{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 29. juuli

foto : unsplash / Meg Jenson   Jäär Armastus. Kui s...

foto : unsplash / Meg Jenson

 

Jäär

Armastus. Kui sa oled juba paarisuhtes, siis on sind ees ootamas ilus ja harmooniline päev: mossitamiste ja sõnasõdade aeg saab läbi, tänane päev toob su ellu ainult õnne ja armastust. Töö. Neptuun annab sulle vajalikud vahendid, et karjääri teha. Tervis. Ära jäta oma tervist hooletusse. Kuula rohkem oma keha. Raha. Praegu pole õige aeg selleks, et sooritada kahtlaseid tehinguid.

Väike nõuanne: kui sa kogu aeg ennast haletsed, kaob üldse õnn su elust ära


Sõnn

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, võivad pereprobleemid täna päevakorda kerkida. Kui sa oled aga vallaline, võid sa kohtuda teise samasugusega nagu sina: ühe kangekaelse ja kodulembese inimesega, kellega te teineteist ilma sõnadetagi mõistate. Töö. Ära lükka ühtegi pakkumist tagasi. Tervis. Tänu Marsile ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Raha. Ära lükka kõike homse peale ja organiseeri oma rahaasju paremini. 

Väike nõuanne: ära tekita endale ise probleeme juurde


Kaksikud

Armastus. Sa teed kõik, et hoida kodurahu. Ja see teeb sulle ainult au. Töö. Täna avaneb sul võimalus lahendada üks keeruline situatsioon ära. Tervis. Praegu vajad sa kõige rohkem aega iseendale ja ühte head raamatut. Raha. Õpi paremini majandama.

Väike nõuanne: ära otsi iga väikese asja pärast tüli


Vähk

Armastus. Räägi oma probleemidest ja ära eira neid. Teine inimene ei oska sinu mõtteid lugeda. Töö. Ilmselt saabub täna selgusehetk. Tervis. Hea oleks, kui sa katsuksid natukenegi rohkem olla rahus ja vaikuses. Ainult üksi oma mõtetega. Raha. Ära riski praegu ja ära lenda liiga kõrgelt. 

Väike nõuanne: ära muutu liiga pessimistlikuks

 


Lõvi

Armastus. Mõned arusaamatused võivad tekkida ilma, et sa ise sinna midagi parata saaksid. Selle jaoks aga, et suuremaid probleeme ära hoida, ära hakka õli tulle viskama. Töö. Täna võid sa rahulikult oma tööasjadega tegeleda, ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Tervis. Midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda, sa oled ilmselt heas vormis. Raha. Ära tee midagi ettevaatamatut, mis võib sulle endale hiljem kalliks maksma minna.

Väike nõuanne: mida sa võiksid teha: tee minevikuga lõpparve, pane oma kahetsused kappi luku taha ja sea endale uued eesmärgid


Neitsi

Armastus. Vaata ühele poole, vaata teisele poole: suur armastus on juba sinu poole teel. Töö. Täna oled sa töökas ja usin. Töö. Täna oled sa usin ja töökas. Uued võimalused tekivad. Tervis. Täna ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Raha. Otsi uusi sissetulekuvõimalusi.

Väike nõuanne: ole metoodilisem


Kaalud

Armastus. Tänane päev on väga hea selleks, et muuta oma suhet kallimaga lähedasemaks. Ilmselt pingutate te mõlemad, et hoida pingeid ära. Kui sa oled aga vallaline, toovad planeedid su ellu inimese, kellel on hea huumorimeel. Töö. Ära ülehinda oma võimeid ja ära lenda kõrgemale kui tiivad kannavad. Tervis. Ära kurna ennast ära ja katsu rohkem puhata. Raha. Ära ehita õhulosse. 

Väike nõuanne: tee kohe ära see, mis võimalik ka siis, kui sellega ei ole kiire. Vähemalt ei ole su tee peal nii ühtegi takistust


Skorpion

Armastus. Veenus toob su ellu täna õnne ja armastust. Võib ka juhtuda, et sind ootab ees üks väga ilus üllatus. Töö. Saturn mõjutab täna sinu töö sektorit. Ja soovitab sul olla kannatlikum. Ära unusta, et tark ei torma. Tervis. Üldiselt oled sa heas vormis, katsu elada ainult tervislikumalt. Raha. Kõik, mida sa puudutad, muutub kullaks.

Väike nõuanne: ära otsi kõikjalt täiuslikkust ja veatust, sa väsitad ise ennast nii ära

 


Ambur

Armastus. Veenus kaitseb täna sinu armuelu. Kõik peaks minema hästi ja muretult. Kui sa oled veel üksi, võid sa just täna kohtuda selle õige inimesega. Töö. Ole sihikindlam ja järjepidev, vii oma eesmärgid ellu. Tervis. Täna peaksid sa olema heas vormis. Raha. Kuula targemate nõu!

Väike nõuanne: mõtle enne, kui sa ütled


Kaljukits

Armastus. Ilmselt pole sul palju aega selleks, et mõtelda hetkel armastuse peale. Aga ometi võib suur armastus ise leida tee sinu ellu. Töö. Planeetide seis toob sulle edu kaasa. Tervis. Jupiter kaitseb su tervist, kõik terviseprobleemid peaksid kaduma tasapisi. Raha. Ära ole liiga helde.

Väike nõuanne: maailm on kaamera, seega naerata palun! 


Veevalaja

Armastus. Tänane päev võib tulla väga ilus. Romantiline ja unustamatu. Sa võid armuda korraga täiesti ootamatult ja kaotada pea. Katsu siiski õigel hetkel maa peale tagasi tulla ja ära jää liiga kauaks unistama. Töö. Väga head võimalused tekivad täna. Haara õigel ajal kinni ja tegutse. Tervis. Sa võid tunda kerget väsimust aga ei midagi tõsist. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära muutu ebameeldivaks


Kalad

Armastus. Kui sa oled üksi, siis hoia silmad lahti, et mitte oma suurest armastusest mööda jalutada. Kõik su kahtlused ja hirmud kaovad, kui sa näed, et te olete teineteise jaoks loodud. Töö. Planeedid toovad sulle häid võimalusi täna, ole aga ise ambitsioonikam ja sihi kõrgemale. Tervis. Kui sul on öösel raske magada, katsu päeval võtta aega puhkamiseks. Raha. Paremad ajad ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: ära sea endale liiga kõrgeid eesmärke

Kommentaare ei ole