{ads}

HIDE

Viimased

latest

33. eluaasta - tähtis verstapost astroloogide sõnul

  Foto : unsplash / Flora Mipsum   Astroloogide sõnul on 33....

 

Foto : unsplash / Flora Mipsum

 

Astroloogide sõnul on 33. eluaasta väga tähtis etapp. Planeetide asetsus on siis sama, kui inimese sünni ajal, pakkudes sellega teise võimaluse elada suuremas kooskõlas oma sisemise minaga.

33. eluaasta on väga eriline vanus. Paljude inimeste elus algab uus elujärk just sellel ajal, teised keeravad oma elus uue lehe. 33. eluaasta on erilise tähtsusega, sest see on sinu sünnipäeval ja sündimise kellaajal, on Päikese ja tõusumärgi asend täpselt sama, kui sündimise päeval. 

33. eluaasta vabastab karmast

Just sellel eluaastal lõppeb üks osutite tiir astroloogilisel numbrilaual ja algab teine, mis lõppeb siis, kui sa oled saanud 66-aastaseks. 

 

 

 

Sellel ajal, kui planeedid joonduvad just nii nagu nad olid sinu sündimise hetkel, on kõige parem hetk selleks, et vaadata üle oma suuremad soovid ja unistused. Vaadata üle läbi käidud tee, selleks, et paremini olla valmis selleks, mis sind ees ootab. 33. eluaasta on vanus, mis vabastab meid karmast, mis meid takistada võis. 

Just selles elueas tuleb kõige rohkem ette kolimisi, suuremaid elumuutusi, ametiposti vahetamisi. See ei tähenda sugugi, nagu tuleks mõtlematult tormata - jah, me räägime teist, kallid Jäärad - ega kiirustada. Aga see periood annab võimaluse mõtelda oma elu üle järele ja leida vahendid, mis võimaldavad sulle luua oma unistuste elu. 

Pythagorase ajal, 600 aastat eKr, peeti nr 33 sageli kõige tähtsamaks numbriks, tegemist oli püha numbriga, mis esindas jumalikku tõde. Lisaks sellele on see Jeesus Kristuse ristilöömise vanus. 

 

 

Aga see pole veel kõike. See on ka Krishna vanus, kui ta suri (hinduismi keskne jumalus), selleks, et osta välja inimeste karmavõlga. See on Jeesuse imedearv. See on Taaveti valitsuseaastate arv Jeruusalemmas. 

33 on kõikjal. 

Kui sa seekord ei teadnud veel, mida teha, siis ära muretse, uus võimalus antakse sulle siis, kui sa saad 66-aastaseks, seejärel järgmine tuleb alles siis, kui sa tähistad oma 99-aastast sünnipäeva. Ehkki, tööalaselt on siis juba raske uusi väljakutseid leida.

Kommentaare ei ole