{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 6. juuli

foto : unsplash / Albina White    Jäär Armastus. Mi...

foto : unsplash / Albina White

 

 Jäär

Armastus. Mitte ükski planeet ei mõjuta sinu armastuse sektorit täna ja selle tõttu ei tohiks suuremaid muutusi ette tulla. Töö. Tõenäoliselt saad sa tegeleda ühe projekti kallal, mis on just sulle südamelähedane. Tervis. Saturn soovitab sul rohkem oma tervise peale mõtelda. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Täna saadab sind väga hea rahaõnn. 

Väike nõuanne: ole ettevaatlik igasuguste lepingute ja ühingutega

 

Sõnn

Armastus. Ilmselt oled sa ise ka nõus, et su elus on olnud paremaid päevi. Viimasel ajal on tekkinud liiga palju arusaamatusi. Töö. Praegusel hetkel on sul tuul tiibades, sul on selged ideed ja kindlad plaanid. Tervis. Hoia oma tervist ja katsu rohkem puhata. Raha. Jupiter aitab sul lahendada oma rahaprobleeme.

Väike nõuanne: vaata elu läbi positiivse külje ja ära dramatiseeri asju üle


Kaksikud

Armastus. Veenus kaitseb su eraelu ja armastust. Selle tõttu peaks su tänane päev olema täis sensuaalsust, õrnust ja üksmeelt. Töö. Väga head võimalused avanevad sulle täna selleks, et silma paista ja edu saavutada. Tervis. Toitu natukenegi tervislikumalt. Ja joo palju vett. Raha. Sul on hetkel väga head väljavaated, ilmselt saad sa juba varsti häid uudiseid.

Väike nõuanne: ole paindlikum ja järeleandlikum inimestega suheldes


Vähk

Armastus. Planeedid raputavad täna sinu eraelu natuke, see ei tähenda, et sa peaksid nüüd juba ette alla andma, sest sul on olemas kõik vahendid, et olukorda siluda. Töö. Kõik arusaamatused ja möödarääkimised rikuvad õhkkonda. Tervis. Päike annab sulle elujõudu ja muudab su tervist tugevamaks. Raha. Palju õnne, täna saad sa raha juurde. 

Väike nõuanne: ära jäta midagi juhuse hooleks

 


Lõvi

Armastus. Mitte ükski planeet ei toimeta hetkel sinu armastuse sektoris ja ilmselt nii ongi kõige parem. Kui sa oled vallaline, võid sa aga kohtuda kellegagi, kes sulle samal päeval abieluettepaneku teeb. Töö. Täna saadab edu ja hea õnn sind igal sammul. Tervis. Ainult head planeedid mõjutavad hetkel su tervise sektorit. Raha. Hea õnne planeet Jupiter kaitseb su rahaasju, ühtegi probleemi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju teiste pärast


Neitsi

Armastus. Tänu Veenuse mõjule suudad sa tänu rahulikult oma kaaslasega rääkida, kõik arusaamatused ja lahkarvamused peaksid kaduma. Ilmselt usaldab su partner sulle midagi väga isiklikku. Kui sa oled aga vallaline, on tänasel päeval sulle üllatusi varuks. Töö. Hea päev igasuguste lepingute sõlmimiseks. Tervis. Hoolitse oma kehakaalu eest, liiga rohkem, joo vett ja söö värsket toitu. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: ole seltsivam ja avatum 


Kaalud

Armastus. Sinu isiklikus elus ei tohiks praegu armastusest ega üksmeelest puudu tulla. Mõnikord sa küll katsud provotseerida aga kasutad selleks huumorit. Vallaline, suur armastus su ellu täna ei tule, tal on muudki tegemist hetkel. Töö. Mõtle enne, kui sa võtad mõne suurema otsuse vastu. Tervis. Ära kurna ennast ära. Tervis on kõik, mis sul on. Raha. Hea rahaõnn on täna sinuga.

Väike nõuanne: ära dramatiseeri nii palju ja sa leiad oma probleemidele lahenduse


Skorpion

Armastus. Kaks planeeti kaitsevad su armastuse sektorit. Ühelt poolt Jupiter toob su ellu õnne ja rõõmu, teiselt poolt Veenus toob armastust. Töö. Ilmselt ei ole töö juures valitsev õhkkond hetkel just kõige parem. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

Väike nõuanne: ole täna lihtsalt õnnelik

 


Ambur

Armastus. Sa ei lase harjumustel ja rutiinil oma suhet rikkuda, sa leiad alati mingi võimaluse, kuidas muuta oma elu paremaks ja huvitavamaks. Töö. Ära hakka täna maid ja puid jagama. Tervis. Leia oma hingerahu tagasi ja kõik muu tuleb iseenesest. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ole ettenägelikum 


Kaljukits

Armastus. Ilmselt otsid sa praegusel hetkel oma ellu rohkem vaheldust, igatsed millegi uue järele ja vajad kehalist lähedust. Töö. Tõenäoliselt tehakse sulle täna väga häid pakkumisi. Tervis. Liigu rohkem ja tee sporti. Raha. Ära usalda liiga palju oma mälu materiaalsete asjade lahendamisel. Nii hoiad sa probleeme ära.

Väike nõuanne: ära kuluta oma energiat ja ära ehita õhulosse


Veevalaja

Armastus. Armastuse ingel ise kaitseb su eraelu täna ja selle tõttu on sind ees ootamas väga ilus päev. Töö. Tänane päev sulle kingitusi ei tee, midagi hullu ei tohiks just juhtuda aga kõik ei pruugi minna nii nagu sina seda tahaksid. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Ära soorita kahtlaseid tehinguid.

Väike nõuanne: tark ei torma


Kalad

Armastus. Pluuto võib täna palju pahandust teha, tekitada soovi kõik sinnapaika jätta ja minna mujale õnne otsima. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas ja seda parem, töö aitab sul mõtteid mujale suunata. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Raha. Mõned rahaprobleemid muudavad su elu natuke raskemaks aga ära liiga palju muretse, lahendused tulevad. 

Väike nõuanne: ära tee kõike korraga

Kommentaare ei ole