{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 17. juuli

  ...

 

foto : unsplash / Kai Pilger

Jäär

Armastus. Veenus hoiab kõik võimalikud probleemid täna ära. Töö. Saturn aitab sul haarata härjal sarvist ja olla ettevõtlikum. Tervis. Ära unusta, et kangelased väsivad ka mõnikord ära ja peavad puhkama. Raha. Hea rahaõnn on täna sinuga.

Väike nõuanne: ära kunagi anna alla

 

Sõnn

Armastus. Ilmselt ei tule tänane päev kõige parem, mitmed arusaamatused võivad tekkida. Sulle võib tunduda, et su kaaslane lausa otsib mille kallal närida. Töö. Ära mängi jaanalindu. Tervis. Ära ülehinda oma võimeid. Raha. Uraan toetab su rahaasju aga soovitab sul mitte nii palju kulutada.

Väike nõuanne: katsu rahuneda 


Kaksikud

Armastus. Kui saoled vallaline, siis oled sa ilmselt hetkel pettunud nendes inimestes, kellega sa kohtud. Sul võib tekkida tunne, et kõik normaalsed inimesed on maa pealt kadunud. Töö. Saturn võib kaasa tuua viivitusi. Ole kannatlikum ja ära kaota lootust. Tervis. Piira alkohoolsete jookide tarbimist. Raha. Hea oleks, kui sa valvaksid oma kulutusi.

Väike nõuanne: ole optimistlik ja tunne end vajalikuna


Vähk

Armastus. Suhe kaaslasega muutub paremaks ja lähedasemaks. Tänu Veenusele oled sa mõistvam ja hoolivam. Kui sa oled aga vallaline, siis avaneb sul võimalus särada. Töö. Kogu infot, hoia silmad ja kõrvad lahti. Tervis. Tänu Uraanile peaksid sa olema heas vormis. Raha. Lotoga sa täna ei võida aga suuremaid rahaprobleeme ei tohiks ka tekkida.

Väike nõuanne: ära hakka provotseerima ja ründama teisi oma sõnadega

 


Lõvi

Armastus. Ilmselt oled sa täna romantilisemas tujus, valmis muutma enda ja teiste elu ilusamaks. Kui sa oled vallaline, võib üks oluline kohtumine täna aset leida. Töö. Selle asemel, et muretseda, ole julgem ja ettevõtlikum. Tervis. Sa pead hakkama paremini toituma ja hoidma oma südame tervist. Raha. Hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: pühi oma peast kõik muremõtted ära


Neitsi

Armastus. Planeetide seis pole kõige parem ja seega võivad mõned raskused tekkida. Ilmselt ei ole sa ise ka kõige paremas tujus. Töö. Räägi oma probleemidest ja muredest. Tervis. Ilmselt tunned sa suuremat väsimust täna. Raha. Hea oleks, kui sa hoiaksid rohkem kokku.

Väike nõuanne: austa ka teiste arvamusi


Kaalud

Armastus. Hea oleks, kui sa leiaksid aega teha midagi koos oma elukaaslasega. See muudaks teie omavahelise suhte paremaks. Kui sa oled vallaline, ära otsi ainult juhusuhteid. Töö. Kõik peaks minema hästi täna. Tervis. Hoia oma tervist. Raha. Ole ettevaatlik ja ära laena.

Väike nõuanne: tegutse ja ära karda, kõik su hirmud kaovad


Skorpion

Armastus. Isegi, kui su elus ei ole kõik praegu kõige paremas korras, siis ära otsi endale probleeme juurde. Töö. Sa leiad võimaluse, kuidas takistustest üle saada. Tervis. Mõtle ainult häid mõtteid. Raha. Planeedid kaitsevad su rahaasju.

Väike nõuanne: hoia oma lähedasi

 


Ambur

Armastus. Veenus kaitseb kõiki armunuid. Tänane päev peaks tooma kaasa õnne ja armastust. Töö. Räägi ülemustega otse ja mitte selja taga. Tervis. Toitu tervislikumalt ja tee sporti. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära heida liiga hilja magama


Kaljukits

Armastus. Ilmselt ei ole sa täna kõige paremas tujus ja võtad kõike liiga isiklikult. Hea oleks, kui sa läheksid hoopis mujale ja ei elaks oma halba tuju teiste peal välja. Töö. Tänu sinule saavad kõik arusaamatused lahendatud. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Jupiter toob sulle head õnne kaasa.

Väike nõuanne: kas sul on tunne, et asjad ei liigu enam sinu elus? Sea endale uued eesmärgid


Veevalaja

Armastus. Tänane päev peaks tooma su ellu kõike seda, mida sa vajad: armastust ja õnne. Töö. Planeedid toetavad sind täna kõikides ettevõtmistes, kasuta seda ära, sest iga päev sulle nii palju õnne ei too. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis täna. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära muuda ise oma elu liiga keeruliseks


Kalad

Armastus. Kui sa tahad, et tänane päev sulle õnne tooks, siis hoolitse rohkem oma kaaslase eest. Töö. Õpi oma vigadest ja ära korda neid enam. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Mõned muutused peaksid täna aset leidma positiivses suunas.

Väike nõuanne: ära lase raskustel end kohutada

Kommentaare ei ole