned ärevust ja ängistust, siis ära hoida seda alles.

Kommentaare ei ole