{ads}

HIDE

Viimased

latest

Selle suve suhtehoroskoop: keda vältida ja keda koos rohkem aega veeta

  foto : unsplash / Artem Kniaz Jäär Roheline lipp:...

 

foto : unsplash / Artem Kniaz

Jäär

Roheline lipp: Sinu suveromanss toimub inimesega, kes on sündinud Sõnni tähtkujus. Just nii, sest sinu tähemärki valitsev planeet Marss tõukab sind lausa ühe Sõnniga kokku, kellega su tekib kohe füüsiline tõmme. Ilusad ja unustamatud hetked on sind ees ootamas. 

Kollane lipp: Ka Skorpioniga võib midagi susisema hakata kuni ta sind salvab ühel ilusal hetkel ja sellega see lugu lõppebki. 

Punane lipp: Hoia eemale neist, kes on sündinud Jäära tähtkujus ja kellega sa sellel suvel läheksid lihtsalt tülli. Hoia Kaljukitsest ka eemale, kes on sinu jaoks lihtsalt liiga tõsine ja ei sobi sinuga kokku. 

Ambur viib sind aga seitsmendasse taevasse. 


Sõnn

Roheline lipp: Sina sobid hästi Vähi ja Kaladega. Nendega oled sa samal lainel. Vähk on lihtsalt tore inimene ja meeldib sulle, Kalad aga jutustavad sulle põnevaid lugusid oma elust ja igav sul juba nendega ei hakka. 

Kollane lipp: Ole ettevaatlikum Jääraga kohtudes, ta toob su ellu küll energiat aga on natuke ülevoolav sinu jaoks. Skorpion paneb sind küll unistama aga ta on liiga salapärane sinu jaoks. 

Punane lipp: Põgene Veevalaja eest, kes võtab su tuju ära kohe, kui sa temaga kokku saad. Eriti, kui see on mõni töökaaslane, kes muudkui räägib oma pettumustest. Lõvi dramatiseerib ka asju tihti üle ja see sulle ei meeldi. 

Ära tee nendega tegemist. Kaaludega aga on sul hea klapp kohe.


Kaksikud

Roheline lipp: Sinu selle suve ideaalne partner on sündinud Kaksikute tähtkujus nagu sinagi. Tänu Veenusele, mis särab suurema osa suvest sinu märgis, leiad sa armastust inimesega, kellel on samad väärtushinnangud ja samad huvid nagu sinul. Sa tunned end hästi ka Veevalajaga, kellega koos on sul tore olla. 

Kollane lipp: Ambur suudab sind küll naerma ajada ja on tore aga kui ta hakkab sinu kallal nokkima, siis sa ärritud. Skorpion võib salvata. Kui sa oled vallaline, siis hoia oma südant. 

Punane lipp: Hoia eemale aga Neitsist, kes on sinu jaoks sellel suvel liiga närviline ja kriitiline. Isegi su parimad sõbrad, kes on sündinud Neitsi tähtkujus, käivad sulle hetkel närvidele. Sama kehtib Kalade kohta, kes on liiga tundlikud sinu jaoks. Põgene kohe, kui sa nende lähedusse peaksid sattuma.

Ideaalne klapp on Lõviga!


Vähk

Roheline lipp: Skorpioni ja Kaladega tunned sa end hästi. Esimene mõistab sind poolelt sõnalt, teine külvab sind armastusega üle. Nii ühe, kui teisega tunned sa end suurepäraselt. Nagu tunneksite te teineteist juba ammu. 

Kollane lipp: Hoia natuke eemale Kaljukitsest, kui ta peaks su läheduses tiirlema. Ta on natuke liiga muutlikus tujus sinu jaoks hetkel. 

Punane lipp: Väldi aga Jäärasid, kes ajavad su lihtsalt hulluks oma otsekohesuse ja passiivse agressiivsusega. Kui mõned su pereliikmed on sündinud Jäära tähtkujus, siis hoia neist sellel suvel lihtsalt eemale.

Ideaalne klapp on Kaladega. Minge paadiga merele kahekesi, organiseeriga õhtusöök küünlavalgel ja tähistage oma elu ilusamat armastust.


Lõvi

Roheline lipp: hea läbisaamine kõikide tulemärkidega (Lõvi, Jäär, Ambur) sellel suvel tänu Jupiterile Jäära märgis, mis loob teie vahel hea ja harmoonilise õhkkonna. Kui su sõbrad on sündinud nendes tähtkujudes, siis organiseeriga midagi koos. 

Kollane lipp: Veevalaja armastab palju rääkida ja jutustada, see võib tunduda mõnikord lõbus, teinekord aga muutuda tüütuks.

Punane lipp: Sõnn võib sind sellel suvel ajada ahastusse. Eriti, kui su oma elukaaslane on sündinud Sõnni tähtkujus ja ainult oma jonni ajab. Hoia Skorpionist ka eemale. 

Ideaalne klapp on Kaksikutega, kes oskavad iga päev millegagi üllatada

 


Neitsi

Roheline lipp : sa otsid Kaljukitse seltskonda, kes annab alati head nõu ning on selline rahustav. See on ka normaalne, võttes arvesse praegust planeetide seisu. Hea omavaheline suhe peaks olema ka Vähiga, kes teab, kuidas sulle meeldida.

Kollane lipp : Veevalaja küll aitab sul oma elust paremini aru saada aga tahab iga õhtu oma sõpradega koos olla. Kalad toovad su ellu küll armastust aga kaotavad liiga ruttu mõistuse.

Punane lipp: Kaksikud kurnavad sind oma muutliku loomu ning kuulujuttudega, ilma milleta nad ei oskagi elada. Kui su äi on sündinud Kaksikute tähtkujus, siis hoia temast sellel suvel eemale. 

Hea klapp on Skorpioniga, kes ainsana paneb su südame kiiremini tuksuma.


Kaalud

Roheline lipp: sa rõõmustad juba ette, kui sul avaneb võimalus veeta aega koos teiste õhumärkidega (Kaksikud ja Veevalaja) tänu Veenusele, mis on hetkel Kaksikute märgis. Eriti, kui su parimad sõbrad on sündinud nendes tähemärkides, organiseerige midagi koos. Kui sa oled vallaline, siis võid sa kaotada oma südame mõnele Lõvi või Sõnni tähtkujus sündinule.

Kollane lipp: Kalad räägivad kõigest sinuga ja lobisevad palju, isegi öösel aga ei anna lõpuks enam üldse rahu. Jäär on ka hea kaaslane, vähemalt nii kaua, kuni ta ei torma sind vallutama ilma sinu luba küsimata.

Punane lipp: Kaljukits rikub sul lihtsalt tuju ära. Niipea, kui sul on mõni hea uudis, rikub ta kõik ilusa ära, hakates oma probleemidest rääkima. Ta käib sulle lihtsalt närvidele.

Hea klapp on aga Sõnniga, kes teab, mida sa vajad.


Skorpion

Roheline lipp: kui sa tahad südameid võita, siis ilmselt ei suuda su võludele vastu panna need, kes on sündinud Vähi, Neitsi ja Kalade tähtkujus.

Kollane lipp: Sõnn võib olla sinu parim sõber ja suurim vaenlane, see oleneb tema tujust ja Marsi liikumisest taevas. Ka Kaaludega võid sa hästi sobida ning veeta toredaid hetki.

Punane lipp: sinu sõber Lõvi on sellel suvel tõeline draamakuninganna ja käib sulle lihtsalt närvidele. Või siis Veevalaja, kes on liiga ükskõikne ja kellega tundub, et sul ei ole samu huvialasid. Ole parem üksi.

Ideaalne klapp on Neitsiga, kellega koos sa tahad kogu oma vaba aja veeta.


Ambur

Roheline lipp: Veevalajaga koged sa enneolematut armastust ja mitte ainult. Kaksikud tõmbavad ruttu su tähelepanu tänu Veenusele. 

Kollane lipp: Vähiga võid sa koos veeta meeldivaid hetki, rääkida lemmikseriaalidest ja teha suveplaane. Aga te ei ole alati samal lainel. 

Punane lipp: Neitsi näeb sinus ainult vigu, eriti siis, kui tegemist on su oma ämmaga. Kui su elukaaslane on sündinud Kalade tähtkujus, siis võite te sellel suvel palju tülitseda.

Ideaalne klapp on Jääraga, kes toob su ellu õnne ja rõõmu.

 


Kaljukits

Roheline lipp: sa tunned end samal lainel teiste maamärkidega, eriti Neitsiga, kellega sa teed ühiseid suveplaane. Neitsiga koos tunned sa end hästi, sa tead, et ta ei hakka sind kritiseerima ja võid tema toetusele kindel olla. Ka Sõnniga võib tekkida hea klapp, eriti töö juures. Kui mõni su töökaaslastest on sündinud Sõnni tähtkujus, siis katsu nendega rohkem koos olla.

Kollane lipp: teiste Kaljukitsedega ei saa sa sellel suvel hästi läbi, sest nad tuletavad sulle liiga palju sind ennast meelde. See ei tähenda, et te ei võiks omavahel rääkida, lihtsalt ühel hetkel võivad tekkida arusaamatused liiga kergesti.

Punane lipp: hoia eemale Kaksikutest, eriti kui su oma eks on sündinud Kaksikute tähtkujus. Ta tahab lihtsalt silma paista aga ei huvitu sinust, kui inimesest. 

Ideaalne klapp on Veevalajaga, kes toob su ellu natuke muretust.


Veevalaja

Roheline lipp: kas su sõbrad on sündinud Kaalude või Kaksikute tähtkujus? Siis on see väga hea. Koos nendega sul juba igav ei hakka sellel suvel.

Kollane lipp: Neitsiga koos teed sa ühiseid suveplaane. Kui sul on mõni vend või õde sündinud Neitsi tähtkujus, siis Merkuur aitab teil parandada omavahelisi suhteid, eriti augustis.

Punane lipp: hoia eemale sellest sõbrast, kes on sündinud Skorpioni tähtkujus ja kes salvab sind alati sinna kuhu ei tohiks, sooviga sulle head teha. Kui su elukaaslane on sündinud Lõvi tähtkujus, siis võib ta sinu peale solvuda ilma mingi põhjuseta. 

Ideaalne klapp on aga Kaljukitsega, kellega sa võid rääkida varahommikuni välja.


Kalad

Roheline lipp: kas su parim sõber on sündinud Skorpioni tähtkujus? Siis helista talle ja organiseeri midagi temaga selleks suveks. Koos leiate te suure armastuse.

Kollane lipp: Kaalud. Kui kõik pingutused ei ole ainult sinupoolsed, võid sa temaga hästi läbi saada. Sama kehtib siis, kui su ämm või mõni sõber on sündinud Neitsi tähtkujus.

Punane lipp: Kaksikutest hoia eemale, sest sellel suvel suudavad nad sind tõsiselt endast välja viia.

Ideaalne klapp on Vähiga, kellega sa hakkad kohe pulmaplaane tegema.


Kommentaare ei ole