{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 21. juuli

  foto : unsplash / Dan Cristian Pădureț Jäär Armas...

 

foto : unsplash / Dan Cristian Pădureț

Jäär

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib täna üks inimene kogu su elu peapeale keerata. Kõiki teisi on ees ootamas rahulik päev ilma suuremate vahejuhtumiteta. Töö. Ilmselt suudad sina leida lahenduse ühele suurele probleemile. Tervis. Kõik sõltub sinu tervise praegusest seisundist, kui sa oled väsinud, peaksid sa puhkama ja hoolitsema oma tervise eest. Raha. Täna on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: tunne oma piira ja piira oma soove


Sõnn

Armastus. Tänane päev võib sulle suurt pettumust valmistada. Kui sa oled vallaline, siis ei leia sa kedagi oma ellu ja kui sa oled juba kellegagi koos, siis kipud sa vaidlema iga asja pärast. Töö. Pinged töökaaslastega ei kao täna veel kuhugi. Tervis. Muretse vähem. Raha. Tänane päev sulle rahaõnne kaasa ei too, seega piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: õnn on sinu enda sees


Kaksikud

Armastus. Mis oleks, kui sa räägiksid oma elukaaslasega südamest südamesse? Paljud asjad saaksid niimoodi selgemaks. Töö. Sul on tunne, et hea õnn on sind mõneks ajaks maha jätnud. Tervis. Katsu muuta oma eluviise paremaks. Raha. Jupiter võib panna sind rohkem raha kulutama.

Väike nõuanne: ära torma ja oota õiget hetke


Vähk

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma häid uudiseid. Töö. Usu oma õnnetähte, ta ei jäta sind hätta. Tervis. Katsu natukenegi sporti teha. Raha. Ükski planeet ei tegutse hetkel sinu raha sektoris.

Väike nõuanne: võta endale mõtlemisaega

 


Lõvi

Armastus. Merkuur annab sulle julgust rääkida oma kaaslasega sellest, millest sa pole tahtnud rääkida aga mis kipub teie omavahelist suhet rikkuma. Kui sa oled vallaline, pead sa veel kannatlikkust varuma. Töö. Katsu jääda igas olukorras objektiivseks. Tervis. Sa peaksid olema täna heas vormis, ära pane oma võimeid proovile ainult. Raha. Ole kannatlikum, paremad ajad ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: ära karda takistusi vaid kasuta neid selleks, et muuta oma tahtejõudu tugevamaks


Neitsi

Armastus. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Töö. Ole ettevaatlik, sest võib juhtuda, et ühel su töökaaslastel on üks halb üllatus varuks, mis võib sinu mainele halba teha. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Tänane päev ei tohiks ühtegi raskust kaasa tuua.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse


Kaalud

Armastus. Paljusid teie seast on ees ootamas suured muutused elus. Töö. Jupiter aitab sul kindlustada oma positsiooni. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema hea, hea oleks, kui sa ise ka jälgiksid paremini, mida sa sööd. Raha. Mitte ükski planeet ei mõjuta täna su raha sektorit ja selle tõttu ei tohiks probleeme tekkida.

Väike nõuanne: armasta tingimusteta


Skorpion

Armastus. Planeetide seis on sinu jaoks hetkel väga hea. Kolm planeeti teevad kõik, et muuta su päeva ilusaks ning tuua su ellu armastust. Töö. Tänane päev toob sulle ühe väga hea uudise. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda ja teha sporti. Raha. Kõik läheb rahulikult.

Väike nõuanne: ära ole liiga närviline

 


Ambur

Armastus. Veenus muudab su tänase päeva ilusaks, ilmselt oled sa samal lainel oma elukaaslasega ja tänu sellele läheb kõik hästi. Töö. Mõned muutused on silmapiiril, võib-olla on tegemist uute kolleegidega. Tervis. Ära riku ise oma tervist ära. Raha. Hea oleks, kui sa praegu liiga palju ei kulutaks.

Väike nõuanne: me ei saa kõike ette näha, juhusele peab ka kohta jätma


Kaljukits

Armastus. Sa võid olla täna närvilisem ja elada oma kaaslase peal oma halba tuju välja. Kui sa oled aga vallaline, võid sa kohtuda selle õige inimesega enne keskööd. Töö. Päike ise motiveerib sind ja paneb sind rohkem oma tuleviku peale mõtlema. Tervis. Tee hingamisharjutusi. Raha. Investeeri.

Väike nõuanne: ära kaota oma eesmärke silmist


Veevalaja

Armastus. Ilmselt täna sa just diplomaatiaga ei hiilga. Sellest on kahju, sest parem oleks, kui sa mõtleksid enne, kui sa midagi ütled. Töö. Ära tee kuulujuttudest välja. Tervis. Kui sa oled väsinud, siis puhka. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära ole nii suurte eelarvamustega


Kalad

Armastus. Katsu ka teise inimese seisukohast aru saada ja ära arva, et kogu elu keerleb ainult ümber sinu. Töö. Kõiki su pingutusi saadab edu. Tervis. Ühtegi terviseprobleemi ei tohiks tekkida täna. Raha. Ära kuluta rohkem, kui vaja. 

Väike nõuanne: ole rõõmus

Kommentaare ei ole