{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 15. juuli

  foto: unsplash / Julia Ivanina Jäär Armastus. Tõe...

 

foto: unsplash / Julia Ivanina

Jäär

Armastus. Tõenäoliselt ei too tänane päev midagi märkimisväärset kaasa, sa elad oma tavapärast rahulikku elu ja võtad suvest, mis võtta on. Töö. Mõned ohud võivad tekkida aga kui sa oled piisavalt tark, saad sa igast raskusest üle. Tervis. Nüüd on aeg hakata oma tervise eest hoolitsema rohkem. Raha. Kõik, mis sa teed, mõjutab su rahalist seisu, mida kokkuhoidlikum sa oled, seda parem.

Väike nõuanne: pane asjad käima aga ilma liigse kärkimiseta

 

Sõnn

Armastus. Tänu Veenusele on sind ees ootamas imeline päev. Unista suurelt, sest unistused võivad kogemata teinekord täituda. Töö. Sul on head ideed, ära hoia neid ainult enda teada. Tervis. Ära kurna ennast ära ja ära pane oma võimeid proovile, praegu vajad sa puhkust rohkem kui midagi muud. Raha. Ära sega omavahel ära armastust ja rahaasju. Samuti ära unusta, et sõbrale raha laenates võid sa mõlemad kaotada.

Väike nõuanne: ära lase teistele endale muljet avaldada ja ära lase ennast lõksu püüda


Kaksikud

Armastus. Võta asju rahulikumalt ja ära muretse üle. Paljud sinu probleemid on alguse saanud sinu peast. Nii lihtne see ongi. Ela ise ja lase teistel ka elada. Töö. Ära tegutse pimesi vaid mõtle iga samm korralikult järele. Tervis. Söö marju ja puuvilju, sa vajad rohkem vitamiine. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: ära lase probleemidel oma elu ära rikkuda


Vähk

Armastus. Võib juhtuda, et täna leiab aset üks ootamatu kohtumine, mis muudab kogu su edaspidise elu. Kohtumine, mille sarnaseid tuleb ette ainult filmides ja raamatutes. Sul võib olla raske uskuda, et see sinuga juhtub, et keegi sinus võib näha seda inimest, keda ta on kogu elu otsinud. Sa pead end liiga keskpäraseks ega tunne enam oma väärtust. Töö. Planeedid on üsna heatahtlikud tänu sinu vastu. Tervis. Lõpeta see suur muretsemine eilse, homse ja tänase pärast, oma tervise ja teiste tervise pärast ja kõik läheb hästi. Raha. Parem on, kui sa täna poodi ei lähe.

Väike nõuanne: unista suurel, näe laiemalt, avarda oma silmaringi

 


Lõvi

Armastus. Võta vabalt. Mis sa oled nii pinges nagu kannaksid sa kogu maailma koormat oma õlgadel! Naudi elu, õpi rohkem hindama seda, mis su elus hästi on. Kingi endale ilus päev. Töö. Katsu muuta oma suhteid töökaaslastega paremaks. Tervis. Hoolitse enda eest. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära ole liiga naiivne


Neitsi

Armastus. Armastus ei hüüa tulles, seega sa ei tea, mida tänasel päeval sinu jaoks varuks on. Töö. Ole kannatlikum, isegi, kui sa tahaksid, et asjad hakkaksid kiiremini liikuma, ei saa sa midagi tagant sundida. Hinga rahulikult sisse ja oota ära, kuni õige aeg kätte jõuab. Tervis. Ära hakka liialdustesse laskuma. Raha. Väga hea rahaõnn on just täna sinuga, kõik, mida sa puudutad, muutub kullaks.

Väike nõuanne: ära kaota reaalsusetaju


Kaalud

Armastus. Ära hakka tulega mängima, sa kõrvetad oma sõrmed ära. Flirtimine on ka petmine, vähemalt mingil määral. Töö. Ära tegele nii palju igasuguste tühiste asjadega. Tervis. Töö tegemine annab sulle jõudu. Raha. Tänu planeetide seisule võid sa täna raha juurde saada.

Väike nõuanne: ole teiste vastu hea


Skorpion

Armastus. Tõenäoliselt on sind ees ootamas ilus ja romantiline päev, su elukaaslasel on sinu jaoks üks tore üllatus varuks. Töö. Ole diplomaatilisem, see tuleks sulle kasuks. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind täna kimbutada. Raha. Ära kaota mõistust ja kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära ole oma probleemide ohver

 


Ambur

Armastus. Võib-olla ei mõtle sa praegu palju armastuse peale, sest sa oled muude asjadega liiga hõivatud. Töö. Kõik läheks hästi, kui sa õpiksid natukenegi oma keelt hammaste taga hoidma. Ära unusta : rääkimine hõbe, vaikimine kuld. Tervis. Sa oled heas vormis, ainult natuke närvilisem. Raha. Tegele oma rahaprobleemidega ja sa leiad lahendusi, mida sa otsid.

Väike nõuanne: ära katsu teisi kadedaks teha, see teeb sulle endale halba


Kaljukits

Armastus. Merkuur tegutseb täna su armastuse sektoris ja tänu sellele peaks tänane päev tulema ilus ja rahulik. Töö. Ära ole nii kriitiliselt häälestatud ja ära otsi kõiges halba. Tervis. Tänu Marsile oled sa heas vormis. Raha. Ole tark ja ettenägelik.

Väike nõuanne: katsu rohkem puhata ja vähem muretseda


Veevalaja

Armastus. Ilmselt on sind ees ootamas ilus päev, su elukaaslane leiab ka aega sinu jaoks ja kuulab sind lõpuks ometi ära. Töö. Tänane päev toob sulle häid uudiseid. Tervis. Katsu paremini toituda. Raha. Tundub nagu raha kaoks su sõrmede vahelt, ilmselt pead sa hakkama püksirihma koomale tõmbama enne, kui on liiga hilja.

Väike nõuanne: ole rõõmus


Kalad

Armastus. Ära ütle seda, mida sa hiljem kahetseda võid. Ole leplikum ja järeleandlikum, nii on kõige parem. Kui sa oled aga vallaline, otsid sa kedagi, kes oskaks sind lohutada ja teeks pai su hingele. Töö. Organiseeri oma tööasju paremini. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Väga head uudised on sinu poole teel. 

Väike nõuanne: sinu sees on peidus suur jõud


Kommentaare ei ole