{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 2. juuli

  foto : unsplash / Jaroslava Petrášová  Jäär Armas...

 

foto : unsplash / Jaroslava Petrášová

 Jäär

Armastus. Kui sa oled juba paarisuhtes, siis aitab tänane päev sul muuta oma suhet lähedasemaks. Ja need, kes otsivad veel oma ellu armastust, leiavad ilmselt juba varsti selle õige inimese. Töö. Tänu Pluuto aspektile peaks tänane päev tooma sulle tööd juurde. Tervis. Joo täna palju vett ja hoia ennast kuuma eest. Raha. Rahaasjad panevad sind natuke muretsema, hea oleks, kui sa ei kulutaks praegu liiga palju.

Väike nõuanne : hoia oma keelt rohkem hammaste taga

 

Sõnn

Armastus. Katsu olla mõistvam ja järeleandlikum. Kui sa oled vallaline, võib täna üks suur üllatus aset leida. Töö. Kes ei riski, see šampust ei joo. Tervis. Üldiselt peaksid sa end hästi tundma aga ilmselt magad sa praeguse kuumaga halvasti. Raha. Head uudised ei jää tulemata.

Väike nõuanne: tegele oma probleemidega ja ära mängi jaanalindu


Kaksikud

Armastus. Hoolitse rohkem oma lähedaste eest ja ära riku teiste elu ära lihtsalt sellepärast, et sul on halb tuju. Töö. Ole ettevõtlikum ja võimalused hakkavad avanema. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Tänane päev mingit imet ei tee.

Väike nõuanne: naerata rohkem


Vähk

Armastus. Täna peaks sind ees ootama väga hea päev. Töö. Mõned takistused võivad tekkida, ei midagi katastroofilist aga piisavalt, et motivatsiooni maha võtta. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: ära vaidle nii palju

 


Lõvi

Armastus. Tõenäoliselt ei ole viimased ajad olnud kõige paremad. Tänane päev toob aga põhjust rõõmustamiseks. Töö. Sul on tunne, et sa ei jaksa enam ja sa vajad kiiremas korras puhkust. Tervis. Hea oleks, kui sa mõtleksid natuke rohkem oma tervise peale. Raha. Hakka plaane tegema, sa leiad vahendid õigel hetkel.

Väike nõuanne: organiseeri paremini oma elu


Neitsi

Armastus. No vähemalt täna võib päris elus juhtuv olla sama ilus, kui filmis. Ilmselt on sul põhjust rõõmustamiseks tänase päeva jooksul. Töö. Tegutse ja ära tuku nii palju. Tervis. Võib-olla ei taha sa täna mitte midagi teha ega kedagi näha. Ka selliseid päevi tuleb ette. Raha. Tänu planeetide seisule peaks tänane päev sulle raha tooma.

Väike nõuanne: ära ole nii passiivne


Kaalud

Armastus. Tänane päev tuleb rahulik ja ilma suuremate vahejuhtumiteta. Töö. Töö juures ei valitse just kõige parem õhkkond, kuulujutud ja kahtlustused muudavad õhkkonna pingelisemaks. Tervis. Hoia oma vaimset tervist. Raha. Hea päev selleks, et organiseerida oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: muuda oma eluviise paremaks


Skorpion

Armastus. Kui sa ainult ise tahad, võid sa palju ära teha selleks, et su suhe paraneks. Töö. Sa leiad vahendid, mida sa vajad, hakka ainult suuremalt unistama. Tervis. Ära unusta minna ujuma või loodusesse jalutama. Raha. Üsna hea päev on sind ees ootamas. 

Väike nõuanne: ära muuda oma elu ise keeruliseks

 


Ambur

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ära oota, et keegi tooks sulle kuu taevast alla. Ära muutu nii nõudlikuks. Töö. Ilmselt ei lähe täna kõik nii nagu sa seda sooviksid. Tervis. Sa oled see, mida sa sööd. Toitu tervislikumalt. Raha. Ära muutu kergeusklikuks.

Väike nõuanne: ära provotseeri


Kaljukits

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis toob tänane päev su ellu rõõmu ja õnne. Kui sa oled aga vallaline, siis ei pööra sa hetkel suurt tähelepanu kaaslase otsingul välimusele, vaid eelistad intelligentseid inimesi, kellega sul on ühiseid jututeemasid. Töö. Planeedid toetavad sind su ettevõtmistes. Tervis. Väga hea päev on sind ees ootamas. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Rahu ja vaikus.

Väike nõuanne: anna andeks oma vaenlastele


Veevalaja

Armastus. Ära piilu naabri aeda, rohi ei ole mujal rohelisem. Töö. Küsi ja sulle antakse. Tervis. Ole ettevaatlikum, hoia oma tervist ja ära kurna ennast ära. Raha. Tänane päev võib sulle tuua rõõmusõnumeid.

Väike nõuanne: lahenda oma probleemid ära 


Kalad

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida, võib-olla on tegemist liigse kahtlustamisega, solvavate märkuste võib muu ebameeldivaga. Võimaluse korral katsu olla kodust eemal täna. Töö. Katsu ennast motiveerida. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Üldjoontes tundub, et tänane päev toob sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse

Kommentaare ei ole