{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 28. juuli

foto : unsplash / Linh Pham    Jäär Armastus. Jäta ...

foto : unsplash / Linh Pham

 

 Jäär

Armastus. Jäta oma elukaaslane täna rahule, ära noki ta kallal ja ära urgitse kogu aeg, nii hoiad sa kõik võimalikud probleemid ära, sest planeetide seis ei ole just kõige parem. Töö. Ära tee midagi, mis võiks rikkuda sinu mainet. Tervis. Hea oleks, kui sa natukenegi mõtleksid oma kehakaalu peale ja ei sööks ainult hommikust õhtuni. Raha. Tänane päev võib sind hoobilt rikkaks teha. Kõik on võimalik! 

Väike nõuanne: ole tark ja tee õigeid valikuid


Sõnn

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, võivad pereprobleemid tänase päeva täitsa ära rikkuda. Kui sa oled aga vallaline, võid sa pimesi armuda endast palju nooremasse isikusse. Töö. Tõenäoliselt usaldatakse sulle täna midagi väga tähtsat. Tervis. Terves kehas terve vaim, sinu puhul peaks see täna paika pidama. Raha. Ära lükka kõike homse peale. Otsi võimalusi, kuidas oma tulevikku kindlustada.

Väike nõuanne: ära dramatiseeri üle


Kaksikud

Armastus. Armastust sa ilmselt täna palju ei tunne. Ja ometi vajad sa seda rohkem, kui kunagi varem. Töö. Jupiter toetab sind täna suurel määral ja toob su teele mõned head võimalused. Tervis. Ära unusta süüa palju värsket ja rohelist. Raha. Investeerimiseks on mitmeid erinevaid võimalusi, pea targematega enne nõu.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju


Vähk

Armastus. Kui sa tunned, et su suhe pole enam see, mis enne, siis võta midagi ette ja ära jää imede peale lootma. Töö. Ilmselt saad sa täna ühest asjast paremini aru. Tervis. Kõik, mida sa vajad praegu, on olla rahus ja vaikuses. Ning magada natukene rohkem. Raha. Ära riski, sest praegusel hetkel ei ole sa eriti objektiivne ja võid teha valesid valikuid.

Väike nõuanne: ära muutu liiga pessimistlikuks

 


Lõvi

Armastus. Hea oleks, kui sa hoiaksid täna oma arvamuse enda teada, kui sa ei taha, et teine inimene sulle ütleks, mis ta sinust tegelikult arvab. Töö. Merkuur muudab sind ambitsioonikamaks ja paneb sind suuremalt unistama. Tervis. Energiat on sul rohkem kui vaja aga sa ei kasuta seda alati targalt. Raha. Planeedid toovad sulle täna rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: ole paindlikum ja järeleandlikum

 

Neitsi

Armastus. Kõikide märkide järgi viib elu sind täna kokku ühe teise Neitsi tähtkujus sündinud isikuga, kellega teil tekib kohe omavaheline side. Töö. Üks väga hea uudis on sinu poole teel. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis täna. Raha. Hea rahaõnn on täna sinuga.

Väike nõuanne: ära ole liiga hajameelne


Kaalud

Armastus. Ära sega omavahel ära armastust ja rahaasju ja kõik läheb hästi. Selle asemel hoolitse rohkem oma kaaslase eest, kes tunneb end aeg-ajalt väga üksi. Töö. Ära nori kõigiga tüli. Tervis. Planeetide seis on pigem positiivne, seega ei tohiks terviseprobleemid sind kimbutada. Raha. Ilmselt ei käitu sa täna kõige mõistlikumalt.

Väike nõuanne: ära unusta võtta aega iseendale


Skorpion

Armastus. Planeedid aitavad sul muuta oma paarisuhet paremaks. Töö. Ilus päev on sind ees ootamas. Tervis. Saturn tuletab sulle meelde, et sa peaksid rohkem oma tervise eest hoolitsema. Raha. Ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda.

Väike nõuanne: ära suru teisi nurka

 


Ambur

Armastus. Ilus tundmatu, ootamatu kohtumine, salajane armastus, jalust nõrgaksvõttev tunne... Ära räägi mitte kellelegi sellest, mis sinuga täna juhtub. Töö. Haara härjal sarvist ja lahenda oma probleemid ära. tervis. Planeetide seis on väga hea, kõik su terviseprobleemid peaksid kaduma. Raha. Otsi lahendusi, mitte probleeme.

Väike nõuanne: ära rasika oma aega vaidluste peale


Kaljukits

Armastus. Väga ilus päev on sind ees ootamas, kõik läheb hästi. Kui sa oled vallaline, siis kohtud sa oma suure armastusega tänase päeva jooksul. Töö. Tee nii palju ära kui võimalik, sest planeetide seis on praegu hea, varsti aga olukord muutub. Tervis. Ära unusta toituda tervislikumalt, et puhastada oma organismi mürkainetest. Raha. Ära hakka riskima, ära laena teistele raha. 

Väike nõuanne: ole järeleandlikum ja hoia kodurahu


Veevalaja

Armastus. Tänane päev peaks mööduma rahulikult. Kui sa oled vallaline, võib üks tundmatu saabuda su ellu ette hoiatamata. Töö. Ole täna väga ettevaatlik ja ära sekku teiste probleemidesse. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Probleeme ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: ära mõtle kogu aeg halbu mõtteid


Kalad

Armastus. Ära hüppa vette tundmatus kohas, enne kui sa oma südame kellelegi kingid, õpi inimest korralikult tundma. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Tervis. Ühelt poolt oled sa heas vormis ja sul on palju energiat, teisest küljest ei tea sa, mida sellega peale hakata. Tee näiteks sporti. Raha. Tänu Uraanile avanevad täna head võimalused.

Väike nõuanne: ole diskreetne ja ära räägi kõigile oma eraelust.

Kommentaare ei ole