{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 5. juuli

foto : unsplash / Svitlana    Jäär Armastus. Kui su...

foto : unsplash / Svitlana

 

 Jäär

Armastus. Kui su suhe viimasel ajal pole olnud kõige parem, siis praegu kohe olukord ilmselt muutuma ei hakka. Õhkkond võib olla jätkuvalt pingeline, katsu veeta rohkem aega omaette, siis ei ütle sa midagi sellist, mida sa hiljem võid kahetseda. Töö.  Kui sa oled julge ja sihikindel, jõuad sa kaugele. Tervis. Sa peaksid ennast täna tundma üsna hästi, valmis mägesid tõstma. Raha. Planeedid toovad sulle täna head rahaõnne. 

Väike nõuanne: kui sa oled siiram ja avatum teiste vastu, leiad sa lahendusi oma probleemidele


Sõnn

Armastus. Ilus päev on sind ees ootamas. Töö. Täna avaneb sul võimalus silma paista töö juures eeskujuliku tööga. Tervis. Katsu muuta oma eluviise tervislikumaks ja mõtelda positiivsemalt. Raha. Kõik, mida sa puudutad, muutub kullaks.

Väike nõuanne: ära nuta neid võimalusi taga, mida sa käest lasid, tuleb teisi ja paremaid


Kaksikud

Armastus. Tänasel päeval on sinu heaks palju häid üllatusi varuks. Suhe elukaaslasega peaks olema hea ja usalduslik. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Hea oleks, kui sa hoolitseksid rohkem oma kehakaalu eest. Raha. Tänu planeetide seisule on sind ees ootamas hea päev.

Väike nõuanne: ela oma elu ilusaks


Vähk

Armastus. Kolm planeeti kaitsevad su armastuse sektorit ja selle tõttu ei tohiks täna ühtegi probleemi tekkida. Töö. Võimalikud pinged töökaaslastega. Räägi asjadest enne, kui on liiga hilja. Tervis. Tee sporti, see muudab su tervist paremaks. Raha. Tõenäoliselt toob tänane päev sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära ela liiga palju oma unistustes

 


Lõvi

Armastus. Veenus aitab sul muuta oma suhet kaaslasega paremaks, ilmselt hakkad sa teda rohkem mõistma. Töö. Ära jää oma nurka mossitama, räägi sellest, mis sulle muret valmistab. Tervis. Söö vähem aga tervislikumalt. Raha. Tõenäoliselt toob tänane päev sulle raha juurde.

Väike nõuanne: abi küsimine ei ole märk nõrkusest


Neitsi

Armastus. Üks väga ilus ja ootamatu kohtumine leiab täna aset. Töö. Ära hakka liiga palju uhkustama sellega, et sinul nii hästi läheb. Tervis. Söö rohkem valgurikkaid toite. Raha. Hoia rohkem oma raha, praegu pole hea aeg kulutamiseks.

Väike nõuanne: ära taha alati seda, mida sul ei ole, ole rahul sellega, mis sul juba on


Kaalud

Armastus. Ava silmad, õnn ei ole enam kaugel. Töö. Hea edu saadab sind kõikides su ettevõtmistes, ole ainult ise julgem. Tervis. Mõtle rohkem oma tervise peale. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära liialda (see kehtib kõige kohta)


Skorpion

Armastus. Ära aja omavahel segi armastust ja rahaasju. Töö. Hea päev on sind ees ootamas. Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tekkida. Tervis. Tee sporti, liigu rohkem, mõtle häid mõtteid ja tervis tuleb. Raha. Väga hea periood on sinu elus algamas.

Väike nõuanne: ole õnnelik

 


Ambur

Armastus. Ilmselt suudad sa täna oma tavapärase kärsituse maha suruda ja näitad end palju paremast küljest, kinkides seega ilusa päeva nii endale, kui teistele. Töö. Sul on head ideed ja sa oskad suhelda, tänu sellele on sind ees ootamas hea ja edukas päev. Tervis. Võta tempot maha ja ära ole nii närviline. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: tee seda, mida sa tegema pead


Kaljukits

Armastus. Kui sa oled vallaline, kohtud sa täna ühe väga toreda inimesega, kellega sa leiad kohe ühise keele. Töö. Saturn soovitab sul teha oma tööd tõsisemalt. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ela oma elu ja ära muretse nii palju sellepärast, mida teised arvavad


Veevalaja

Armastus. Räägi oma elukaaslasega, sa võid kuulda asju, millest sul aimugi ei olnud. Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt täna õhtul sa üksi koju ei lähe. Töö. Planeetide mõju on üldiselt positiivne, usalda oma õnnetähte. Tervis. Jupiter ja Veenus soovitavad sul mõtelda rohkem oma tervise peale praegusel hetkel. Raha. Ära loobi raha aknast välja.

Väike nõuanne: ära hammusta teisi lihtsalt sellepärast, et sul on halb tuju


Kalad

Armastus. Planeetide seis ei ole kõige parem, seega pead sa kõigeks valmis olema. Töö. Hea ja edukas päev on sind ees ootamas, haara kõikidest headest võimalustest kinni. Tervis. Tänu Marsile ja Jupiterile ei ole sul vaja energiapuuduse üle kurta. Raha. Täna võid sa võita lotoga või saada ootamatult suurema summa raha.

Väike nõuanne: mis oleks elu mõte, kui sa peale raha teenimise muud ei teekski

Kommentaare ei ole